Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
AMERICANOS. FOR EVERY BODY Shop the look
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo

Este vorba de Americanos. Pentru toți și pentru toată lumea. Alege dintre modelele clasice de blugi, pulovere moi, cămăși perfect croite sau snekaerși atemporali... Toate articolele noastre vestimentare sunt concepute cu atenție la detalii. Cu materiale care le permit să împărtășească multe momente frumoase alături de tine. Cu ideea că fiecare corp este frumos.
FOR EVERY BODY
Noi nu credem în perfecțiune. Noi alegem sinceritatea. Căutăm, ne dezvoltăm, ne schimbăm... La fel ca Tine. Noi nu impunem nimic, dar suntem bucuroși să propunem. Nu atașăm etichete acolo unde nu sunt necesare. Am proiectat pentru confort și sustenabilitate. Articolele noastre de îmbrăcăminte sunt benefice pentru corp - indiferent de mărime sau sex.
FOR EVERY YOU
Mizezi pe stilul clasic atemporal sau îți place să fii în pas cu moda? Confort sau o declarație de stil? Blugi sau rochii? Oricare ar fi răspunsul tău, avem tot ce ai nevoie și chiar mai mult. Și chiar dacă te răzgândești într-o clipă, te vom ajuta să îți construiești o garderobă plină de stiluri versatile pentru toate stările tale de spirit. PS Lasă bretonul ăla în pace, îți stă bine!
FOR THE PLANET
În timp ce avem grijă de noi înșine, nu uităm de ceea ce ne înconjoară. În modelele noastre încercăm să folosim materiale care nu sunt numai benefice pentru corpul tău, ci și pentru mediu. De aceea, vei găsi compoziții realizate din bumbac organic certificat GOTS, Lyocell fabricat din deșeuri de celuloză de lemn și poliester reciclat care prelungește semnificativ durata de viață a îmbrăcămintei de zi cu zi.