Produse: 200
Afișează identificatorul versiunii

Ochelarii de soare – cea mai bună protecție pentru ochii tăi

Așa cum ai grijă de pielea ta, de corpul tău și aspectul fizic, este necesar să îți îngrijești și ochii. Nu doar pielea are de suferit de la razele nocive ale soarelui. Ochii sunt la fel de expuși acestora și au nevoie de protecție împotriva lor. Și asta nu doar vara. Iarna este un alt sezon în care ochii trebuie protejați de lumina reflectată de zăpadă. Cea mai bună alegere sunt niște ochelari de soare, accesoriu care nu trebuie să lipsească nici unei persoane și care se poate purta de la vârste fragede. Există varietate, ochelari pentru bărbați, pentru femei și pentru copii.

Ochelari de soare la modă – o gamă variată pe modivo.ro

Atunci când îți alegi ochelarii de soare potriviți, bineînțeles că primul criteriu este calitatea. Aceștia trebuie să îți asigure o vedere bună, să nu distorsioneze imaginea, așa că lentilele trebuie să fie unele de calitate. De asemenea, trebuie să fie tratate corespunzător pentru a-ți asigura protecția de care ai nevoie. La fel și rama, trebuie să fie din materiale bune, rezistente, care să nu se rupă ușor, să arate bine și să se potrivească conturului feței tale, pentru că îți dorești o pereche de ochelari de soare la modă, creații ale brandurilor consacrate. Din fericire, gama largă de ochelari de soare pentru bărbați de pe modivo.ro este ceea ce ai nevoie pentru a fi sigur că ai ales varianta potrivită pentru tine. Converse, Ray-Ban, Oakley, Hugo, 4F, Calvin Klein Jeans sunt cateva dintre numele celebre disponibile.

Ochelari de soare pentru bărbați – fii confortabil purtându-i

Cum menționam, ochelarii de soare trebuie să îți asigure și confort în timp ce îi porți. Adică imaginea pe care o vezi cu ochelarii la ochi, să fie clară și fără distorsiuni. O pereche de ochelari de calitate vor reflecta imaginea conform cu realitatea, vor proteja ochii de razele ultraviolete și de lumina puternică, iar dacă de obicei porți ochelari de vedere, îți poți adapta lentilele pe rama ochelarilor de soare pentru a avea dioptriile potrivite. Ochelarii polarizați sunt fabricați cu o peliculă care asigură protecția necesară împotriva soarelui. Această peliculă nu permite trecerea luminii solare, ci o reflectă pentru a nu ajunge la ochii tăi și astfel eviți efectul de orbire temporară, care poate fi foarte periculos dacă ești la volan, de exemplu. Acest tip de ochelari de soare sunt cei mai recomandați de medicii oftalmologi. Tot pentru confortul tău este necesar ca ochelarii să aibă pernițe nazale moi, care să fixeze bine ochelarii pe nas și să nu îți provoace răni. Nu uita, ochelarii de soare sunt accesorii, deci trebuie să creioneze stilul tău de viață.

Ochelari de soare pentru bărbați – întrebări frecvente

Atunci când îți alegi o pereche de ochelari de soare apar tot felul de întrebări, pentru că este necesar să te informezi ca să faci cea mai bună alegere. Mai ales că o pereche bună de ochelari de soare poate fi purtată ani la rând fără probleme.

Ce fel de ochelari de soare pentru bărbați să alegi?

Am aflat deja părerea medicilor oftalmologi, cea mai bună alegere sunt cei polarizați. Ochiul este protejat de lumina excesivă și nu are de suferit când este expus la aceasta.

Cum să alegi ochelarii de soare potriviți pentru forma feței?

Pentru că trebuie să arate bine și să pună în evidență trăsăturile feței, este necesar ca atunci când îți alegi ochelarii de soare să știi ce se potrivește conturului feței tale. Dacă ai fața rotundă, alege o formă rectangulară a ochelarilor. Contrastul dintre aceste 2 forme te va avantaja. Dacă fața ta este ovală, atunci gama din care poți alege este mai variată. Se potrivesc însă de minune cei aviator și retro. Asta nu înseamnă că nu poți încerca și alt stil. Iar pentru cei cu fața pătrată este indicat, din nou, să mergem pe contrast, astfel că se recomandă ochelarii cu forme curbate.