Blugi pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Stilul picioarelor
Potrivire
Lungime
Produse: 1.237
Afișează identificatorul versiunii

Blugii pentru bărbați- de la modele clasice la o extravaganță caracteristică

Veritabili must have din garderoba oricărui bărbat, blugii se pot strecura cu eleganță în orice ținută mai cool, mai șic sau mai casual. Slim, bootcut sau baggy, se pot alege din cea mai mare varietate de croieli sau nuanțe. Negri, în nuanțe de indigo brut sau prespălați, sunt pentru toate gusturile. Sunt cea mai bună alegere atât pentru week-end cât și pentru locul de muncă! 

Adevărate embleme ale spiritului pionier, blugii pentru bărbați te ajută să te bucuri de un plus de libertate, devenind piese vestimentare absolut moderne, extravagante chiar din dressingul oricărui bărbat care se respectă. În versiunea slim în nuanțe de negru, pot afișa o eleganță rafinată, clasică, fără să se îndepărteze însă de linia lor casual. Mai puțin solemni față de pantalonii de costum, blugii slim fit pentru bărbați sunt cei care conferă unei ținute business o notă mai contemporană sau mai cool.

Pantaloni slim pentru bărbați- ținute pentru cei curajoși.

Pantalonii slim pentru bărbați fac parte din categoria modelelor de blugi pentru bărbați  din ce în ce mai populare. Sunt cei care îmbină de minune confortul cu o croială modernă și care te ajută să obții cele mai frumoase ținute. Poți alege fie un model cu talia puțin mai înaltă, clasică, fie cu talia mai joasă. În ceea ce privește nuanțele sale, acestea pot varia în funcție de stilurile pe care le preferi. Cei mai curajoși, vor alege fără doar și poate, blugi pentru bărbați în nuanțe de negru sau de gri, pentru un look rock. 

Blugi pentru bărbați negri- o soluție universală pentru orice stil.

Am putea spune că blugii negri sunt pentru dressingul masculin, ceea ce rochița neagră este pentru cel feminin- o armă redutabilă pentru un look eficient, indiferent de stil. Aceștia pot să fie purtați atât la ținutele mai elegante, cât și la cele mai casual sau street. Modivo.ro propune o varietate mare de blugi, soluţii potrivite pentru orice stil şi situaţie. Lee, Calvin Klein, Wrangler, Tommy Hilfiger sunt doar câteva dintre brandurile disponibile în categoria dedicată a magazinului online. 

Poți purta astfel acești pantaloni din denim pentru bărbați, fie la un look smart casual, fie la unul mai elegant. Se pot asocia atât cu o pereche de pantofi eleganți, cât și cu o pereche de sneakers. 

Blugi pentru bărbați- întrebări frecvente

Blugii sunt piese vestimentare indemodabile, care știu cum să evolueze și cum să rămână mereu la modă. Blugii Levis pentru bărbați sunt atât estetici, cât și foarte plăcuți de purtat. Se acordă cu toate ținutele și se pot purta aproape la orice ținută. Totuși, există numeroase dileme legate de modul în care aceste haine trebuie întreţinute, purtate pentru a beneficia de un look impecabil. 

Cum se spală blugii?

Blugii se pot spăla cu mâna sau cu mașina cu un detergent lichid, la o temperatură de maximum 40 de grade.  Nu se recomandă să se pună în uscătorul de rufe deoarece nu le place deloc căldura. 

De unde poți cumpăra blugi de calitate?

Dacă vrei să te bucuri de modele de blugi de calitate, cel mai bine ar fi să te îndrepți înspre Internet unde vei găsi cea mai mare selecție de blugi de calitate, pentru a putea face o alegere pe îndelete și pentru a te bucura de cea mai mare gamă de modele. 

Cum se poartă blugii?

Blugii se pot purta simplu, cu un tricou sau cu o cămașă. Sunt piese vestimentare ce vor pune cel mai bine în valoare stilul. Cu un blazer sau o geacă bomber vor face minuni.