Ceasuri tip brățară pentru femei

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Sex
Confecționarea bijuteriei
Destinat pentru
Produse: 577
Afișează identificatorul versiunii

Vezi ceasuri unice disponibile în magazinul MODIVO

Accesoriile sunt elemente ce ajută la crearea unor garderobe în stil propriu, a unor ținute cu personalitate. Știm că pui preț pe acestea, de aceea am adunat în oferta MODIVO o varietate mare de ceasuri de damă impresionante. Ai ceasuri de damă pe brăţară, ceasuri de aur de damă, ceasuri cu design modern sau clasic. Toate piesele disponibile se evidenţiază prin calitate excepțională, aspect modern şi rezistenţă ridicată, şi completează în mod natural orice ţinută cu personalitate. În categoria dedicată poţi găsi creaţii ale brandurilor celebre, adevărate bijuterii ce întregesc perfect stilizările clasice, minimaliste, moderne sau excentrice. Michael Kors, Calvin Klein, Lorus, Police, Timex, Diesel sunt doar câteva dintre brandurile disponibile pe MODIVO.

Ceasul pe brățară este un stil nemuritor

Ceasul pe brăţară este un accesoriu atemporal. Aspectul distins, mecanismul ce funcţionează perfect şi versatilitatea ridicată a acestuia îl transformă în must have. Poţi aborda ceasuri de damă pe brăţară cu zirconiu cubic pentru stilizările moderne sau pentru ţinutele de birou dinamice. Alege un ceas de damă din argint pe brățară, dacă îţi doreşti să te bucuri de un outfit modern şi stilat. Mizează pe un ceas de damă pe brăţară de aur dacă vrei o bijuterie versatilă şi elegantă. Astfel de piese sunt nemuritoare şi vor completă întotdeauna garderobele moderne şi elegante. Pe MODIVO ai numeroase produse din care poţi selecta cu uşurinţă varianta reprezentativă. Minimalist, elegant, clasic, modern sau nonconformist? Ai decis? Ce ceas de damă este accesoriul care îţi va defini stilul?

Alege un ceas care se va potrivi perfect cu ţinuta ta de seară

Ceasul este accesoriul bijuterie care va completa perfect orice ţinută de seară. Fie că alegi să îl porţi la petreceri de cocktail, nunți, botezuri, gale, ţinute de club, de festival sau la ieşirile lejere de seară, acestea va constitui detaliul care te va scoate din anonimat. Ţinutele de seară elegante creionate în jurul rochiilor vaporoase şi a sandalelor cu toc înalt vor fi întotdeauna puse în valoare de ceasuri elegante de damă pe brăţară. Alege ceasuri cu finisaje aurii, cu decoraţiuni delicate pentru outfiturile rafinate. Optează pentru un ceas pe brăţară argintiu, armonizat cu pietre preţioase pentru stilizările de cocktail. Ţinuta va părea sofisticată şi totodată puternică. Alege ceasuri de seară cu finisaje premium dacă îţi doreşti un look impecabil indiferent de situaţie. Când vine vorba de ceasuri ai numeroase opţiuni. Te poți folosi de farmecul acestor articole distinse pentru a te exprima. 

Ceasuri de damă pe brățară – întrebări frecvente

Cum să deschizi un ceas de pe o brățară?

Mecanismul de deschidere a unui ceas de damă pe brăţară diferă de la un producător la altul, însă toate sunt gândite să fie ergonomice, intuitive, aspecte ce fac că purtarea să fie simplă. De obicei deschiderea braţării se realizează prin acţionarea mecanismului ce se găseşte în partea opusă cadranului. Există modele ce se desfac printr-o singură apăsare, având mecanism unilateral sau modele ce trebuie acţionate din ambele părţi. 

Un ceas pe curea sau pe brățară - care este mai convenabil?

Dacă vorbim de tipuri de brăţări, cu siguranţă, cele cu brăţară metalică au de câştigat. În primul rând variantele metalice sunt extrem de versatile putând fi integrate în orice tip de ţinute, pe când cele cu curea se potrivesc mai bine celor ce apreciază stilurile clasic şi vintage. Un alt motiv pentru care ceasurile cu brăţări metalice sunt preferate ține de rezistenţă. Brăţări metalice îşi păstrează aspectul în timp și pot fi considerate investiții inteligente. Dacă vorbim efect, este clar că modelele de ceasuri de damă pe brățară de argint şi cele cu brăţări din aur sunt adevărate creaţii artistice şi pot lua, cu uşurinţă, locul bijuteriilor.