Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Material
Produse: 2.856

Încălţămintea de iarnă pentru băieţi-Vezi care sunt cele mai potrivite modele

Iarna este sezonul rece care îi expune pe cei mici în faţa frigului şi a umidităţii, astfel că vestimentaţia şi încălţămintea ar trebui alese cu multă grijă, pentru a le asigura confort termic şi pentru a-i feri de umezeala excesivă specifică. Încălţămintea de iarnă pentru băieţi reprezintă o categorie foarte amplă de modele, astfel că fiecare părinte va încerca să procure pentru copilul lui cel mai bun şi potrivit model. Modelele de încălţăminte înaltă pentru copii reprezintă tiparul cel mai indicat, prin natura design-ului, dar şi datorită caracteristicilor pe care le întrunesc. Înălţimea specifică prin care se acoperă bine glezna şi o parte din tibie, asigură o protecţie suplimentară piciorului. Astfel se limitează pătrunderea zăpezii când sunt la săniuş,  se asigură confort termic şi se reduce pătrunderea umidităţii. De asemenea, încălţămintea de iarnă pentru băieţi trebuie să aibă talpă antiderapantă, să fie bine căptuşită, practică şi uşoară, simplu de încălţat şi confortabilă la purtat. 

Cizmele pentru copii-Încălţămintea de toamnă şi iarnă pentru băieţi

Toamna ploioasă şi zăpada iernii pot fi întâmpinate cu cizmele pentru copii potrivite, astfel încât aceştia să se poată bucura de orele pentrecute în aer liber. Fie că merg către şcoală, fie că ieş la joacă în zăpadă, confortul şi siguranţa picioarelor vor fi hotărâtoare pentru starea generală a întregului corp. În zilele geroase, extremităţile corpului permit pierderea de căldură, astfel că cei mici pot fi expuşi scăderii de temperatură, simţindu-se înfriguraţi şi inconfortabil.  Pentru a se evita astfel de contexte şi pentru a le fi cald, o pereche de cizme pentru copii se va dovedi cea mai sigură şi bună alegere. Cizmele fac parte din categoria încălţămintei înalte pentru copii, astfel că se asigură protecţie termică şi susţinere unei zone mari a piciorului. Înalţimea specifică va spori confortul termic şi  va limita pătrunderea umidităţii. Astfel, o pereche de cizme pentru băieţi va fi ideală pentru sezonul toamnă-iarnă, protejând picioarele şi asigurând confort, indiferent de activitatea pe care o desfăşoară în aer liber.

Încălţămintea înaltă-Descoperă cele mai bune brand-uri pe MODIVO

Încălţămintea înaltă pentru copii reprezintă cea mai bună alegere pentru sezonul rece. Design-ul plăcut şi modern, materialele componente de cea mai înaltă calitate, caracteristicile specifice, precum izolaţia termică şi impermeabilitatea, căpţuşeala călduroasă şi talpa antiderapantă, fac din cizmele pentru copii aliatul de bază în zilele umede şi geroase. Fie că merg la şcoală, la joacă sau într-o drumeţie, MODIVO le va fi alături, oferindu-le o gamă extrem de amplă de modele de încălţăminte de iarnă pentru băieţi, produse sub semnătura brand-urilor celebre. Astfel, Primigi, Bartek, Sorel, CMP, LumberJack, Geox sau Timbereland sunt doar câteva dintre mărcile celebre care creează încălţăminte înaltă pentru copii, la cel mai înalt nivel de calitate, oferind celor mici confort şi siguranţă pe toată perioada rece din an. Modelele extrem de variate oferă fiecăruia posibilitatea de a procura perechea de încălţăminte înaltă pentru iarnă, potrivită copilului şi preferinţelor acestuia, atât din punct de vedere al aspectului practic, cât şi din cel al design-ului.

Cizme pentru băieţi şi alte modele de încălţăminte-Întrebări frecvente

Încălţăminte pentru băieţi-De unde cumpăr?

Încălţămintea înaltă pentru băieţi poate  fi procurată vizitând centrele comerciale specifice sau accesând mediul online. MODIVO îţi vine în întâmpinare cu modele variate  de cizme pentru copii, oferindu-ţi posibilitatea de a le procura simplu şi rapid.

Încălţăminte pentru băieţi-Ce model să cumpăr?

Încălţămintea pentru băieţi trebuie aleasă astfel încât să le ofere confort termic şi protecţie în faţa umidităţii. Este indicat să optezi pentru modele cât mai înalte, acoperind astfel o zonă cât mai mare a piciorului, bine căptuşite, impermeabile şi antiderapante.