Șepci cu cozoroc pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Etichetă produs
Produse: 1.981
Afișează identificatorul versiunii

Sportiv sau elegant – o șapcă de baseball pentru tine

O șapcă de baseball este accesoriul perfect pentru orice ținută, indiferent dacă îți dorești să obții un aspect sportiv sau ceva mai elegant. Nu este cazul să îți faci griji cu privire la dimensiunea sau stilul potrivit – MODIVO are pentru tine o colecție variată de modele din care poți alege, astfel încât să o poți găsi pe cea care corespunde cel mai bine stilului tău. Indiferent de look-ul pe care vrei să îl adopți, o șapcă de baseball pentru bărbați te poate ajuta să obții efectul dorit. Fie că ești în căutarea unui accesoriu clasic sau îți dorești ceva cu care să poți ieși în evidență din mulțime, o șapcă de baseball NY poate fi exact ceea ce trebuie pentru un look definit.

O șapcă neagră de baseball va fi utilă pentru o vară fierbinte

Dacă te afli în căutarea accesoriului ideal pentru ținutele tale de vară, îți recomandăm cu căldură o șapcă de baseball neagră. Nu numai că o poți asorta cu aproape orice tip de vestimentație, dar îți va fi, de asemenea utilă în zilele fierbinți. Indiferent că o porți împreună cu un tricou și o pereche de blugi sau o cămașă cu pantaloni de in, o șapcă de baseball neagră va fi piesa perfectă care-ți va completa ținuta. cauți o modalitate de a te proteja în fața valului de căldură? O șapcă de baseball pentru bărbați este soluția ideală în acest sens. Alege un model fabricat din material ușor, respirabil, ideal pentru purtarea în zilele toride de vară. Iar dacă vei transpira, nu-ți face griji – nuanța ei închisă va ascunde acest mic inconvenient pentru tine cu succes.

Şepci cu vârf drept - avem ceva pentru tine

Dacă ești în căutare de șepci cu vârf drept potrivite stilului tău personal, MODIVO este locul ideal pentru a începe. Selecția noastră de șepci cu vârf drept pentru bărbați este concepută special pentru a-ți oferi look-ul pe care ți-l dorești, fără a sacrifica confortul. Și pentru că știm că fiecare stil este unic, îți oferim o varietate largă de modele din care să alegi pentru a te asigura că vei găsi accesoriul ideal pentru tine. Converse, New Balance, Starter sau Vans, toate aceste mărci sunt aici pentru ca tu să-ți poți completa ținutele de vară în cel mai elegant și modern mod posibil.

Şepci de baseball pentru bărbaţi - întrebări frecvente

Cum să spală șepcile de baseball?

Șepcile de baseball pot fi spălate automat la mașină, dacă sunt puse în prealabil într-un săculeț special pentru rufe delicate. Ciclul de spălare trebuie să fie unul adaptat acestui tip de articole vestimentare, iar detergentul utilizat unul blând. După spălare, șapca de baseball se usucă la aer. Uscarea automată poate provoca deformări nedorite ale acestui accesoriu.

Cum alegi dimensiunea unei șepci de baseball?

Cel mai important factor de luat în considerare atunci când alegi dimensiunea unei șepci de baseball este circumferința capului. Măsoară-ți dimensiunea capului de jur împrejur, folosind un centimetru de croitorie sau o ruletă flexibilă. Apoi, compară valoarea obținută cu cea din tabelul de dimensiuni online, pentru a identifica mărimea potrivită pentru tine. Un alt factor de care trebuie să ții cont este înălțimea șepcii: pentru o figură mai alungită, o șapcă cu coroană mai mare este mai potrivită; în cazul fețelor rotunde, o șapcă cu o coroană mai mică se pretează mai bine.