Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Damă Bărbați
0

Polare

(Numărul de produse: 101)

Sortează / Filtrează
Preț 62 Lei - 696 Lei
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Lungime
Potrivire
Decolteu
Închizătoare îmbrăcăminte
Mânecă
Destinat pentru
Ocazie
Funcţie
Buzunare
Glugă
Imprimeu
Branding
Serie produs
Sezon
cu 3

Bluze din fleece - nu numai pentru drumeții montane

Materialul fleece este deosebit de confortabil și de călduros, motiv pentru care este foarte apreciat pe parcursul întregului sezon rece. De la bluze din fleece pentru bărbați, hanorace din fleece, jachetă din fleece și până la pulovere ușoare din fleece, garderoba de iarnă poate fi completată cu astfel de articole vestimentare pentru a-i îmbunătăți funcționalitatea și pentru a vă bucura de confort în orice situație. Piesele vestimentare din fleece pot fi încorporate într-o varietate de ținute, de la cele casual, urban-chic și până la ținute sportive. 

Bluze mari din fleece - dimensiuni pentru toată lumea

Concepute pentru a oferi confort termic sporit și protecție deplină împotriva factorilor agresivi exteriori, articolele vestimentare din fleece pentru bărbați sunt esențiale pentru garderoba de sezon rece. Bluzele din fleece vin într-o varietate de dimensiuni, inclusiv dimensiuni mari, dar și  într-o multitudine de stiluri diferite. Puteți alege dintre bluze din fleece pentru bărbați cu sau fără fermoar, cu glugă sau fără glugă, monocrome sau în mai multe culori. În funcție de temeperaturi, bluzele din fleece pot fi purtate ca îmbrăcăminte exterioară sau interioară. 

Hanorace din fleece - protejează-ți capul pe vreme rece

Unele dintre cele mai apreciate articole vestimentare din sezonul rece sunt hanoracele din fleece cu glugă pentru bărbați. Purtate ca îmbrăcăminte exterioară, hanoracele cu glugă oferă confort termic și protecție capului în acele zile friguroase sau ploaioase. Cele mai multe modele de hanorace fleece cu glugă sunt prevăzute și cu cel puțin două buzunare căptușite pentru a vă încălzi mâinile. Un alt model de hanorac fleece cu glugă este mai degrabă o jachetă căptușită cu fleece și prevăzută cu glugă și buzunare, fiind ideală pentru combaterea temperaturilor scăzute și pentru protecție sporită împotriva ploii, vântului și ninsorii.

Hanorace pentru bărbați - întrebări frecvente

Ce ținută pot adopta dacă obișnuiesc să port un hanorac din fleece în sezonul rece? Ce pantofi sau ghete pot purta la un hanorac din fleece? Jacheta din fleece poate înlocui o geacă de toamnă? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care le adresează bărbații atunci când își doresc să își completeze garderoba de îmbrăcăminte exterioară cu un hanorac din fleece. 

Cum se spală bluzele din polar?

Polarul, numit adesea și fleece, este un material sintetic, care poate suferi deteriorări ireversibile dacă este spălat la temperaturi prea înalte sau dacă trece printr-un ciclu de stoarcere foarte puternic. Prin urmare, bluzele din polar se spală cel mai bine la temperaturi de 30 de grade Celsius, la programul de sintetice, recomandându-se folosirea unui balsam care relaxează fibrele țesăturii. Fleece-ul este un material care se usucă foarte rapid, deci puteți omite uscarea electrică. Pentru ca bluza sau hanoracul din fleece să își mențină forma și funcționalitatea vreme îndelungată, puneți bluza pe un umeraș la uscat.

Ce model de hanorac din fleece să aleg pentru toamnă?

Cel mai recomandat model de hanorac pentru sezonul rece este jacheta softshell, căptușită cu fleece, prevăzută cu glugă și buzunare. Stratul exterior de softshell respinge apa, ceea ce vă menține uscat pe vreme umedă și, de asemenea, acționează ca o barieră împotriva vânturilor reci și agresive. Căptușeala din fleece garantează confort termic sporit. Unele modele de hanorace sunt completate cu o glugă pentru și mai multă protecție, dar și buzunare interioare și exterioare, perfecte pentru a vă depozita cheile, telefonul, portofelul și multe altele. 

Bluze din fleece - ce alte modele sunt disponibile în loc de cele cu fermoar?

Bluzele din fleece cu fermoar sunt excelente pentru a vă completa ansamblul de îmbrăcăminte exterioară. Totuși, dacă preferați să purtați o geacă sau o jachetă cu fermoar, atunci pe interior ar trebui să purtați o bluză din fleece fără fermoar. Puteți opta pentru un hanorac din fleece cu sau fără glugă, pentru pulovere ușoare din fleece sau pentru o bluză cu gât rotund sau cu revere. Bluzele din fleece cu gât rulat și buzunar marsupiu sunt recomandate mai ales pentru drumeții.