Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Sport
Funcţie
Glugă
Produse: 152

Bluze tehnice – ce fel de bluze sunt acestea?

 Auzi de foarte multe ori despre asta și te întrebi ce sunt tricourile tehnice? Îmbrăcămintea tehnică este constituită din acele piese vestimentare extrem de comode, care asigură un confort termic potrivit și libertate de mișcare. Acestea sunt preferate în timpul activităților fizice pentru că se usucă foarte repede, asigură o temperatură constantă a corpului și permite executarea diferitelor mișcări fără a crea disconfort.  Tricourile pentru bărbați sunt foarte ușor adaptate în tricouri tehnice prin natura materialelor care sunt folosite și felului în care sunt realizate cusăturile. Unele dintre modelele de tricouri tehnice pentru bărbați nu au cusături deloc, ceea ce dau o mai mare libertate de mișcare și nu vor crea nici un disconfort.

Tricourile tehnice pentru bărbați – rezistența la temperatură și folosire

Tricourile tehnice pentru bărbați sunt extrem de îndrăgite de către bărbații activi din toată lumea datorită proprietăților acestora de a-ți asigura confortul tehnic prin păstrarea unei temperaturi optime, prin faptul că materialul folosit este unul care se usucă repede și nu reține transpirația, și prin faptul că îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea. Acestea sunt alese fie că ești sportiv de performanță, practici un sport ca amator sau pur și simplu ești genul de persoană activă care face mișcare zilnic. Datorită materialelor de calitate folosite la fabricarea lor ai garanția că te vei bucura de folosirea lor mult timp, însă cu condiția de a respecta cerințele producătorilor în ceea ce privește spălarea și întreținerea acestora. Este de preferat să le speli cu detergent pentru articole delicate și să nu folosești balsam de rufe deoarece acesta poate distruge impermeabilitatea hainelor. Pe lângă asta, folosirea uscătorului electric este interzisă și se preferă uscarea în aer liber. Aceste haine nu se calcă și nu se curăță chimic. Dacă reușești să respecți aceste indicații te vei bucura mut timp de produsele tale preferate.

Tricouri tehnice pentru snowboard – pe care să le alegi?

Atunci când practici sporturi de iarnă este cu atât mai important să menții o temperatură constantă a corpului, astfel încât să nu îți fie rece pe pârtie. De aceea recomandăm să alegi tricouri tehnice din fibre naturale, de calitate. Alege din ofertele de tricouri tehnice pentru snowboard de la cei mai buni producători de echipamente sportive cum ar fii Rossignol, Burton, Salomon. Aceștia sunt specializați în echipamentele profesionale pentru sporturile de iarnă și în mod sigur nu vei regreta alegerea făcută. Este de preferat să alegi tricourile fără cusături pentru că nu există riscul să apară iritații, iar libertatea de mișcare este mult mai mare.

Tricouri tehnice – întrebări frecvente

Masurile tricourilor tehnice – cum să măsori aceste tricouri?

Pentru a alege măsura corectă pentru aceste tricouri este important să știi că se folosește aceeași scară de măsuri ca la hainele tale de zi cu zi. Dacă nu ai posibilitatea să le probezi înainte de a le cumpăra, atunci măsoară lățimea în zona umerilor și lungimea, pentru a fii sigur că ai ales mărimea potrivită. Acestea trebuie să se așeze bine pe corpul tău, lipite de piele, pentru a-și dovedi eficiența.

Cum să alegi mărimea unui tricou?

Când vrei să îți achiziționezi un tricou trebuie în primă fază să știi dacă îți dorești un tricou sport, unul casual sau unul mai elegant, pentru că da, se poate să găsești și tricou elegant în ciuda credinței că acestea sunt articole sport. Acestea, în funcție de croi, respectă tabelele de măsuri universale, astfel că dacă porți L în mod normal, ar trebui să alegi L pentru orice model de tricou vrei să cumperi și acesta ar trebui să fie măsura potrivită.