Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Treniguri pentru copii

(Numărul de produse: 4543)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Ocazie
cu 95

Bluze – Nike, Puma sau Adidas?

Purtat ca echipament complet, treningul este alegerea perfectă pentru ținutele sport potrivite pentru vreme rece. Însă cele două articole pot fi purtate și separat, asortate cu alte articole de vestimentație diverse. Pentru că nu ai vrea să renunți la confortul pe care îl oferă un trening, poți purta bluze adidas de trening alături de o pereche de blugi și o pereche de teniși sau sneakers. Varietatea de modele din care poți alege este pentru toate gusturile, iar un trening Nike, un trening Puma sau un trening Adidas îți oferă exact ceea ce ai nevoie: calitate, confort, siguranță în purtare. Purtate separat bluzele de trening realizate sub aceste mărci oferă ținutei un aspect sportiv, dar la modă. 

Pantaloni de trening pentru copii – perfecți pentru antrenamente

Purtați și pe vreme caldă, și pe vreme rece, pantalonii de trening pentru copii sunt perfecți pentru antrenamentele în sala de sport sau în aer liber. Într-o pereche de pantaloni de trening pentru copii te miști mai bine, alergi mai bine. Aceștia sunt extrem de confortabili, iar materialele din care sunt realizați te asigură că nu transpiri și te poți mișca în voie, chiar și atunci când este vorba despre mișcări sportive mai intense. Cu un tricou și o astfel de pereche de pantaloni, poți avea ținuta perfectă pentru a lua parte la cele mai solicitante antrenamente pe teren sau în sala de sport. 

Treninguri pentru copii – protecție împotriva frigului și ținute de stradă la modă 

Potrivite nu numai pentru purtare în sala de sport sau pe teren, treningurile pentru copii au devenit articolul preferat și pentru ținutele de stradă, mai ales de cei care au un stil vestimentar sportiv. Alegând unul dintre modelele de treninguri Nike pentru copii, îi oferi copilului tău posibilitatea de a se simți confortabil și pe vreme rece, de a fi protejat împotriva frigului și de a avea o ținută în pas cu ultimele tendințe din modă. Practic, moda treningurilor pare a fi una atemporală, însă modelele deosebite de treninguri Puma pentru copii îi oferă acestuia șansa de a se simți cool în timp ce poartă un articol vestimentar atât de simplu. 

Treninguri pentru copii – întrebări frecvente

Copiii aleargă mult. Că o fac la școală, acasă sau în parc, alergatul pare a fi activitatea preferată a celor mici. Iar pentru a desfășura cu plăcere și în deplin confort această activitate preferată, micii sportivi au nevoie de echipamentul necesar care să le ofere toată libertatea de mișcare de care au nevoie. Care sunt cele mai bune treninguri pentru copii? Ce materiale se potrivesc pentru activităţile intense? Cum se poartă un trening la modă? Acestea sunt câteva dintre dilemele la care încercăm să găsim răspuns.

Ce pantaloni de trening pentru ținute zilnice?

Pentru ținutele zilnice de școală, un trening adidas copii este garanția absolută a confortului și a protecției împotriva frigului. Confortabili și călduroși, pantalonii de trening adidas pot fi asortați cu orice tricou sau hanorac pentru o ținută perfectă pentru purtările zilnice. 

De unde să cumperi pantaloni de trening cool?

Poți cumpăra un trening pentru copii cool de pe site-ul modivo.ro. Poți alege din numeroase modele de treninguri de marcă, în culori și materiale diferite, având astfel posibilitatea de a alege modelul care i se potrivește cel mai bine copilului tău. 

Cum să porți treningurile?

Poți purta treningurile pentru antrenamentele sportive din sala de sport sau în aer liber, pentru activitățile zilnice sau ca echipament pentru școală sau de stradă. Modelele de treninguri la modă sunt deosebite, astfel că pot fi purtate de copii cu ocazii diverse.