Condițiile Promoției „-20% la cumpărăturile pentru min. 500 lei”
(în continuare:„Condițiile Promoției”)


I. Dispoziții preliminare


1. Prezentele condiții ale Promoției definesc principiile, condițiile, domeniul de aplicare și procedura de reclamație a Promoției, normele de utilizare și competențele conferite persoanelor care participă la Promoție, dar în același timp și obligațiile Organizatorului.
2. Organizatorul Promoției este eobuwie.pl Societate pe Acțiuni cu sediul în Polonia, la Zielona Góra, str.Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, înscrisă în registrul antreprenorilor al Registrului Național Judiciar, administrat de Judecătoria Regională din Zielona Góra, Secția Economică VIII, a Registrului Național Judiciar, cu numărul KRS: 0000541722, CIF: 9291353356, Reg. Com: 970569861, capital social: 2.000.000 PLN, vărsat în totalitate (în continuare:„Organizator”).
3. Promoția este desfășurată prin intermediul Magazinului Online disponibil la adresa: www.modivo.ro (”Magazin Online”). La Promoție pot participa Clienții, care după ce îndeplinesc condițiile de participare la Promoție devin participanți la Promoție (în continuare: Participant la Promoție”).

II. Obiectul Promoției și condițiile de beneficiere în cadrul Promoției


1. Obiectul Promoției este constituit de posibilitatea beneficierii Participantului la Promoție, în condițiile stabilite în Condițiile Promoției, de Promoția care include pe Perioada Desfășurării Promoției, oferirea unei reduceri care micșorează Prețul Produselor nereduse, disponibile pe pagina https://www.modivo.ro/c/akcja:20 („Produse”) cu 20% la achiziționarea unui Produs sau Produse pentru cel puțin 500 lei (”Obiectul promoției”).
2. Promoția este valabilă în perioada 19.10.2020, h 00:01 - 22.10.2020, h 23:59. (în continuare: „Durata Promoției”).
3. Participarea la Promoție este voluntară și gratuită (cumpărarea Produselor în cadrul Promoției nu implică achitarea de către Participantul la Promoție a unor costuri suplimentare, în afara costurilor privind Prețul Produselor aferent Promoției și a costurilor alese de Client, inclusiv costurile de livrare).
4. Unele produse pot fi excluse din Promoție în timpul desfășurării ei.
5. Pentru a participa la Promoție trebuie ca în Perioada Promoției:
a. să luați la cunoștință și să acceptați prezentele Condiții ale Promoției;
b. să achiziționați un produs sau produse din magazinul online pentru o sumă totală de cel puțin 500 lei.
6. Reducerea se aplică numai în cazul achiziționării unui Produs sau a unor Produse în valoare de cel puțin 500 lei.
7. Promoția nu se cumulează cu alte promoții, reduceri, acțiuni promoționale, oferte speciale de prețuri și altele existente în cadrul Magazinului Online, cu excepția cazului în care condițiile unei astfel de reduceri, promoții, acțiuni promoționale sau altele sunt definite altfel.
8. Promoția nu se aplică, (nu reduce) eventualele costuri de livrare a Produselor achiziționate în cadrul Promoției din Magazinul Online, acestea fiind suportate în totalitate de către Participantul la promoție.
9. Obiectul Promoției nu se poate achita în bani, nu se poate schimba sau înlocui cu oricare alt mijloc de plată și de asemenea nu are caracter transferabil.
10. În cazul achiziționării mai multor produse, reducerea este distribuită proporțional cu numărul de produse achiziționate.
11. Dacă Participantul la promoție returnează, pe baza unor dispoziții separate, toate Produsele achiziționate în cadrul promoției, Participantul la promoție va primi o rambursare a întregii sume plătite. În cazul în care Participantul la promoție returnează doar o parte din Produsele achiziționate în cadrul promoției, el va primi o rambursare conform următoarelor reguli:
a. dacă, după luarea în considerare a Produselor returnate, Participantul la promoție reține Produsele ale căror preț total este mai mic de 500 lei, pierde dreptul la reducere iar Organizatorul va face o reducere adecvată a sumei returnate,
b. dacă, după luarea în considerare a Produselor returnate, Participantul la promoție păstrează Produsele ale căror preț total este de cel puțin 500 lei, el își păstrează dreptul la o reducere ținând cont de proporția sa în Produsele returnate.
11. Lista mărcilor selectate:Pepe Jeans, Levi's®, Rage Age, Champion, Fila, Under Armour, Vans, Quiksilver, Desigual, Puma, Roxy, Lee, Lacoste, Cristiano Ronaldo CR7, New Balance, Asics, Jack Wolfskin, Rossignol, Billabong, Local Heroes, HUF, Alpha Industries, Salomon, DC, Kappa, Converse, LEGO Wear, The North Face, Edwin, Diamante Wear, Rains, Primigi


III. Reclamație


1. Toate reclamațiile privind Promoția, pot fi raportate de către Participanții la Promoție, în mod special pe cale electronică prin notificare la adresa info@modivo.ro sau în scris sub formă de scrisoare către următoarea adresă a Organizatorului: eobuwie.pl S.A. (pentru epantofi.ro) ul. Nowy Kisielin - Nowa 9 , 66-002 Zielona Góra, Polonia (în continuare: „Reclamații”).
2. Pentru a grăbi analizarea Reclamației vă rugăm să specificați prenumele și numele Participantului la Promoție, datele de contact (de ex. adresa de e-mail sau numărul de telefon), precum și descrierea cauzelor care justifică Reclamația.
3. Organizatorul preia și tinde spre analizarea/soluționarea reclamației imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data depunerii acesteia.
4. Reclamația este analizată și catalogată de către Organizator, în special în conformitate cu normele prezentelor Condiții ale Promoției.


IV. Dispoziții finale


1. Prezentele Condiții ale Promoției sunt disponibile în mod public la adresa URL: https://www.modivo.ro/20regulament.
2. Cu excepția cazului în care din context nu reiese altceva, termenii utilizați în Termenii și condițiile Promoțiile cu majuscule au înțelesul redat în Regulamentul Magazinului Online disponibil la: www.epantofi.ro/regulament.
3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile Promoției în cazul apariției unui motiv întemeiat înțeles ca (catalog închis):
a. modificarea prevederilor legale care reglementează termenii, regulile și desfășurarea Promoției, care influențează drepturile și obligațiile reciproce ale Organizatorului și ale Participanților la Promoție;
b. modificarea modului de desfășurare a Promoției care se datorează din motive tehnice sau tehnologice;
c. modificare modului de furnizare a serviciilor datorate exclusiv motivelor tehnice sau tehnologice
d. modificarea domeniului de aplicare sau prestare a serviciilor la care se aplică prevederile Regulamentului, prin introducerea, modificarea sau retragerea de către Organizator a funcționalităților sau a serviciilor existente reglementate de Regulament.
4. În cazul modificării a Termenilor Promoției, Organizatorul va furniza textul integral al Termenilor Promoției, publicându-l la adresa https://www.modivo.ro/20regulament.
5. Modificările privind Termenii și Condițiile Promoției sunt valabile din momentul în care sunt în mod clar indicate și publicate la adresa mai sus indicată.

Zielona Góra, 15.10.2020