Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Papion pentru cămașă – strâns și elastic

Accesoriu util și plăcut în același timp, un papion costum bine ales poate reprezenta soluția ideală pentru completarea unor ținute deosebite. Nu numai aspectul elegant deosebit este un avantaj inedit al purtării acestui accesoriu, ci și eficiența acestuia în ceea ce privește modul în care te ajută să-ți aranjezi cămașa. Hugo, Vistula sau Tommy Hilfiger Tailored, oricare dintre modelele de papioane pe care le poți găsi pe modivo.ro este unul elegant, cu un design modern deosebit, o alegere practică și la modă pe care o poți face pentru a avea o ținută completă și deosebită în același timp. 

Papion pentru costum - modele unice pentru diverse ocazii

Eleganța desăvârșită este oferită, pe lângă atitudine, și de piesele vestimentare sau accesoriile alese. Un costum elegant nu îți va garanta o eleganță desăvârșită dacă nu alegi în mod corespunzător și accesoriile pe care să le asortezi la acesta, iar modul în care le porți poate fi unul definitoriu pentru aspectul general elegant pe care îl vei avea. Pentru ocaziile deosebite, alegerea unui papion pe care să îl asortezi la ținuta elegantă devine obligatorie, însă alegând un papion pentru cămașă potrivit stilului care te definește, poți avea și ținute deosebite care ies din tiparele convenționale. Alege un model unic de papion care să îți reflecte personalitatea sau preferințele personale în materie de stil, culoare, aspect. 

Papion sau cravată - un plus la modă pentru costum

Ai nevoie de o ținută aleasă și ești în dubii în ceea ce privește articolele vestimentare și accesoriile potrivite? Nu știi dacă să alegi papion sau cravată? Atunci când vrei să faci alegerea potrivită în acest sens, este important să definești cu exactitate stilul care te caracterizează, dar și efectul pe care dorești să îl creezi prin alegerea ta. Dacă vrei să rămâi în limitele clasicului, poți alege o cravată asortată la restul ținutei, însă dacă dorești ca alegerea ta să fie una inedită, este recomandată mai degrabă alegerea unui papion care să ofere ținutei un plus de modernitate și un aer rafinat, chiar jovial. Ținutele tale vor părea mai pline de viață, iar aspectul pe care îl vei avea va fi unic. 

Papion – Întrebări frecvente

Nu oricine reușește să aleagă papionul potrivit pe care să îl potrivească la ținuta de ocazie într-un mod absolut potrivit. Deși nu reprezintă o alegere dificilă, este posibil să ai nevoie de câteva răspunsuri utile pentru alegerea papionului potrivit. 

Ce cămașă să alegi pentru un papion?

Alege papionul potrivit pentru cămașă sau alege cămașa care să se potrivească cu papionul, astfel încât să obții o ținută de efect, deosebită. Poți alege o cămașă care să contrasteze cu papionul ales sau poți să alegi papionul pe care să îl asortezi cu pantofii, cu cureaua sau cu alte accesorii sau piese vestimentare, astfel încât să te bucuri de ținute complete, la modă, deosebite. 

Ce guler pentru papion?

Pentru ca papionul să se așeze cât mai bine, iar aspectul obținut să fie unul cât mai elegant și mai frumos, poți alege o cămașă cu guler clasic, evazat, însă cea mai bună alegere pe care o poți face este cea a unui guler rândunică, conceput special pentru a fi accesorizat cu un papion elegant, la modă. Poți înlocui, în acest caz, și haina de costum cu un frac deosebit pentru o eleganță desăvârșită.