Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Tipul de închidere
Produse: 5.403

Sneakersi pentru bărbați - încălțăminte universală pentru fiecare bărbat

Trebuie să recunoaştem că starea de bine şi farmecul unor perechi de sneakersi scurţi pentru bărbaţi cu greu pot fi egalate de alte tipuri de încălţăminte. Aceste articole au reușit să depăşească barierele tiparelor vestimentare fiind vedete ale ţinutelor urbane. Perechea de sneakersi scurţi reprezintă soluţia naturală pentru stilizările relaxante adoptate în timpul liber, însă farmecul acestor tipuri de pantof i-a transformat în piese de bază pentru ţinutele semiformale. Cu puţină atenţie poţi crea şi ţinute de birou profesionale cu blugi, sacouri cadrilate, cămăși albe şi sneakersi scurţi bărbaţi. Cum aceste tipuri de încălţăminte pot fi abordate la o varietate mare de combinaţii şi stilizări se poate afirma că reprezintă soluţii universale pentru orice bărbat care pune preț pe confort la superlativ, libertatea de exprimare şi combinaţii moderne. 

Sneakersi scurți - soluții bune pentru zilele de vară

Uşori, lejeri, moderni, versatili astfel pot fi descrişi sneakersii bărbăteşti creaţi de marile branduri. Designul  îndrăzneț al unei perechi de sneakersi pentru bărbați şi starea de libertate pe care o conferă sunt aspecte apreciate de bărbații care își doresc să beneficieze ce-i mai bun. Când luăm în calcul şi versatilitatea ridicată a unei perechi de pantofi sneakers, cu siguranţă, ne dăm seama de ce sunt atât de apreciaţi. Sneakersii scurţi sunt vedete ale ţinutele lejere cu blugi şi cămăşi cadrilate, piesele cheie pentru outfiturile cu  pantaloni lejeri de trening şi tricouri minimaliste, dar şi elementele de rezistență a ţinutelor cu pantaloni scurţi şi cămăşi înflorate. Cu puţină imaginaţie poţi crea stilizări incendiare cu o pereche de pantofi sneakersi bărbați. Te poţi bucura de o ţinută de vară dinamica sau de o stilizare casual relaxantă cu aceste piese minunate, însă la fel de ușor îi poți transforma în vedete pentru outfiturile de petrecere ori pentru întâlnirea desfășurată pe plajă la apus.

Sneakersi negri pentru bărbați – clasici pentru picioarele bărbaţilor

Dacă vorbim de versatilitate, de opțiuni numeroase de stilizare, cu siguranţă, ne gândim la sneakersi negri pentru bărbați. Aceste piese sunt considerate clasice, must-have-uri în garderobele moderne ale bărbaţilor ce apreciază tendințele avantajele unor piese de încălţăminte flexibile. Articolele de încălţăminte cu design clasic, create sub emblema brandurilor consacrate şi-au câştigat pe bună dreptate reputația. Piesele iconice produs de Nike, Michael Kors, Mammut, Etnies, Timberland se evidenţiază prin aspect impecabil şi calitate excepțională şi pot fi considerate elemente ce aduc un plus estetic ţinutelor pe care le completează. O pereche de pantofi sneakers bărbați bine selectată îmbogăţeşte garderoba şi totodată furnizează un plus de confort. Pantofii sport scurţi cu design clasic sunt reprezentativi pentru bărbații maturi şi tinerii ce pun preț pe imagine şi versatilitate. 

Sneakersi scurți bărbați - întrebări frecvente

Cum să porți sneakersi scurți pentru bărbați?

Există numeroase moduri în care poţi purta o pereche de sneakersi pentru bărbaţi. Îi pot aborda la ţinute sport urbane sau la outfituri casual relaxante. Cu puţină imaginaţie poţi miza mai mult şi poţi aborda o pereche de sneakersi scurţi la combinaţi minimaliste sau la cele retro. Variantele simple, monocrome sunt variante ce pot fi abordate la stilizări de birou ori ca cele de petrecere semiformale.

Cum să curățați sneakersi albi pentru bărbați?

Pantofii sunt elemente importante când vorbim de imagine, aceștia trebuie să fie mereu impecabili. Dacă nu știi cum se curăță perfect o pereche de sneakersi albi pentru bărbaţi, îţi oferim câteva soluţii. Poţi să îi cureţi cu o perie deasă de păr, îndepărtezi praful şi impurităţile apoi să le redai aspectul de proaspăt lustruindu-i cu cârpa moale. Poţi folosi soluţiile speciale de curăţare, igienizare şi protejare a pantofilor albi sau îi poţi duce în ateliere de curăţare specializate.