Pantaloni de trening bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Material îmbrăcăminte
Stilul picioarelor
Potrivire
Produse: 623
Afișează identificatorul versiunii

Pantaloni de trening pentru bărbați - etalon de modă și confort pentru fiecare zi

Ești genul de persoană pentru care treningurile și articolele sport nu sunt niciodată suficiente? Te înțelegem, acestea sunt piese vestimentare deosebit de versatile, atât pentru timpul liber, cât și pentru activități sportive. Fie la antrenamente, plimbări, picnic, drumeții, mers la cumpărături sau purtat prin casă, pantalonii de trening excelează la capitolele comoditate, confort și relaxare. Selecția atentă pentru pantaloni de bărbați din magazinul online Modivo.ro, îți pune la dispoziție o gamă aproape infinită de modele care poartă semnătura celor mai populare branduri de îmbrăcăminte sport la ora actuală: Adidas, Boss, Calvin Klein, Columbia, Converse, Emporio Armani, Fila, Guess, Hugo, Joop!, Kappa, Jordan, Lacoste, Michael Kors, Nike, Pepe Jeans, Polo Ralph Lauren, Puma, Reebok, Tommy Jeans, Tommy Hilfiger, Wilson și lista poate continua.

Pantaloni de trening slim fit - pantaloni la modă pentru stilizări stradale și pentru sportivi

Colecția de pantaloni de trening slim fit sunt articole esențiale pentru garderoba domnilor activi și sportivi. Aceste articole prezintă un design ușor mulat, material respirabil cu amestec de bumbac și fibre sintetice, care mențin temperatura corpului în zilele răcoroase. Fibrele sintetice absorb transpirația, o evacuează în exterior iar materialul se usucă rapid. Astfel, riscul de răceală și iritații este redus, iar tu vei arăta relaxat chiar și în timpul exercițiilor fizice intense.

Treninguri pentru bărbați - pentru antrenament și pentru oraș

Treningurile pentru bărbați au fost considerate mult timp, articole vestimentare monotone, lipsite de simț estetic, eleganță și imaginație. Acestea erau apreciate ca haine de purtat pe lângă casă, în grădină, la orele de fitness și nimic mai mult. Din fericire, treningurile sunt haine de care nu ne putem lipsi, datorită confortului pe care ni-l asigură materialul moale și designul elastic. Prin urmare, treningurile au ținut pasul cu timpul, s-au reinventat, iar designerii le-au conferit o înfățișare complet diferită. Culori tari, imprimeuri atractive, croiuri moderne, materiale durabile, toate acestea schimbă complet fața clasicelor treninguri bărbătești. Gama de pantaloni de trening Puma oferă modele pentru toate stilurile și personalitățile. Colecția convinge prin materiale premium, combinații armonioase de culori simple și aprinse, croiuri moderne care transformă exercițiile solicitante într-un adevărat hobby.

Pantaloni de bărbați - întrebări frecvente

Fie că alegem să le purtăm în casă ori la orele de sport, treningurile sunt articole îndrăgite în special de bărbați. Moda a evoluat mult iar în ultimii ani, designerii au creat modele de trening speciale pentru alergat și pentru purtări uzuale. Vom oferi sugestii clare și recomandări care să vă ajute să alegeți cel mai potrivit trening.

Ce pantaloni de trening alegeți pentru alergare?

Pantalonii cu talie înaltă, șnur pentru ajustare, material sintetic sau amestec de bumbac și fibre sintetice, cu țesătură puțin strâmtă și ușoară.

Ce fel de pantaloni de trening sa aleg pentru purtări zilnice?

Pentru activități cu efort redus, precum plimbările în parc, optează pentru pantaloni din bumbac, cu croi lejer, de preferat conic, ce oferă libertate de mișcare și un look elegant.

Cum să selectați pantalonii de trening?

Alege modele potrivite cu stilul de viață personal. Astfel, piața oferă modele ideale pentru antrenamente și cele potrivite pentru purtare casual. Indicat pentru utilizare zi de zi este treningul cu țesături confortabile, unde croiala se armonizează cu silueta, materialele permit pielii să respire (combinația perfectă-fibre sintetice cu bumbac) și eventual, dotat cu imprimeuri care să confere un aer fresh ținutei.