Teniși pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Destinat pentru
Produse: 789
Afișează identificatorul versiunii

Tenişi pentru bărbați - o idee pentru fiecare sezon

Tenişii au reuşit de câteva decenii să atragă atenţia tuturor iubitorilor de stil şi confort. Sunt must have-uri în garderobele urbane şi casual, şi datorită construcției speciale pot fi purtaţi în orice sezon. O pereche de tenişi bărbaţi, bine selectaţi pot fi vedetele ţinutelor de vară în compania unui tricou cu imprimeuri şi a unui șort uşor, dar şi soluţii pentru plimbări lungi în sezonul de toamnă. Pot fi combinaţi cu blugi şi pulovere, cu cargo şi cămăşi, cu geci groase şi pantaloni din lână realizând ţinute moderne impecabile. Avantajele acestora nu se limitează la cele menționate, o pereche de tenişi fiind încălțăminte antrenament pentru bărbați valoroasă, ce asigură libertate de mişcare în timpul sesiunilor de skateboarding.

Tenişi pentru bărbați - pentru stilizare relaxată, dar și pentru o ținută oficială

Farmecul şi versatilitatea tenişilor sunt doar câteva dintre detaliile care au contribuit la creşterea popularităţii acestor articole de încălţăminte. Practic când alegi  tenişi bărbaţi selectezi piese iconice pe care le porţi integra la ţinutele sport, causal, urbane dar şi la cele semi-formale. Tenişii sunt emblematici, reuşind să treacă barierele formale, fiind integraţi în ţinute de birou dar şi la evenimente ceremoniale. Este clar, că existe câteva limite. Pentru a beneficia de versatilitate alege tenişi bărbaţi negri sau variantele de tenişi albi pentru bărbaţi. Aceste tipuri pot fi combinate cu pantaloni din stofă, cămăşi şi veste şi pot pune în valoare outfituri office inedite. Tenișii albi/negri pot fi asociați cu pantaloni eleganți şi cămăși în ținute incendiare all white sau all black. 

Tenişi albi pentru bărbați - piese vestimentare iconice

La creşterea popularităţii tenişilor au contribuit, fără doar şi poate, celebrităţile ce promovează stilul urban. Nu odată ai admirat ţinutele expresive create în jurul unei perechi de tenişi albi pentru bărbaţi, promovată de o vedetă pe care o admiri. Modivo.ro îţi este alături şi te ajută să completezi colecția de tenişi. În categoria dedicată ai tenişi albi, tenişi bărbaţi negri, tenişi Wrangler, tenişi bărbați Tommy Hilfiger, Vans, Lacoste, Converse, Calvin Klein Jeans şi multe alte mărci pe care cunoşti şi le îndrăgeşti.

Tenişi bărbați - întrebări frecvente

De unde cumperi tenişi originali? Cum se întreţin corect o pereche de tenişi? Cum să porți tenişi şi să creez ţinute moderne? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările legate de acești pantofi minunaţi. Acestor enigme vom încerca să găsim răspunsuri în continuare.

Cum să speli tenişii albi?

Este clar, tenişii albi, pe cât sunt de frumoşi, pe atât sunt de pretenţioşi, când vine vorba de întreținere. Nu te nelinişti! Există soluții...Cea mai simplă modalitate este de a pune tenişii în maşina de spălat, în săculeţii speciali, după cei ai îndepărtat şireturile. Este important ca în cuvă să existe bile de amortizare, aşa curăţarea este eficientă. Dacă nu eşti sigur de aceasta modalitate, poţi apela la firmele specializate de curăţarea a pantofilor sau poţi lua măsuri preventive, folosind soluții speciale de protecţie existente în magazine. 

Cum se poartă tenişii?

Tenişii bărbăteşti sunt soluţii pentru orice sezon şi pot fi combinaţi la orice tip de ţinută. Pot fi purtaţi cu pantaloni scurţi şi tricouri, cu cămăşi şi chino, cu pantaloni albi şi cămașă cadrilată, cu blugi negri rupţi şi tricouri negre, dar şi cu pantaloni din stofă, cămașă şi sacou la outfiturile semi-formale. Indiferent de combinaţie este important să îi porţi cu multă plăcere!

De unde să cumpărați tenişi?

Alege să cumperi încălţăminte din magazine de încredere. Ai tenişi bărbaţi pe Modivo.ro, aici poți găsi piese originale ce poartă logo-urile celebrelor branduri. Ai piese moderne, piese clasice, tenişi bărbaţi minimalist și în tendințe.