Etui pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Confecționat din
Etichetă produs
Produse: 192
Afișează identificatorul versiunii

Husă pentru cărți de credit pentru bărbați – siguranță împotriva furtului

Pe MODIVO vei descoperi o colecție variată ce cuprinde huse pentru acte pentru bărbați, create de branduri renumite, pentru un strop de eleganță și rafinament. Tommy Hilfiger, Secrid, Polo Ralph Lauren, KARL LAGERFELD, Hugo, îți propun etui pentru obiectele personale, funcționale și elegante, care îți vor securiza cărțile de credit. Indiferent că ești în căutarea unui etui pentru cărți de credit pentru bărbați sau a unui etui pentru cărți de vizită pentru bărbați, în magazinul nostru online vei găsi cu siguranță ceva pentru tine. Iubești să te menții modern, și nu doar în materie de articole vestimentare? Porți cu tine zilnic toate cardurile de credit și documente importante? Alege din colecția MODIVO un etui pentru cărți de credit și acte elegant, din piele, care să contribuie la un look business. Suportul îți va permite să stochezi nu doar cărțile de credit, ci și cartea de identitate sau permisul de conducere. De asemenea, husele pentru carduri cu protecție anti-rifd, vor împiedica scanarea cardurilor de credit. Dacă ești un business man și ai nevoie să ții la îndemână cărțile de vizită, selectează un suport special pentru cărți de vizită, precum cel propus de Gino Rossi.

Husă pentru ochelari pentru bărbați – protecție împotriva spargerii

Atunci când soarele răsare, este timpul să scoți ochelarii de soare și să colinzi lumea. Dar ce faci în situația în care renunți la ochelari și nu dorești să îi transporți în mână? După ce ai investit în perechea de ochelari preferată, este important să cauți și o husă pentru ochelari pentru bărbați. Fiecare husă pentru ochelari este elegantă, fiind confecționată din materiale de calitate. Balamaua metalică este suficient de puternică pentru a păstra ochelarii în siguranță. Interiorul este căptușit cu un material de pluș, fin, pentru a proteja sticla ochelarilor. Închiderea magnetică face ca aceste carcase pentru bărbați să fie ușor de folosit. Designul elegant le face potrivite a fi purtate peste tot. Sunt ideale când mergi în vacanțe și vrei să-ți protejezi ochelarii de soare în timpul zborului sau călătoriei cu mașina. De asemenea, sunt perfecte chiar și pentru ochelarii de vedere, atunci când faci switch-ul cu cei de soare, într-o zi însorită de vară.

Carcasă ceasuri bărbătești – ai grijă de accesoriile tale

Este important să ai grijă de ceasurile tale, precum și de toate accesoriile pe care le deții. Astfel, acestea vor rezista cât mai mult posibil. În ceea ce privește depozitarea ceasurilor, achiziționează o carcasă ceasuri bărbați pentru a-ți ține bijuteriile într-un loc uscat, ferit de praf și de contactul cu apa. O carcasă pentru ceasuri devine o necesitate, și nu un moft. Aceste carcase sunt confecționate din materiale de calitate, de ultimă generație, cu o suprafață frumoasă și căptușeală moale și un decor hardware rafinat. Carcasa integrează perfect mai multe elemente, demonstrând un temperament stilat, elegant și distinctiv. Nu numai că îți poate proteja ceasurile de zgârieturi, dar poate adăuga și un element de decor locuinței tale. Așa cum îți îngrijești ceasurile, este important să ai grijă și de cheile de la casă și mașină. Alege o husă pentru chei pentru bărbați din colecția MODIVO, pentru a scăpa de disconfortul creat de purtarea aleatorie a cheilor în buzunar. În funcție de preferințe, vei putea să alegi o husă pentru chei realizată din material textil, piele sau una care îți satisface nevoile, în funcție de cerințele de întrebuințare.

Carcase pentru bărbați – întrebări frecvente:

Cum se curăță o carcasă transparentă?

Curăță husa cu detergent pentru vase sau detergent special pentru rufele albe. Clătește apoi cu apă din abundență și dezinfectează husa cu o lavetă și alcool (spirt sanitar).

Ce husă pentru telefon să alegi?

Alege o husă pentru telefon ținând cont în primul rând de marca și modelul telefonului. Apoi, în funcție de preferințe, alege o husă din piele sau o carcasă din silicon transparent. Pe MODIVO vei găsi o mulțime de huse pentru telefon din care poți alege modelul potrivit.