Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Pijamale pentru copii

(Numărul de produse: 275)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Ocazie
cu 6

Pijamale pentru copii - îmbrăcăminte de noapte pentru nopți calde și reci

Pentru un somn liniștit, confortul din timpul nopții contează foarte mult. Și nu este vorba numai despre lejeritatea pe care o ai, ci mai ales de confortul termic. Mai ales pentru copii este important să își mențină o temperatură a corpului potrivită pentru a se simți bine și pentru a avea, astfel, un somn profund și odihnitor. Din acest punct de vedere, pijamalele pe care le alegi pentru copilul tău trebuie să fie alese, în primul rând, în funcție de sezon. Pentru sezonul cald sunt recomandate pijamale pentru copii subțiri, care permit corpului să respire bine și să fie prevenită, în acest fel transpirația, ideal fiind bumbacul subțire, iar pentru sezonul rece este important ca temperatura corpului să fie menținută în zona de confort, ceea ce înseamnă că este nevoie de alegerea unor pijamale din lână pentru copii care să fie nu numai moi și pufoase, ci și călduroase. 

Pijamale pentru copii - fantezie nelimitată de modele

Ai posibilitatea de a găsi pe modivo.ro perechea de pijamale potrivită pentru copilul tău. O gamă variată de mărimi și modele, într-o mare varietate de culori, din materiale de calitate, pijamale dintr-o piesă pentru copii sau pijamale din două piese, oricare ar fi nevoile sau preferințele pe care le ai în materie de pijamale pentru copii, lucrurile devin mai ușoare. Poți alege pijamale United Colors of Beneton, OVS, Tommy Hilfiger sau Calvin Klein Underwear cu personajele Disney preferate, cu printuri atractive sau cu motive vesele, toate acestea la o calitate cu care aceste branduri de renume și-a învățat clienții. Pijamale cu design simplu sau pijamale cu personajele preferate din desene, oricare ar fi preferințele pe care le are copilul tău, perechea de pijamale perfectă poate fi găsită oricând cu ușurință pe modivo.ro.

Pijamale dintr-o piesă pentru copii - comoditate și confort pentru cei mai mici

Pentru ca ținutele de noapte să fie și mai sigure, pentru a obține confortul termic dorit și pentru ca în timpul somnului, copilul să fie protejat din cap până în picioare, modelele de pijamale pentru copii dintr-o singură piesă reprezintă cea mai bună alegere pe care o poți face. Cu o salopetă de pijamale pentru copii vei asigura confortul copilului pe timp de noapte, mai ales dacă este vorba despre copii mai mici. Ai posibilitatea de a alege o astfel de salopetă în orice mărime dorită, de la cele mai mici salopete potrivite pentru nou-născuți până la salopete potrivite pentru toddleri sau pentru preschooler. Pijamalele potrivite pentru copilul tău sunt acum doar la un click distanță. 

Pijamale pentru copii - întrebări frecvente

Pijamale pentru copii - ce să alegi?

Atunci când vine vorba de alegerea unei perechi de pijamale pentru care să fie perfectă din toate punctele de vedere, nu numai materialul contează, ci și designul sau aspectul pe care îl are aceasta. Copiii sunt atrași de lucrurile preferate, așadar dacă vrei ca pijamalele pe care le alegi pentru el să fie potrivite, nu uita să ții cont de culoare, de design sau de motivele care se găsesc imprimate pe acestea. 

Pijamaua dintr-o singură piesă pentru copii este potrivită pentru un bebeluș?

Da, pijamalele dintr-o bucată nu numai că sunt potrivite pentru un bebeluș, ci acestea sunt chiar recomandate, pentru că în acest fel vei asigura confortul termic al bebelușului pe timp de noapte și, în plus, îi vei oferi acestuia libertatea de a se mișca oricum simte nevoia în timpul nopții fără a se simți deranjat de modul în care se așază pijamalele pe care le poartă. Poți alege de pe modivo.ro oricare dintre modelele de pijamale dintr-o singură piesă pentru copii, în mărimea și aspectul dorite.