Overalls și Body-uri

(Numărul de produse: 227)

Sortează / Filtrează
Preț 30 Lei - 549 Lei
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Lungime
Potrivire
Decolteu
Închizătoare îmbrăcăminte
Talie
Stilul picioarelor
Mânecă
Ocazie
Funcţie
Imprimeu
Detalii
Branding
Serie produs
Sezon
cu 5

Salopeta – o îmbrăcăminte confortabilă pentru bebelușul tău

Ai grijă de confortul bebelușului tău alegând haine din țesături naturale de cea mai înaltă calitate. Un must have sunt acele salopete și body-uri pentru bebeluși care poate fi purtate atât solo în zilele mai calde sau împreună cu alte piese vestimentare. Salopeta este perfectă atât pentru primele zile de viață, cât și pentru următoarele câteva luni. La Modivo vei găsi cele mai frumoase salopete pentru bebeluși din bumbac de înaltă calitate, prietenos cu pielea delicată a celor mai mici. Poți alege dintre modele cu mâneci lungi sau scurte. Salopetele pentru bebeluși cu fixare frontală sunt un succes - fiind mai bune pentru primele săptămâni ale copilului, dar vei găsi și body-uri pentru bebeluși elegante cu guler- pentru ocazii speciale și modele cu imprimeuri fermecătoare. Cel mai frumos design, detalii rafinate, țesături de înaltă calitate - toate pentru confortul mai mare al celor mai mici copii!

Body pentru bebeluși – protecție adecvată împotriva frigului pentru cei mai tineri

Un body pentru bebeluși este cea mai de bază îmbrăcăminte pentru cei mai mici copii, care va funcționa bine indiferent de anotimp . Modelele realizate din țesătură de bumbac, potrivită pentru copii, vor oferi confort peste medie și deplină libertate de mișcare. Și vor fi cea mai confortabilă ținută pentru copii din primele zile din lume până la vârsta de 12 luni . Completezi garderoba unui bebeluș cu creștere rapidă? Verifică modelele de body pentru copii și salopete pentru bebeluși de la Modivo – sute de modele în cele mai frumoase culori și modele de la mărci care țin la calitate în fiecare detaliu! Este recomandat să le alegi ținând cont de dimensiune, vremea de afară și tipul de fixare!

Salopete pentru bebeluși – garanția calității și confort maxim pentru bebeluș

Bebelușul este extrem de delicat imediat după naștere și în primele câteva săptămâni de viață, așa că părinții începători ar trebui să aleagă haine ușor de îmbrăcat și de dat jos. Salopetele pentru bebeluși și diferitele modele de body pentru copii vor fi perfecte ! Datorită închiderilor din față, nu trebuie să tragi hainele deasupra capului bebelușului. Aceste modele de salopetă pentru cei mai mici copii disponibili la Modivo sunt fabricate din bumbac de cea mai bună calitate, cu atenție la fiecare detaliu! Datorită acestui fapt, nu vor irita pielea, dar o vor înfășura ușor și vor asigura un confort maxim.

Salopete pentru bebeluși – întrebări frecvente

Confortul de a purta haine care nu vor provoca iritații pe piele și care oferă deplină libertate de mișcare este baza pentru proiectarea hainelor pentru cei mai mici de la mărci renumite, dar modelele de salopete pentru bebeluși sau body-uri pentru copii disponibile pe Modivo.ro au și culori și modele frumoase. Dar cum alegi dimensiunea și materialul potrivite pentru a fi cât mai confortabile? Descoperă răspunsurile la aceste întrebări aici.

Cum alegi dimensiunea unei salopete pentru bebeluși?

Alege salopete pentru bebeluși ținând cont de tabelul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs. Ține cont de faptul că în primele luni, cei mici vor crește foarte repede.

Din ce material ar trebui să fie salopeta pe care o cumperi pentru bebelușul tău?

Hainele pentru bebeluși, nu doar o salopetă sau un body pentru copii, trebuie să fie din materiale naturale, precum bumbacul, căci acestea nu vor afecta pielea sensibilă a celor mici. Dacă este posibil, alege mereu bumbac organic pentru un body pentru bebeluși.

Care body pentru bebeluș va fi cel mai confortabil?

Cele mai confortabile modele de body-uri pentru bebeluși sunt cele cu închidere în față, acestea fiind extrem de ușor de îmbrăcat sau dat jos.