Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Culoare
Preț
Marca
Etichetă produs
Produse: 535

Geantă de voiaj sau valiză-Noi îţi spulberăm dubiile

Atunci când pleci într-o călătorie vei încerca să găseşti cea mai bună variantă pentru bagajul tău, astfel încât să fie practică, dar şi în trend, potrivită contextului şi folositoare pentru tine. O geantă de voiaj sau o valiză, reprezintă cele două variante cel mai des luate în consideraţie. Dacă porneşti într-o călătorie cu maşina personală sau cu trenul, iar destinaţia şi scopul sunt de relaxare şi distracţie, varianta potrivită va fi cea reprezentată de geanta de voiaj. Există modele bogat compartimentate, de diferite mărimi, de la genţile de voiaj mici, până la genţile de voiaj cu roţi. Pentru o deplasare cu avionul, al cărui scop include activităţi formale, cum ar fi deplasarea de afaceri,  o valiză va reprezenta alegerea optimă. Specificul acesteia, fie că este un model simplu sau o valiză cu roţi, este acela de a oferi un spaţiu de depozitare foarte bine izolat şi departajat, ideal pentru păstrarea hainelor şi lucrurilor personale într-o stare impecabilă.

Geanta de voiaj bărbătească pe care o poţi folosi cu uşurinţă

Geanta de voiaj trebuie să deţină o serie de caracteristici, astfel încât să se constituie într-un accesoriu practic şi util. Fie că adopţi o variantă mică fie că preferi geanta bărbătească de voiaj cu roţi, este important ca greutatea acesteia să nu fie foarte mare. De asemenea, materialul din care este fabricată, trebuie să permită flexibilitate, astfel încât să îţi poţi depozita cu uşurinţă bunurile. Un alt aspect de care poţi ţine cont atunci când îţi procuri o geantă de voiaj berbătească, este cel al depozitării genţii. Rafturile din debara sau din garaj pot fi încăpătoare, însă dacă geanta de voiaj se poate plia, va ocupa un loc redus şi se va păstra în siguranţă. Geanta de voiaj bărbătească necesită curăţare după fiecare folosinţă, astfel că vei acorda atenţie şi acestui aspect, alegând produse din materiale rezistente şi uşor de întreţinut.

MODIVO îţi oferă geanta de voiaj şi valiza de care ai nevoie

MODIVO este alături de tine ori de câte ori pleci într-o călătorie, oferindu-ţi o gamă largă de modele de genţi , de la valizele cu roţi, până la genţile de voiaj mici sau mari. Fie că pleci în concediu, fie că te deplasezi în interes de serviciu sau pentru o întâlnire de afaceri, modelele oferite te vor ajuta să alegi varianta potrivită nevoilor tale, astfel încât să îţi păstrezi lucrurile personale în siguranţă. Pe lângă aspectul practic, geanta de voiaj potrivită va cadra foarte bine şi ţinutelor tale, conferindu-ţi un aer modern şi păstrându-te în tendinţele momentului în materie de accesorizare. Cu trenul sau cu avionul, în maşina personală sau în autocar, lucrurile tale vor fi în siguranţă, alegând valiza sau geanta bărbătească de voiaj potrivite.

Genţile de voiaj şi valizeze bărbăteşti-Întrebări frecvente

Ce tip de bagaj este potrivit pe durata zborului cu avionul?

Bagajul pe care îl vei avea pe durata zborului cu avionul, depinde de caracteristicile deplasării tale. Dacă ai mult bagaj care va fi depozitat în cala avionului, poţi alege valize cu roţi de dimensiuni mari, din materiale rezistente şi rigide. Pentru bagajul de mână este recomandată valiza mică, rigidă şi potrivită compartimentelor de depozitare a bagajelor de mână, dar poţi opta şi pentru o geantă de voiaj mică.

De unde cumpăr genţi de voiaj?

Genţile de voiaj pot fi procurate din centrele comerciale de profil, gama oferită clienţilor fiind amplă şi acoperind toate gusturile şi nevoile. De asemenea, mediul online reprezintă o modalitate foarte comodă prin care îţi poţi procura geanta de voiaj sau valiza, MODIVO aşteptându-te să îţi alegi modelul preferat.