Descoperă posibilitățile de a combina lumea online și offline în cadrul unei experiențe de cumpărături!

MODIVO prezintă un magazin unic al viitorului și te invită într-o lume plină de soluții moderne și inovatoare. Oferim clienților noștri un proces inovator de selecție și comandare de produse. Aici nu vei găsi umerașe și rafturi tradiționale. Întreaga ofertă este prezentată în mod cuprinzător pe ecrane multimedia, care sunt utilizate atât pentru navigare, cât și pentru plasarea comenzilor. Tot ce trebuie să faci este să te așezi confortabil pe canapea și să explorezi colecțiile celor mai populare mărci. Și ai de unde alege!

CABINE DE PROBĂ INTERACTIVE MODIVO

Produsele pe care le alegi te vor aștepta în zona cabinelor de probă, care sunt ca niște garderobe de lux. Vei găsi, de asemenea, un dulap și o tabletă, astfel încât să poți decide ce articole de îmbrăcăminte vrei să cumperi și care nu. Dacă nu ai mărimea potrivită, o poți comanda pe cea corectă fără a fi nevoie să părăsești cabina de probă.

PROBEAZĂ ÎNAINTE DE A PLĂTI

Îți place un produs de pe site-ul nostru, dar vrei să-l probezi înainte de a plăti pentru el? Folosește serviciul PROBEAZĂ ÎNAINTE DE A PLĂTI la MODIVO.

Serviciul Probează înainte de a plăti îți permite să comanzi online produse din gama online sau din aplicația mobilă, apoi să le ridici și să le probezi în magazin. Ce trebuie să faci? Atunci când faci cumpărături pe site-ul web, selectează metoda de livrare ,,Probează înainte de a plăti" în magazinul staționar MODIVO". Din momentul în care alegi produsele la domiciliu, livrarea la concept durează aproximativ 48 de ore. O notificare prin SMS te va anunța când comanda ta este gata de colectare. Vei plăti în magazin, bineînțeles, doar pentru produsele pe care le alegi!

Produse disponibile pe stoc

Combinăm cel mai mare avantaj al cumpărăturilor online - disponibilitatea a zeci de mii de produse de la cele mai importante branduri din lume - cu cel mai mare avantaj al cumpărăturilor din magazinele staționare - posibilitatea de a proba și de a cumpăra produsele pe loc!

Probează înainte de a plăti

Posibilitatea de a comanda, de a proba și de a plăti produsele în magazinul nostru staționar în termen de 2-4 zile lucrătoare.

Servicii profesionale

În magazinele MODIVO, poți nu numai să vezi, să probezi și să analizezi cu atenție produsul, ci și să primești sfaturi de la personalul nostru calificat. Suntem întotdeauna bucuroși să te ajutăm și să îți oferim informațiile necesare.

100 de zile pentru retur

În magazinele staționare MODIVO este disponibil același sortiment pe care îl găsești în aplicație sau pe site. Indiferent dacă preferi să cumperi în mod tradițional sau online, MODIVO garantează 100 de zile de retur gratuit.

Află cât este de simplu!

Îți place să probezi pantofii înainte de a-i cumpăra? Îți oferim posibilitatea de a comanda gratuit produse selectate online,
cu posibilitatea de a le ridica, de a le proba și de a le plăti în magazin. În magazinul staționar MODIVO poți alege din
zeci de mii de produse disponibile pe loc.

PROBEAZĂ ÎNAINTE DE A PLĂTI

1

Plasează o comandă pe site-ul nostru

Plasează o comandă pe site-ul nostru www.modivo.ro. Atunci când plasezi comanda, selectează metoda de livrare "Probează înainte de a plăti" în magazinul staționar MODIVO" și localizează un magazin staționar din apropierea ta.

2

Livrare gratuită în 2-4 zile lucrătoare

Comenzile în magazinul staționar sunt procesate în cel mai scurt timp posibil și, de obicei, durează aproximativ 2-4 zile lucrătoare. Când comanda este pregătită pentru ridicare, vei fi informat prin SMS.

3

Vizitează magazinul staționar

Probează produsele pe care le-ai comandat în magazin și abia apoi decide-te asupra achiziției finale. Poți obține sfaturi de la personalul nostru calificat de la fața locului.

4

Ia o decizie, plătește la casă și bucură-te de noua ta achiziție

Plătești numai după ce ai analizat cu atenție produsul. Se aplică formele tradiționale de plată: numerar sau card. Nu plătești pentru o astfel de comandă prin intermediul site-ului web.

Produse disponibile pe stoc

1

Vino la magazinul nostru staționar

De ce sunt magazinele MODIVO diferite de alte magazine care vând articole vestimentare și accesorii? O experiență de cumpărături complet inegalabilă. Magazinul MODIVO combină cel mai mare avantaj al cumpărăturilor online - disponibilitatea a zeci de mii de modele de îmbrăcăminte și accesorii din care poți alege, cu avantajul cumpărăturilor din magazinele staționare - oportunitatea de a proba produsele personal.

2

Alege produsul pe tabletă

Folosește tabletele disponibile la fața locului pentru a naviga prin gamă, unde poți filtra cu ușurință produsele în funcție de caracteristici precum culoarea, modelul, materialul sau mărimea. De asemenea, produsele pot fi comandate în avans.

3

Adaugă produsul în cabina de probă

Modelele de îmbrăcăminte selectate pot fi probate confortabil la fața locului. Produsele sunt livrate din depozitul aflat în magazin, în maxim 3 minute. Sortimentul este actualizat în permanență, astfel încât primim zilnic sute de noutăți.

4

Plătește la casă

Vezi și probează produsele pe care le-ai ales. Dacă selecția a răspuns așteptărilor tale, atunci mergi la casa de marcat pentru a cumpăra produsele alese.