Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Geci și paltoane pentru copii

(Numărul de produse: 1092)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Sezon
Ocazie
Lungime
Închizătoare îmbrăcăminte
Tipul de umplutură
Încălzire
Funcţie
Glugă
Imprimeu
cu 23

Costumul de baie – croiuri interesante și design la modă

Orice femeie trebuie să aibă cel puțin un costum de baie în garderobă în orice anotimp. Ocaziile de a-l îmbrăca pot fi diverse, de la clasicele vacanțe la mare pe timp de vară la vacanțele exotice în orice anotimp sau la ieșirea la o piscină de interior pe timp de iarnă. Un costum de baie devine astfel prieten de nădejde pentru cele mai plăcute momente de relaxare petrecute în diverse locuri, chiar și în momente neprevăzute. 

Există un costum de baie pentru fiecare stil și pentru fiecare preferință. Croiurile pe care le au costumele de baie sunt atât de diverse, încât nu poți să nu găsești modelul care să îți placă și să ți se potrivească. Poți alege costume dintr-o singură piesă sau costume de baie pentru femei din două piese, în culori simple sau cu imprimeuri și detalii extravangate. Cu croiuri atipice sau cu croiuri clasice, costumele de baie pe care le găsești pe site-ul nostru au un design la modă, având astfel posibilitatea de a obține ținuta perfectă pentru a atrage privirile tuturor. 

Costume de baie pentru femei – stil elegant sau sportiv pentru femei active

Design-ul costumelor de baie pe care le găsești pe site este divers. Poți alege un costum de baie alb, de preferat din două piese sau chiar dintr-o singură piesă, cu croi asimetric pentru a obține o ținută elegantă, rafinată. Dacă îți dorești o ținută sportivă chiar și pe plajă, atunci poți alege un costum dintr-o singură piesă, potrivit pentru o ținută atletică pe care o au femeile active, aflate tot timpul în mișcare. Poți alege costumul potrivit în funcție de stilul pe care îl ai destul de ușor, dat fiind că ai atât de multe modele din care poți alege. 

Costum de baie negru – confort și stil pentru plajă sau piscină 

Cu un articol de vestimentație negru nu vei da niciodată greș. Și același lucru se aplică și în cazul unui costum de baie negru, potrivit pentru cele mai elegante ținute pe care le poți purta la plajă sau la piscină. Modelele de costume de baie negre pe care le vei găsi în magazinul nostru online sunt unele confortabile și îți oferă, în același timp, garanția unui stil desăvârșit. Costumele de baie negre reprezintă acea modă atemporală, iar alegând un astfel de costum nu vei da greș nici dacă dorești o ținută elegantă, sofisticată, nici dacă dorești o ținută mai simplă. 

Costum de baie pentru femei – întrebări frecvente

Există numeroase dileme legat de modul în care trebuie selectat costumul de baie. Acesta trebuie să fie potrivit, să pună în valoare conformaţia corpului şi să evidențieze trăsăturile.  Cum să alegi un costum de baie? Care este stilul potrivit? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care vom încerca să găsim răspuns. 

Cum să alegi costumul de baie pentru a fi potrivit?

Alegerea costumului de baie nu este o chestiune atât de dificilă dacă te cunoști suficient de bine. Alege unul dintre modelele de costume de baie pentru femei care ți se potrivește ținând seama de morfologia corpului, de stilul preferat sau de culoarea care îți vine cel mai bine. Libertatea de alegere este mare, dat fiind că varietatea de modele este imensă. 

Ce costum de baie să alegi pentru sâni mici?

Pentru sânii mici este de preferat să alegi un costum dintr-o singură piesă, cu imprimeuri diverse, atenția fiind astfel pe modelul de costum, nu pe aspectul pe care îl are corpul tău. Evită costumele dintr-o singură piesă negre sau pe cele din două piese dacă nu sunt buretate în partea de sus. 

Ce costum de baie sport să alegi?

Costumele de baie dintr-o singură piesă reprezintă garanția absolută a stilului sportiv. Pentru a avea un aspect atletic, alege un costum de baie dintr-o singură piesă, de preferat într-o singură culoare. Ai grijă ca materialul din care este acesta realizat să fie de calitate, mai ales dacă ai de gând să participi la competiții sportive specifice.