Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Umbrelele colorate pentru copii vor îmbunătăți starea de spirit în orice vreme rea

Umbrelele nu sunt doar soluţii de protecţie împotriva intemperiilor, dar şi accesorii  ce completează ţinutele atent realizate, formale, semi-formale sau de zi cu zi. Când vorbim de copii umbrelele sunt şi accesorii ce produc bucurie, ce aduc zâmbete de fericire micilor utilizatori. Pot fi utilizate umbrele pentru copii în drumul către şcoală sau de ce nu luate pentru a oferi protecţie când cei mici sunt scoşi la joacă. Acestea sunt accesoriile care vă permit să îi lăsaţi pe micuți să se joace în ploaie în siguranţă. Timpul petrecut în exterior este valoros pentru dezvoltarea copiilor, iar ploaia nu trebuie să fie un impediment. Alegând umbrele colorate pentru copii, ţinutele de joacă creionate în jurul cizmelor de ploaie şi a gecilor impermeabile sunt complete, iar cei mici gata de distracţie.

Umbrele pentru copii – un accesoriu durabil şi necesar în zilele ploioase

Din fericire există o varietate mare de umbrele pentru copii, aşa că selectarea modelului preferat este o sarcină facilă. Alegând propunerile brandurilor celebre outfitul de joacă al celor mici este complet. Mizând pe umbrele pentru copii create de firmele consacrate, beneficiezi de calitate, rezistență şi durabilitate. Piesele propuse de Happy Rain, Pierre Cardin, Esprit, PlayShoes ori Wojas îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate şi stil. Sunt practice, uşor de utilizat, ergonomice şi au design modern apreciat de amatorii de stil şi confort. Fiind şi accesorii practice, umbrelele pentru copii şi adulţi sunt facil de manevrat, îndeplinind perfect sarcina pentru care au fost create - oferă protecție împotriva ploii.  În categoria umbrele pentru copii pot fi descoperite facil piese atractive, expresive, realizate din materiale de înaltă calitate ce vor completa perfect orice garderobă dinamică. 

Umbrele pentru copii - bucuria va apărea pe fața ta datorită modivo.ro

Dacă eşti în căutare de umbrele perfecte pentru adulţi şi copii, modivo.ro merită toată atenţia ta. Aici găseşti o varietate mare de umbrele de diferite dimensiuni, în diferite culori ideale pentru a răspunde solicitărilor tale. Ai umbrele minimaliste şi ergonomice în nuanţe distinse de negru, dar şi variante roşii, albastre, portocalii ori multicolore. În categoria umbrele pentru copii, vei descoperi piese incendiare ergonomice în culori atractive perfecte pentru copii mici şi mari. Sunt disponibile  umbrele cu printuri vesele, multicolore, dar şi variante cu elemente 3D ce par să se desprindă din acestea. Aici găseşti umbrele potrivite pentru ţinutele de joacă, pentru cele de şcoală dar şi pentru purtări de zi cu zi. Alegând soluțiile propuse de modivo.ro, cei mici vor fi fericiți şi în zilele ploioase, se vor putea bucura de activitățile preferate, fără a fi supărați din pricina stropilor grei de ploaie.

Umbrele - întrebări frecvente

Umbrele pentru adulți și copii - prin ce diferă?

Umbrelele de copiii sunt diferite faţă de cele destinate adulților. Mărimea, designul şi forma acestora diferă, fiind adaptate corespunzător, astfel ca utilizatorii copii sau adulți să beneficieze de protecţie ridicată. Umbrelele pentru copii sunt mai mici faţă de cele pentru adulți, însă şi designul acestora este distinct. Spiţele umbrelelor pentru copii sunt mai lungi, astfel şi materialul impermeabil care se mulează formează o pălărie compactă, oferind protecţie mai bună celor mici. Sistemele de închidere, pentru ambele variante sunt automate, în cazul umbrelelor pentru adulți, tija principală poate fi fixă sau retractabilă. Un alt aspect ce diferențiază umbrelele pentru copii de cele pentru adulți este legat de paleta coloristică. Cele destinate copiilor sunt multicolore şi au imprimeuri vesele, pe când cele destinate adulților sunt, de obicei, mai puțin colorate, fapt ce asigură un plus de versatilitate.

Umbrele pentru copii – cum să alegi?

Primul aspect de care trebuie să ții cont este legat de culoare. Preferințele celui mic trebuie luate în considerare când alegi astfel de accesorii. Dacă achiziționezi umbrele pentru copii, pentru un băieţel, te poți orienta către culori reci, albastru, verde violet. În cazul fetiţelor poți achiziționa imprimeuri cu inimioare sau umbrele colorate în nuanțe vibrante și calde. Alte aspecte pe care trebuie să le verifici sunt legate de aspectul vârfului și finisajele capetelor spiţelor, acestea trebuie să fie rotunjite nu ascuţite.