Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Căciuli și șepci sport pentru bărbați

(Numărul de produse: 1561)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Sport
Serie produs
cu 33

Șapca cu vizor – un outfit stilat

Atunci când alegi să porți o șapcă, o căciulă sau o pălărie, îți asumi că vei crea un outfit, apreciat sau nu, pe lângă faptul că te vei bucura de confort termic. Este indicat să știi să alegi pălăria sau șapca potrivită pentru fața ta. Forma fetei, culoare tenului, forma ochilor, sunt factori importanți în alegerea accesoriului potrivit. Poți să alegi din varietatea de pălării, șepci, șepci cu vizor, căciuli, toate din materiale atent alese pentru a corespunde anumitor necesități și anumitor standarde.

Căciulile de iarnă – un must have pe pârtii

Când ești un iubitor al sporturilor de iarnă este important să ai echipamentul adecvat. Din acest echipament, pe lângă îmbrăcămintea corespunzătoare care să te protejeze de vânt, umiditate și temperaturi scăzute, ai nevoie și de protecție la cap. Pentru asta alege o căciulă care să îți ofere confort termic și să te protejeze în zilele friguroase. Există și căciuli de iarnă care au o funcție interesantă și pot fi purtate pe pârtie în loc de cască. Acestea conțin un material care în momentul în care întâmpină un șoc se întărește și devine la fel de eficient precum o cască. Acestea îmbină protecția și confortul pentru binele tău. Șepcile cu vizor nu sunt alegerea potrivită pentru o zi pe pârtie, deoarece nu asigură confortul termic necesar. Căciula de iarnă potrivită este aceea care îți asigură confortul termic pe durata întregii zile, pentru a te bucura pe deplin de sporturile preferate.

Șepcile GUESS- își merită banii?

Atunci când alegi niște produse de brand ești conștient că suma pe care o vei plăti pentru aceste produse este mai mare decât pentru alte produse similare. De ce să legi această variantă? Pentru că atunci când plătești pentru un brand, plătești pentru calitate, pentru certitudinea că aceste produse sunt fabricate corespunzător, că se respectă anumite standarde în ceea ce privește calitatea  materialelor și a realizării cusăturilor. Guess iese în evidență cu căciula bucket care este extrem de populară printre tineri și care este foarte ușor de purtat și asortat. Forma acesteia și materialele din care este fabricată permite să fie ușor de pus în geantă dacă te hotărăști să nu o mai porți, se asortează ușor unor ținute sport sau casual și îți oferă protecție când este vreme ploioasă sau cu soare puternic. Pălăria Guess poate fi alegerea potrivită prin care să îmbini utilul cu plăcutul. Găsești o varietate mare de modele și culori dintre care să alegi, astfel încât chiar și cele mai pretențioase persoane pot fi mulțumite și pot să își aleagă produsele potrivite necesarului lor.

Căciuli și șepci - Întrebări frecvente

Cum să porți o șapcă cu vizor?

Șapca cu vizor este un accesoriu potrivit pentru ținutele sport. Alege să porți o astfel de șapcă dacă practici un sport cum ar fi tenis-ul sau baseball-ul. Aceasta te va proteja de soare și îți va oferi un confort sporit la ochi, prin reglarea intensității luminii. Este foarte important ca atunci când alegi să practici un sport sau să desfășori o activitate, să analizezi foarte bine toți factorii care pot fi dăunători și astfel să încerci să te protejezi pentru o eficiență maximă.

Cum să alegi mărimea potrivită atunci când îți cumperi o șapcă sau o căciulă?

Este necesar atunci când îți cumperi o șapcă sau o căciulă să știi mărimea care ți se potrivește. Aceasta se stabilește după ce faci o măsurătoare, cu un centimetru de croitorie, apoi compari cu măsurile standard pentru astfel de produse. Se recomandă totuși probarea și astfel vei știi dacă  produsul se potrivește fizionomiei tale, culorii tenului, tunsorii pe care o ai. Toate aceste aspecte influențează alegere pălăriei sau căciulii potrivite.