Bărbați Napapijri

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 414
Afișează identificatorul versiunii

Jachete elegante, șepci și alte accesorii pentru bărbați de la Napapijri

Îmbrăcămintea nu înseamnă doar țesătura, croiul sau culoarea, ci și modul în care le porți. Aceeași jachetă arată complet diferit în funcție de faptul că este combinată cu blugi, pantaloni cargo sau pantaloni scurți ori chiar accesoriile sau șapca Napapijri pe care alegi să o porți. Fiecare dintre aceste articole de îmbrăcăminte influențează stilul și silueta. 

Jachetele Napapijri sunt ușor de îmbrăcat și scos și, datorită fermoarului, se potrivesc corect pe corp, protejându-te de vânt și frig. Jacheta de bărbați Napapijri mențin temperatura corpului constantă, oferindu-ți un aspect smart casual în același timp. 

Geci de iarnă pentru bărbați Napapijri – ai grijă de propriul confort în timpul iernii

Gecile de iarnă pentru bărbați de la Napapijri te ajută să poți fi activ, dar totuși elegant. Aceste modele îți vor oferi tot confortul pe timpul iernii și sunt concepute într-un stil italian clasic și, în același timp, cu proprietăți izolatoare care au fost testate în climatele nordice. 

Materialul acestor geci Napapijri este suficient de flexibil pentru a te proteja într-un tur de alpinism sau drumeții în munți și suficient de bun pentru a te însoți în baruri și cluburi din oraș. Dar pentru un aspect smart și o izolație maximă, alege o jachetă care să se potrivească bine de pe Modivo.ro.

O selecție largă de haine Napapijri în magazinul online Modivo.ro

Brand-ul Napapijri este plin de secrete – o origine enigmatică și un nume nu atât de ușor de pronunțat. Dar Napapijri înseamnă un spirit de pionierat și o sete de aventură, iar colecțiile disponibile pe Modivo.ro sunt în mod constant dezvoltate și îmbunătățite folosind tehnologii moderne.

Dacă alegi o geacă de iarnă Napapijri, alegerea va fi o parka căptușită cu blană ecologică, pentru cât mai multă căldură și confort. Cu o țesătură respirabilă, hidrofugă și rezistentă la vânt, poți să te îndrepți spre locul de muncă, iar mai apoi spre club, căci nu vei fi nevoit să porți prea multe straturi de îmbrăcăminte.

Napapijri – întrebări frecvente

Napapijri a fost fondată în 1987 la poalele celui mai înalt munte din Europa, Mont Blanc, unde un producător italian de genți de călătorie a combinat materiale inovatoare cu simțul stilului pentru a crea îmbrăcăminte de exterior complet nouă. 

Fiind un brand italian cu un nume finlandez și un steag norvegian ca logo, Napapijri s-a bazat pe o suprapunere de la început, iar dezvoltarea mărcii către o constantă în lumea îmbrăcămintei premium a fost susținută de producția unui număr de produse care au devenit un succes. 

Napapijri – ce este această companie?

Inițial, prima misiune a brandului Napapijri a fost de a produce îmbrăcăminte pentru cei care iubesc activitatea fizică, în special extremă, unicitatea produselor provenind din utilizarea celor mai bune tehnologii și funcționalității acestora. Brand-ul Napapijri răspunde nevoilor diferite ale clienților și oferă îmbrăcăminte sportivă, modele casual și haine pentru cei care iubesc activitățile în aer liber

Napapijri – cum se pronunță numele brand-ului?

Cuvântul Napapijri provine din finlandeză și înseamnă ”cercul polar”. Numele a fost inspirat de aventuri incitante în climatul răcoros, căci pentru asta sunt create hainele și pantofii Napapijri. Brandul este divers și internațional, dar dacă vrei să rămâi fidel pronunției originale, atunci trebuie să știi că acesta se pronunță ”na-pa-pi-ri”

Napapijri – de unde vine această companie?

Brandul Napapijri a fost fondat în anul 1987 în Italia, când de la un mic magazin, s-a transformat în peste 100 de magazine fizice și mii de puncte de vânzare în întreaga lume. Brand-ul oferă haine sportive funcționale de înaltă calitate și casual, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii.