Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Bărbați American Eagle

(Numărul de produse: 167)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Sezon
American Eagle
cu 4

Blugi American Eagle – stiluri clasice

American Eagle este un brand internaţional cunoscut pentru produsele de înaltă calitate. În portofoliul American Eagle se găsesc blugi, hanorace, pantaloni, tricouri, geci, multe alte tipuri de haine, încălţăminte şi accesorii pentru bărbaţi şi femei. Produsele create sub această marcă se evidenţiază datorită croielilor clasice, a culorilor expresive şi a ţesăturilor atent selecţionate. Blugii American Eagle sunt acele piese must have care completează în mod genial garderoba bărbaţilor ce pun preţ pe confort şi aspect, fiind ideali pentru ţinutele casual, smart şi urbane lejere. Orice pereche de blugi American Eagle se evidenţiază prin aspectul modern, versatilitate ridicată. Indiferent de model şi croi, blugii American Eagle pot fi considerați investiții în stil şi confort. 

Hanorac American Eagle - un logo distinctiv ca bază a graficii

Colecţiile American Eagle includ articole de bază, reprezentative pentru moda stradală. Un hanorac American Eagle nu este doar o piesă de îmbrăcăminte este un produs care pune în valoare un stil de viaţă. Orice hanorac ai prefera, vei beneficia de un look senzațional! Ținuta ta nu va fi doar expresivă, stilul dinamic va fi accentuat de imprimeurile vibrante şi elementele de grafică deosebite. Hanoracele din portofoliul American Eagle sunt inovatoare, fiind piese cheie preferate de domni ce un preț pe confort, dar şi de cei ce îşi doresc haine cu atitudine. MODIVO propune o varietate mare de hanorace American Eagle. În categoria dedicată găseşti modele simple şi confortabile, dinamice şi expresive sau moderne și imprevizibile. Poţi alege cu ușurință piese versatile care îţi vor completa garderoba.  

American Eagle polo, pantaloni și lenjerie intimă - ofertă completă

Portofoliul American Eagle este foarte vast, de-a lungul anilor designerii companiei s-au concencentrat să inoveze. În colecțiile, deja celebre, pot fi găsite numeroase tipuri de pantaloni American Eagle, polo American Eagle, lenjerie de corp American Eagle şi multe alte piese. Toate au în comun atenție pentru detalii, design modern, fiind create să satisfacă cele mai exigente preferințe. Indiferent că mizezi pe pantaloni, tricouri tip polo, bluze, boxeri, slipuri, hanorace, blugi sau jachete vei beneficia de un look uimitor şi confort ridicat. Hainele şi accesoriile mărcii reușesc, în mod distins, să întregească o garderobă care se caracterizează prin autenticitate, inovaţie și libertate de exprimare. O ţinută în stil AE este una tinerească, îndrăzneaţă şi asigură utilizatorilor libertate de mişcare. Hainele American Eagle sunt versatile putând fi combinate în diferite moduri!

American Eagle - Moda - Întrebări frecvente

American Eagle - ce este acest brand?

American Eagle este o companie americană fondată în 1977 în Michigan. Colecțiile create sub această marcă s-au remarcat datorită stilului inovator, a calității premium şi a designului modern şi au reuşit să capteze atenţia a milioane de oameni din întreaga lume. Compania a câştigat încrederea utilizatorilor, iar cele peste 1000 de magazine deschise în cele peste 82 de țări din America, Europa și Asia confirmă popularitatea produselor AE. 

American Eagle - de unde să cumpăr acele haine?

Dacă îţi doreşti să achiziţionezi haine, accesorii sau alte articole American Eagle, MODIVO este cea mai bună alegere. În magazinul online găseşti o gamă foarte variată de produse originale ale celebrului brand, beneficiezi de preţuri atractive şi ai livrare rapidă. MODIVO transformă cumpărăturile, oferindu-ţi produse excepţionale şi experienţe autentice.