Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Culoare
Preț
Marca
Confecționat din
Sport
Etichetă produs
Produse: 132

Geanta bărbătească – semn de bun gust

Deși geanta este un accesoriu preferat mai ales de femei, nu numai pentru utilitatea pe care o are aceasta, ci și pentru aspectul pe care îl oferă ținutelor, există situații în care și bărbații se văd nevoiți să apeleze la purtarea unei genți în care să depoziteze diverse lucruri pe care au nevoie să le poarte cu ei. Mai ales pentru antrenamentele la sală, atunci când practică diverse sporturi sau în vederea realizării unor deplasări, bărbații pot avea nevoie de o geantă bărbătească, o geantă care să îndeplinească utilitatea pentru care a fost concepută, dar să acorde și ținutelor masculine o notă distinctă. În cazul în care este vorba despre o geanta laptop barbati, lucrurile se schimbă – aceasta poate fi purtată și la serviciu, ceea ce înseamnă că este nevoie ca aceasta să fie asortată ținutei pentru o potrivire perfectă. 

Geanta sport pentru bărbați - un accesoriu confortabil

În primul rând extrem de utilă, o geantă bărbătească poate fi purtată în scop sportiv sau în scop de voiaj, însă oricare ar fi utilitatea acesteia, modul în care arată trebuie să fie unul potrivit. De asemenea, pentru a oferi confort purtătorului, aceasta trebuie să fie realizată din materiale de calitate, iar dacă este vorba despre o geanta de umar barbatească, aceasta trebuie să aibă bareta de susținere suficient de lată pentru a nu incomoda purtătorul, eventual să fie prevăzută cu o protecție buretată pentru a oferi un plus deconfort. În felul acesta, o geanta sport pentru barbati devine un accesoriu confortabil și util la care nu poți renunța atunci când pleci la o sesiune de antrenament sau când își pregătești echipamentul pentru fotbalul de weekend cu prietenii. 

Geanta pentru laptop pentru barbati - un accesoriu elegant

Geanta pentru laptop a devenit alegerea supremă atunci când vine vorba de o geantă potrivită pentru serviciu, pentru că foarte mulți purtători simt nevoia de a purta cu sine acest accesoriu indispensabil pentru realizarea activității profesionale – laptopul. Pe lângă acesta, o geantă bine compartimentată pentru laptop poate depozita și actele pe care ai nevoie să le porți cu tine, precum și mici accesorii utile. Pentru ca geanta pentru laptop pe care o alegi să fie una potrivită, trebuie să ții cont de ținutele pe care le ai, dar și de modul în care este aceasta compartimentată pentru a fi un accesoriu util. De asemenea, aceasta poate oferi ținutelor eleganță și stil, tocmai de aceea este important modul în care alegi acest accesoriu extrem de versatil pe care îl poți asorta la ținutele tale. 

Genți – Întrebări frecvente:

Ce geantă să alegi pentru stilizări cu clăpari?

Pentru ca geanta pe care o folosești în scop sportiv sau pentru drumeții să fie una potrivită, aceasta trebuie să aibă dimensiunea necesară pentru a depozita anumite obiecte, în funcție de necesități, dar să fie și practică astfel încât să o poți căra cu tine peste tot, fără un efort prea mare. O geanta de voiaj barbati potrivită pentru a fi stilizată cu clăparii pe care i-ai ales pentru distracția din timpul iernii poate fi în stilul rucsacului Salomon Out Day sau în stilul unui rucsac 4F de culoare neagră. 

Ce geantă bărbătească pentru muncă?

Pentru accesorizarea ținutelor de serviciu poți alege un rucsac 4F cu un design clasic, minimalist sau un rucsac bakcpack Hoff sau Caterpillar bine compartimentat, astfel încât să poți depozita toate lucrurile necesare pentru muncă: laptop, acte, chei și altele asemenea. Pentru completarea unor ținute casual simple, poți alege și un rucsac Quiksilver negru sau cu detalii colorate sau chiar un rucsac Daily Adidas pentru o notă distinctă, ba chiar și o geanta pentru pantofi Nike pe care să o porți într-un mod lejer, confortabil.