Sacouri pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Potrivire
Imprimeu
Etichetă produs
Produse: 68
Afișează identificatorul versiunii

Sacou pentru bărbați – un must-have atemporal în garderoba bărbaților

Primul sacou pentru bărbați a apărut în anii 1800, era de culoare roșie și doar membrii unui club de canotaj din Cambridge purtau această piesă vestimentară. De-a lungul secolului al XX-lea, sacoul a devenit o piesă foarte populară și era simbolul cluburilor de prestigiu și al armatei. În prezent, sacoul este multifuncțional și a devenit o piesă esențială în garderoba bărbaților. Pe Modivo.ro sunt diponibile o varietate mare de piese moderne ce poartă amprenta brandurilor celebre. 

Sacoul casual – o soluție elegantă pentru întâlnirile cu prietenii

Pentru o întâlnire cu prietenii te poți baza pe un sacou casual, doar că uită de cravată. În schimb, poartă un sacou casual pentru bărbați la puloverul tău confortabil sau împreună cu un cardigan, pentru a obține acea ținută stratificată perfect executată. În ceea ce privește încălțămintea, poți opta pentru pantofi casual sau chiar pentru adidași.

Sacouri pentru bărbați – prima alegere pentru întâlnirile de afaceri

Pentru întâlnirile de afaceri, optează pentru un sacou bleumarin, care îți oferă posibilitatea de a-ți completa cu ușurință restul ținutei. Nu vei da greș dacă vei purta un sacou împreună cu o cămașă și cravată. Aceasta este cea mai formală ținută pe care o poți obține cu un sacou, dar în același timp, nu este la fel de elegantă și pretențioasă ca un costum.

Sacoul slim fit – alegerea perfectă pentru a sublinia silueta masculină

Un sacou slim fit este croit cu expertiză, cât mai aproape de corp, pentru un rezultat măgulitor. Pentru și mai multă eleganță, alege un sacou slim fit în nuanțe întunecate, care se poate asorta cu ușurință la cămăși și cravate în diferite culori. Croiala slim fit și culoarea întunecată vor crea o ținută cu adevărat excentrică.

Sacouri pentru bărbați – întrebări frecvente

Când vorbim despre sacouri pentru bărbați, acestea au o istorie profundă și bogată, dar în prezent, acestea sunt grozave pentru a crea orice ținută se dorește. Deși sunt disponibile pe scară largă și sunt ușor de purtat, majoritatea bărbaților au tot felul de întrebări, cum ar fi „Cum se poartă sacoul?”, „Ce se poartă sub un sacou?”, „Ce pantaloni se poartă la sacou?” sau „Cum să alegi un sacou casual?”.

Ce tip de sacou bărbătesc se potrivește cel mai bine la pantaloni?

Sacoul casual, sacoul sportiv, dar și un sacou slim fit se va potrivi foarte bine la pantaloni în aproape orice context. Pentru ieșirile din weekend alături de prieteni, optează pentru un sacou subțire pentru bărbați, pe care îl poți purta cu tricouri, cu o cămașă casual sau cu un polo.

Cum alegem cel mai potrivit sacou bărbătesc?

Sacoul ar trebui să fie mai scurt decât jacheta pe care o porți în mod frecvent, dar puțin mai lung decât o cămașă. Această regulă este valabilă atât pentru un sacou subțire de bărbați, cât și pentru sacouri pentru blugi.

Cum se poartă un sacou bărbătesc?

Deși cele mai multe sacouri de bărbați pot crea atât look-uri formale, cât și informale, sacoul în sine nu poate înlocui costumul clasic, atunci când situația o cere. Cu un sacou casual poți obține ținute deosebit de versatile atât la lucru, cât și la ieșirile cu prietenii, dar nu poate fi o alternativă la costum și cravată. 

Ce tip de sacou bărbătesc este potrivit pentru ținutele de zi cu zi?

Orice tip de sacou este potrivit pentru ținutele de zi cu zi, deoarece sacoul în sine este o piesă vestimentară extrem de versatilă. Importante sunt celelalte articole cu care vei purta sacoul. Deși un sacou casual negru este un plus în orice garderobă, deținerea mai multor sacouri garantează ținute zilnice lipsite de monotonie.