Costume pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Potrivire
Material îmbrăcăminte
Etichetă produs
Produse: 83
Afișează identificatorul versiunii

Costume bărbătești la modă – perfecte pentru întâlnirile de afaceri

Cele mai elegante ținute ale bărbaților sunt obținute cu ajutorul unor costume bărbătești deosebite. Modelele de costume comercializate pe site sunt unele la modă, realizate din materiale de calitate înaltă, ceea ce le face să aibă un aspect impecabil. Când programezi următoarea întâlnire de afaceri, nu mai trebuie să stai cu grija costumului potrivit, deoarece poți alege varianta care îți place cel mai mult. Alege un costum bleumarin Vistula pentru o întâlnire de afaceri extrem de importantă sau un costum Hugo gri pentru întâlnirile de afaceri în care îți permiți să ai o atitudine mai lejeră. 

Costumele slim pentru bărbați – croi liber adaptat pentru fiecare

Noua generație de costume pentru bărbați la modă este reprezentată de costumele slim. Acestea au un croi deosebit care fac purtătorul să aibă un aspect elegant și lejer în același timp, potrivindu-se celor care doresc să aibă un aspect mai tineresc. Croiul liber al unui costum bărbătesc slim face ca acesta să fie potrivit celor care iubesc confortul și eleganța în aceeași măsură. Gama variată de costume la modă slim de pe site-ul Modivo.ro face posibilă găsirea costumului potrivit pentru fiecare doritor. 

Veste de costum – un element suplimentar la modă și cu stil pentru costumul bărbaților de afaceri exigenți 

Purtarea unui costum elegant face orice bărbat să arate deosebit. Însă atunci când, pe lângă cămașă și costum adaugi și unul dintre modelele elegante de veste de costum pentru bărbați, ținuta pe care o ai capătă un plus de eleganță și rafinament. Orice om de afaceri care își respectă ținută alege și acest element suplimentar la modă, pentru un plus de stil. Alegând unul dintre modelele de veste de costum Roy Robson sau Vistula, ai ocazia de a obține ținuta desăvârșită cu care poți face față oricărei întâlniri de afaceri. 

Costume bărbătești – întrebări frecvente

Costumele bărbătești seamănă foarte mult între ele, dar chiar elementele care le diferențiază sunt cele mai importante. Ce costum bărbătesc să alegi pentru o întâlnire importantă și ce costum slim ți se potrivește? De ce trebuie să ții seama când alegi o pereche de pantaloni de costum bărbătești? 

Cum să alegi un costum bărbătesc?

Alegerea unui costum bărbătesc ar trebui să se facă, înainte de toate, în funcție de ocazia la care vei purta costumul.  De asemenea, ține cont de cât de des îl vei purta, de materialul din care este făcut și de culoarea pe care o dorești. 

Costum navy blue – ce pantofi să alegi pentru o ținută cu stil?

Alături de un costum navy blue care are un aspect extrem de elegant, dar în același timp clasic, alege o pereche de pantofi eleganți, din piele ecologică, negri sau maro. Poți purta această ținută la cele mai deosebite ocazii, fiind extrem de stilată și elegantă. 

Costum bărbătesc navy blue – ce accesorii se potrivesc?

Nu numai pantofii contează pentru a completa ținuta elegantă perfectă în care vedeta este costumul, ci și accesoriile pe care le alegi. Alege o curea maro din piele, pe care să o asortezi cu pantofii și o geantă care îți va fi și de folos, dar și un articol de modă deosebit. 

Ce culoare se potrivește cel mai bine pentru un costum bărbătesc?

Costumele negre, cele navy blue și cele gri sunt printre cele mai frecvent întâlnite, însă nu există o barieră care să interzică alegerea unor pantaloni de costum în carouri pe care să îi potrivești cu haina într-o singură culoare. 

Ce costum să alegi pentru nuntă?

Pentru o nuntă la care vrei să ai o ținută extrem de elegantă, dar în același timp un aspect tineresc, alege un costum slim fit de culoare gri pentru nunțile de zi sau unul de culoare bleumarin sau negru pentru nunțile de seară.