Bocanci pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Stil
Produse: 47
Afișează identificatorul versiunii

Bocanci joși și înalți pentru bărbați – la ce se potrivesc aceste cizme militare?

Cei mai populari bocanci pentru bărbați sunt cei din piele naturală, căci sunt universali ți se potrivesc excelent cu multe ținute, nu doar cu cele ale stilului rock. Bineînțeles că poți ieși puțin din tipare și poți opta pentru un model într-o culoare distinctă.

Personalitatea ta va fi perfect subliniată de acești bocanci bărbătești, pe care îi poți combina, printre altele, cu blugi, cămașă și o geacă de piele. Dar, îi poți purta și alături de o pereche de pantaloni uzați, un tricou cu imprimeuri și o jachetă casual.

Nu trebuie uitate nici hainele cu imprimeuri camo, pe care pasionații de stil militar le asortează perfect cu aceste cizme de luptă pentru bărbați.

Cultura rock pe stradă și la concerte – vezi oferta de bocanci pentru bărbați pe Modivo.ro

Bocancii pentru bărbați nu mai sunt un simbol subcultural – de când au apărut pe podiumurile lumii, au devenit parte a garderobei de zi cu zi a bărbaților din întreaga lume. Iar domnii îi apreciază pentru designul original și caracterul atemporal, dar construcția încălțămintei este, de asemenea, importantă.

Iar fanii muzicii rock și metal sigur au găsit în aceste modele de bocanci pentru bărbați perechea de încălțăminte perfectă și au ajuns să îi poarte nu numai în sezonul rece.

Mai mult, aceste cizme militare pentru bărbați nu trebuie să fie doar negre, ci sunt disponibile într-o mare varietate de culori și cu diverse imprimeuri, fiecare model diversificând garderoba de zi cu zi a bărbaților.

Încălțăminte pentru bărbați – bocanci din piele de la producători cunoscuți de încălțăminte

Pe Modivo.ro vei găsi întotdeauna o selecție largă de modele de bocanci bărbătești joși, de la producători cunoscuți de încălțăminte, cele mai populare și dorite fiind cei din piele de înălțimi diferite și în diferite culori.

Vei găsi cea mai universală variantă, mai exact acei bocanci care ajung până deasupra gleznei, pe negru, dar dacă ești în căutarea unor soluții originale, poți alege bocanci bărbătești pe vișiniu sau cu diferite imprimeuri.

Modelele de bocanci de la Dr Martens sunt disponibile pe site si reprezintă alegerea ideală pentru toți cei care vor o încălțăminte stabilă și care protejează împotriva șocurilor, dar nu în ultimul rând, care este și va fi mereu la modă.

Bocanci pentru bărbați – întrebări frecvente

Bocancii pentru bărbați pot fi încălțămintea care atrage privirea celor din jur și sunt un element excelent pentru ținutele casual. Descoperă mai jos răspunsul la cele mai frecvente nelămuriri ale bărbaților în legătură cu bocancii.

Bocanci pentru bărbați – cum să îi porți?

Dacă te gândești să cumperi acești bocanci bărbătești, află că ei arată grozav nu doar în combinații grudge cu blugi negri uzați, cămasă în carouri și geacă de piele. La fel de bine poți să îi combini cu blugi ușori, tricou alb simplu sau chiar cu pantaloni de costum, dacă vrei să te simți ca pe podium.

Cum se leagă bocancii?

Cel mai simplu mod de a lega șireturile unor pereche de bocanci de bărbați lungi este să legi până la jumătate șiretul, iar restul să îl înfășori în jurul piciorului.

Cum să porți bocanci cu blugi?

Bocancii pentru bărbați merg perfect cu o pereche de blugi, dar alege o pereche dreaptă sau una care se îngustează ușor în partea de jos. În privința culorilor pe care le poți alege, totul depinde de gusturile tale.

Ce branturi alegi pentru bocanci?

Există mai multe tipuri de branturi pe care le poți alege, fie unele antitranspirante, ce mențin o circulație adecvată a aerului, fie unele ergonomice care absorb șocurile și sporesc confortul în timpul mersului.