Cizme cu toc

Cizme înalte oferite de mărci exclusive potrivite pentru tine!

Stilurile expresive precum cele create de o pereche de cizme până la genunchi cu toc înalt sunt din ce în ce mai apreciate în lumea modei, în timp ce o pereche de cizme înalte cu toc plat urmează un stil clasic, asortat la un costum sau o ținută elegantă. Baldowski, Bronx, Eva Minge, Gino Rossi, Nessi, Rage Age, și nu numai, fac parte din brandurile exclusiviste care te așteaptă pe MODIVO.ro. Alege să creezi o adevărată declarație de modă purtând cizme cu toc înalt peste genunchi în culori îndrăznețe și obține acel look surprinzător. Cizmele înalte pot fi integrate în aproape orice tip de ținute, fie că alegi să le porți alături de o pereche de blugi, tricou și o jachetă de piele, fie într-o ținută mai sexy, îndrăzneață, alături de o fustă de piele mulată.

Cizme înalte cu tocuri joase, plate și înalte - orice doriți

Cizmele fac parte din accesoriul perfect pentru vremea de primăvară, toamnă sau ori de câte ori simți nevoia unei protecții sporite și un plus de senzualitate. Poți alege cizme înalte de damă cu toc înalt, cizme înalte de damă cu toc plat sau cizme cu toc jos, în funcție de starea ta de spirit și stilul vestimentar ales. Fiecare model este special conceput pentru a te proteja împotriva frigului, dar cu o atenție sporită asupra tendințelor modei. Cizmele de damă înalte pe care le vei găsi în cadrul magazinului online, sunt potrivite pentru orice buget, gusturi sau stiluri vestimentare. Poți alege dintre modele decorate strălucitor sau cele modeste, clasice, elegante. Alegerea îți aparține atât timp cât îți va completa perfect ținutele de zi cu zi sau cele de seară.

Verifică ce cizme negre înalte te așteaptă la MODIVO

MODIVO este locul unde toate modelele de cizme negre cu toc înalt au hotărât să-și dea întâlnire, pentru a fi mai aproape de tine, atunci când îți dorești o nouă pereche de încălțări. Vei găsi o gamă largă de cizme negre cu toc, de la cizme cu toc gros, subțire, conic sau toc kitten. Poți alege cizme negre cu toc gros tip cowboy sau o pereche de cizme înalte cu vârf pătrat și toc gros și pătrat, cizme lungi cu toc subțire, din piele întoarsă pentru ținute elegante în fiecare zi. Îți propunem o gamă largă de cizme negre din piele netedă, piele întoarsă, piele naturală tip imitație crocodil, dar și diferite texturi colorate integrate alături de pielea neagră. De asemenea, te așteptă un model de cizme cu totul inedit, cizme pocket, ce dispun de un ornament tip buzunar, în partea exterioară. Designul fiecărui model este unul inedit, astfel încât să îți poți crea ținute senzaționale, în fiecare zi.

Cizme înalte cu toc înalt - întrebări frecvente

Cu ce ​​să porți cizmele înalte de piele întoarsă?

Pentru o ținută ceva mai casual, poartă cizmele cu o pereche de jeanși skinny și o jachetă din piele întoarsă. Înlocuiește jacheta cu un palton lung și vei arăta senzațional. Le poți combina cu o rochie tricotată sau cu o fustă de piele, pentru un look mai feminin și atrăgător.

Cum să întinzi partea superioară a cizmelor înalte?

Întinde partea superioară a cizmelor purtând timp de 20-30 de minute o șosetă umedă, în fiecare zi, până când simți că materialul este suficient de larg. Poți încălța cizmele, iar cu ajutorul unui uscător de păr să încălzești materialul acestora. Poți utiliza de asemenea o spumă specială pentru întinderea materialului, pe care o poți găsi în magazinele de specialitate. Umezeala, căldura sau spuma pentru întindere vor înmuia materialul, acesta luând forma piciorului tău.