Pantofi pentru bărbați Versace Jeans Couture

Sortează
Mărime
Preț
Marca 1
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Tipul de închidere
Produse: 1

Încălțăminte Versace Jeans Couture pentru bărbați –verifică ofertele acestui brand pe MODIVO

Versace Jeans Couture este a doua linie Versace, dar ce o face diferită? Casa de modă italiană Versace este sinonimă cu luxul italian și glamourul plin de stele și a fost încă de la înființarea sa în anii 1970. De-a lungul anilor, casa principală a dat naștere unor linii off-shoot, numite și mărci de difuzare, inclusiv Versace Jeans Couture, Versus Versace și Versace Collection. Brand-ul se face remarcat prin logo-ul său emblematic, și anume capul Medusa. Atunci când alegi Versace, alegi calitate. Dacă îți dorești o pereche de încălțăminte Versace Jeans Couture pentru bărbați, atunci magazinul MODIVO este locul ideal în care să o cauți. În mod sigur vei găsi perechea potrivită pentru tine.

Sneakerși Versace Jeans Couture pentru bărbați – perfecți pentru purtare în fiecare zi și când ieși cu prietenii

Gianni Versace a crescut în Reggio Calabria, în sudul Italiei, unde și-a ajutat mama în afacerea ei de cusut. A dezvoltat rapid dragostea pentru modă și și-a creat prima rochie la vârsta de nouă ani. În 1972, Gianni și-a creat primele colecții pentru mărcile populare de atunci Callaghan, Genny și Complice și în curând a decis să-și lanseze propriul brand de modă sub numele Gianni Versace Donna. Versace Jeans Couture a devenit extrem de popular deoarece oferă îmbrăcăminte la modă, informală și accesibilă, încorporând în același timp elemente stilistice ale principalelor colecții Versace. Linia de difuzare este dedicată informalității și tinereții și, prin urmare, se concentrează pe noile tendințe, cum ar fi hanorace supradimensionate, sneakerși, imprimeuri și modele îndrăznețe, toate cu accente de semnătură și culori strălucitoare. Versace Jeans Couture este combinația perfectă de modă haute couture și streetwear. De aceea o pereche de sneakerși Versace Jeans Couture pentru bărbați sunt alegerea potrivită indiferent care este ocazia pentru care îți alegi ținuta. Îi poți purta atât în ținute office, ținute pe care le porți zilnic la locul de muncă, cât și în ținute casual și urban, atunci când îți petreci timpul liber în oraș.

Sneakerși albi Versace Jeans Couture pentru bărbați- aceștia se vor potrivi perfect majorității stilurilor

Culorile pe care le alegi pentru încălțămintea ta sunt cumva reprezentative și pentru stilul tău, dar și pentru sezonul sau contextul în care o porți. Dacă alegi o pereche de sneakerși Versace Jeans Couture albi pentru bărbați, probabil că îi vei purta într-o ținută din sezonul cald. Însă acest model poate fi potrivit pentru orice stil ai alege, fie că vorbim despre casual, urban sau sport. Dacă dorești ceva care să meargă la o ținută office, atunci îți recomandăm o pereche de sneakerși Versace Jeans Couture negri pentru bărbați. Vor completa cu succes ținutele office, oferind un stil modern și confort optim.

Încălțăminte Versace Jeans Couture pentru bărbați – întrebări frecvente

Încălțăminte Versace Jeans Couture pentru bărbați – de unde o poți cumpăra?

Atunci când dorești să îți îmbogățești garderoba cu piese de încălțăminte de la Versace Jeans Couture, cel mai bine ar fi să vizitezi magazinul online MODIVO. Acolo vei găsi modele diverse , de la sneakerși la brogues Versace Jeans Couture pentru bărbați. Îți poți comanda perechea favorită și aceasta va fi la tine acasă în cel mai scurt timp posibil.

Sneakerși Versace Jeans Couture pentru bărbați – cum să alegi mărimea potrivită?


Pentru că în mod sigur nu îți dorești ca încălțămintea ta să fie incomodă, să te strângă sau să îți fie prea mare, este important să te asiguri că îți comanzi mărimea potrivită. Ca să fi sigur că vei comanda perechea potrivită este necesar să consulți tabelul de mărimi pus la dispoziție în magazinul online MODIVO.