Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Salopete pentru copii

(Numărul de produse: 158)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Ocazie
cu 4

Salopete pentru copii – un aspect relaxat sportiv sau un favorit romantic?

Hainele pentru copii trebuie să fie funcționale și confortabile de utilizat. Iar una dintre acea îmbrăcăminte practică pentru copii ce va fi utilă în timpul călătoriilor, plimbărilor sau chiar în timpul somnului este salopeta pentru copii. Fie că este o salopetă pentru nou- născuți, copii mici sau mari, aceasta funcționează bine pe tot parcursul anului.

Salopeta pentru copii este confortabilă, practică și universală, iar pe Modivo.ro vei găsi modele potrivite pentru fiecare sezon și pentru fiecare vârstă, încă de la naștere. Toate modelele de salopete pentru bebeluș și copii mai mari sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, astfel că orice vei alege, va fi un produs perfect pentru copilul tău.

Salopetă pentru bebeluși – protecția optimă împotriva înghețului

Sănătatea bebelușului este cel mai important lucru, în special în sezonul rece, atunci când temperaturile scăzute pot duce la apariția bolilor. Iar pentru aceste zile, o salopetă pentru bebeluș este cea mai potrivită alegere, fie că alegi de pe Modivo.ro una pe care să o poarte în casă sau în timpul somnului, fie o salopetă albă pentru bebeluș, ideală pentru iarnă.

Vei găsi de asemenea disponibile modele de salopete pentru un băiat sau pentru fată, toate fiind în culori sau cu imprimeuri speciale, datorită cărora plimbările de iarnă vor fi mai bune și cei mici vor trece peste sezonul rece cu o sănătate bună.

Salopetă de iarnă pentru copii – perfectă pentru nebunia albă

Funcția principală a unei salopete de iarnă pentru copii este să fie impermeabilă și rezistentă la vânt. Iar aceste caracteristici o fac mult mai sigură și practică decât o jachetă. Modelele de salopete pentru copii de pe Modivo.ro sunt izolate în interior cu un material foarte plăcut la atingere, acestea asigurând confortul și căldura necesară.

Dacă vrei o salopetă pentru bebeluși, atunci trebuie să știi că acestea vor proteja atât degetele de la mâini și picioarele, pentru a fi mult mai practice atunci când vei ieși cu cel mic la o plimbare cu căruciorul, iar salopetele pentru copiii mai mari pot fi purtate alături de o pereche de cizme și mănuși.

Salopete pentru copii – întrebări frecvente

Salopeta pentru copii este perfectă în special pentru sezonul de toamnă- iarnă, sarcina lor fiind aceea de a proteja împotriva înghețului, ploii sau vântului și pot fi folosite în timpul plimbărilor sau pentru o excursie în sanie ori pentru sporturi de iarnă. Sunt alegerea perfectă pentru bebelușii și copiii activi, oferindu-le libertate de mișcare. Dar cum le asortezi și cum le alegi? Sau de unde le cumperi? Găsește răspunsurile la întrebări chiar aici.

Ce cizme sunt potrivite pentru salopetă?

Salopetele pentru copii sunt alternativa mult mai potrivită a gecilor și paltoanelor de iarnă. Pentru copiii mai mari, ele pot fi purtate alături de o pereche de cizme sau ghete impermeabile pentru copii de pe Modivo.ro și o pereche de mănuși care vor proteja eficient mâinile de frig.

Salopete – de unde să le cumperi?

În special, dacă ai mai mult de un copil, poate fi convenabil să găsești într-un singur loc salopetele pentru copii de toate vârstele. Iar pe Modivo.ro vei avea mereu la dispoziție salopete pentru nou- născuți, fete sau băieți.

Ce tip de salopetă alegi pentru un nou născut?

Salopetele pentru nou- născuți sunt cel mai potrivit articol vestimentar pe care îl poți alege pentru bebelușul tău. Tot ceea ce trebuie să ții cont este să alegi unele din materiale naturale, de cea mai bună calitate, care nu vor irita pielea sensibilă. Nu uita să alegi dimensiunea potrivită, folosind tabelul de mărimi disponibil.