Paltoane pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Lungime
Imprimeu
Material îmbrăcăminte
Produse: 137
Afișează identificatorul versiunii

Paltoane pentru bărbați- eleganță și stil într-o ediție tradițională

Pregătește-te să înfrunți iarna cu stil și cu eleganță grație celor mai frumoase și mai în tendințe modele de paltoane pentru bărbați, care sunt cele mai funcționale și cele mai practice. Dar, în acest sezon nou, nu uita că tendința retro, tradițională este cea mai în vogă. Alege deci modele de paltoane de iarnă pentru bărbați elegante și tradiționale, care compun cele mai frumoase colecții. Sunt modele de paltoane  care au un stil masculin impecabil și care te vor ajuta să te remarci de fiecare dată. Modivo.ro propune o gamă foarte variată de paltoane, de la modele clasice ce îţi permit să creezi ţinute formale, la variantele nonconformiste potrive pentru stilizări urbane îndrăzneţe. Ai varietate, ai versatilitate, ai posibilitatea să îţi găseşti stilul propriu şi să îţi completezi garderoba.

Haina bărbătească- alegerea perfectă pentru fiecare stilizare

Cele mai stilate și cele mai frumoase modele de paltoane bărbătești pentru iarnă îmbină de minune eleganța cu funcționalitatea. Ziua, o haină bărbătească de acest gen, în nuanțe de bej sau de camel este cea care va aduce o eleganță contemporană unui costum impecabil. Seara, poți miza pe polivalența unui palton de iarnă mai lung până la genunchi care va merge de minune cu orice piesă vestimentară din garderobă. Paltonul din lână este o valoare sigură, incontestabilă pentru un stil urban minunat. Iar cele cu buzunare, cu un stil minimalist, sunt alegerea perfectă pentru un stil de viață urban mai activ. 

Paltoane de iarnă pentru bărbați- ce croială și ce stil vor fi cele mai potrivite?

Pentru cele mai frumoase ținute obținute cu ajutorul unui model de haină de iarnă bărbătești, trebuie să alegi modele clasice, sobre, care ne duc cu gândul la cel mai șic stil parizian. Alege astfel paltoanele în nuanțe de bleumarin, de negru sau de gri. Pe Modivo.ro vei găsi cea mai mare varietate de paltoane de la branduri precum Rage Age,  modele Premium de la Karl Lagerfeld, Joop sau Roy Robson. Modelele cu o croială modernă, cu cele mai agreabile texturi și cele mai călduroase materiale sunt cea mai bună alegere. 

Paltoane pentru bărbați- Întrebări frecvente

Paltoanele sunt piese bărbătești indispensabile atunci când vremea rece începe să își facă apariția. Pentru că se pot purta peste tot, te vor ajuta să înfrunți frigul cu stil și te vor pune cel mai bine în valoare în orice circumstanțe, cu siguranță că ai mai multe întrebări despre ele.

Ce palton este potrivit pentru o persoană mai scurtă?

Dacă ești mai mic de înălțime, va trebui să alegi un model de palton mai scurt, care să ajungă până la  nivelul taliei. Croiala dreaptă este cea mai bună alegere. Dacă eși mai înalt, poți alege și modele mai lungi, până la genunchi. 

Cum să alegi un palton bărbătesc?

Va trebui să se aleagă un model destul de polivalent pentru a se potrivi cu cât mai multe piese vestimentare din garderobă. Dar, trebuie să te asiguri și de faptul că investești în piese vestimentare de calitate. Iar mai apoi, va trebui să ții cont de mai multe etape- de buget, de stil, de morfologie și de look. Alege materiale groase, care țin de cald și modele care să nu aibă mai mult de 20-30% sintetic. 

Ce paltoane pentru bărbați vor fi potrivite pentru toamnă?

Dacă ai un stil mai elegant, poți alege un model de palton din lână, ca și un pardesiu, care să meargă de minune cu ținutele mai casual sau mai șic. Dacă ai un stil mai relaxat, poți alege și modelele cu inserții de piele. Modelele cu glugă sunt extrem de practice.