Genți de laptop pentru bărbați

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Diagonală ecran
Confecționat din
Etichetă produs
Produse: 95
Afișează identificatorul versiunii

Genți laptop bărbați - design original

O geantă laptop reprezintă un accesoriu indispensabil pentru protecția și facilitarea transportului laptopului la job sau în vacanțe. Alegerea unei genți pentru laptop pentru bărbați trebuie să țină cont de funcționalitatea acesteia, dar și de aspectul elegant și original pe care îl va oferi ținutelor zilnice. Geanta pentru laptop poate reprezenta atât un accesoriu pentru transportul acestuia, cât și pentru transportul documentelor și altor obiecte personale, indispensabile activităților de zi cu zi. Pentru a adăuga un plus de originalitate ținutei tale, pe MODIVO.ro vei găsi o selecție largă de modele de genți laptop, ce se pot încadra atât în stilul casual, cât și în cel elegant. Printre mărcile ce îți prezintă colecțiile lor de genți laptop, îi vei găsi pe Calvin Klein, Strellson, Hugo, Nobo sau National Geographic. Este important să alegi o geantă pentru laptop care să se potrivească dimensiunilor laptopului, dar care să-ți faciliteze și depozitarea telefonului mobil, încărcătorului, portofelului sau cheilor.

Geantă pentru laptop - o soluție convenabilă pentru muncă

Geanta pentru laptop reprezintă o soluție convenabilă pentru job, iar funcționalitatea, calitatea materialului din care este confecționată și designul acesteia, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi geantă laptop bărbați. Acordă atenție dimensiunii genții, pentru a te asigura că laptopul se va potrivi perfect, iar compartimentul special destinat, îl va împiedica să se miște în timpul transportului. Cu cât mai multe compartimente, cu atât geanta îți va fi mai utilă. Cu siguranță vei avea nevoie de mouse și sursa de alimentare, iar cele mai multe modele de genți laptop-uri dispun de compartimente speciale pentru acestea. Așadar asigură-te că viitoarea geantă le are. Mergând la job zilnic, vei avea nevoie de o geantă pe care să o poți purta cu lejeritate pe umăr, care să îți asigure confort zilnic. Cureaua lungă trebuie să fie reglabilă pe mărime și mai groasă, pentru a te îți crea disconfort în zona umărului.

Genți din piele pentru laptop - o alegere elegantă și la modă pentru fiecare femeie

O geantă laptop din piele reprezintă o alegere elegantă și la modă, pentru fiecare femeie care urmează ultimele tendințe fashion. Geanta pentru laptop confecționată din piele naturală este alegerea ideală atunci când vrei să o integrezi în ținutele office. Va oferi un look estetic, elegant și chiar sofisticat întregii ținute. Poți opta pentru un model clasic, negru, din piele lucioasă sau poți alege o geantă pentru laptop maro, din piele mată, pentru un look ușor vintage. Fiind un material de înaltă calitate și de o rezistență sporită, geanta pentru laptop din piele naturală va dăinui în timp, indiferent de gradul zilnic de utilizare. Pe MODIVO vei găsi genți de piele în diferite dimensiuni, pentru a ne asigura că vei alege modelul potrivit, realizate de branduri care pun accent pe design, calitate și funcționalitate. Gino Rossi, Joop!, Lacoste, Tommy Hilfiger, sunt doar câteva nume ale căror modele de genți din piele le vei întâlni.

Genți pentru laptop pentru bărbați – întrebări frecvente

Ce geantă pentru laptop să alegi?

Alege o geantă pentru laptop ce urmează un stil minimalist dacă ai nevoie de un accesoriu modern, dar cuminte pe care să-l integrezi în ținutele de birou. Dacă te consideri o persoană extravagantă, mizează pe modelele din piele, cu imprimeuri cu supratipar. Iar dacă stilul sportiv te caracterizează, gențile din materiale textile, sunt cele indicate.

Ce dimensiune de geantă pentru laptop să cumpărați?

Ține cont de dimensiunile laptopului și alege o geantă pentru laptop 14 sau 15,6". Este important ca geanta să nu fie mai mică decât laptopul, pentru a te asigura că îl vei putea transporta oriunde ai nevoie. O geantă de dimensiuni mai mari nu va menține fix laptopul, iar acesta se va mișca și lovi de eventualele produse pe care le transporți.