Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Material
Produse: 845

Ce sunt cizmele de zăpadă şi de ce ar trebui să le cumperi pentru un băiat?

Sezonul rece vine cum mari provocări pentru năzdrăvanii care se bucură de joaca în zăpadă, astfel că o pereche de cizme de zăpadă este întotdeauna bine venită. Indiferent de vârstă, copii au nevoie să îşi regleze temperatura corporală, extremităţile fiind părţile prin care se pierde ca mai multă căldură pe timpul iernii. O pereche de cizme de zăpadă pentru copii le va oferi protecţie în faţa frigului şi umidităţii, în acelaşi timp, confort şi stabilitate. Cizmele de zăpadă pentru băieţi sunt realizate din materiale impermeabile şi rezistente, au o căptuşeală călduroasă şi comodă, oferind piciorului ventilaţia şi temperatura optime. Specificul tălpii asigură stabilitate şi echilibru, diminuând riscul de a lunecare, astfel că o pereche de cizme de zăpadă este ideală şi pentru joacă şi săniuş, dar şi pentru mersul la şcoală. Sunt comode, se încalţă uşor, sunt modele practice şi plăcute la purtare.

Cizmele de zăpadă , încălţămintea obligatorie pentru copii

Extremităţile reprezintă părţile corpului care influenţează temperatura corporală totală. Pe timpul iernii, pierderea temperaturii corporale se poate produce prin mâini, tălpi şi cap, astfel că sunt părţi care necesită protecţie asigurată prin mănuşi, căciuli şi cizme de zăpadă. Confortul termic al copiilor pe timpul iernii reprezintă o grijă importantă a părinţilor, sezonul rece expunându-i pe cei mici  la temperaturi foarte reduse şi la umiditate excesivă. Fie că merg la jocă, la săniuş sau la schi, copiii trebuie să beneficieze de încălţăminte adecvată. Cizmele de zăpadă pentru copii ar trebui să ofere confort şi stabilitate, să asigure ventilaţia optimă şi să se constituie într-o barieră în faţa frigului, dar şi a umidităţii. Astfel, în sezonul rece copiii trebuie protejaţi în faţa pierderilor de căldură care se realizează prin intermediul extremităţilor, astfel păstrându-şi temperatura corporală normală. Cizmele de zăpadă pentru băieţi sunt extrem de practice, aceştia putându-le încălţa cu uşurinţă şi putându-se schimba rapid atunci când merg la ora de sport  sau la antrenament, înlocuindu-le cu încălţămintea sportivă.

Cizmele de zăpadă pentru băieţi-Vezi oferta MODIVO

Chiar dacă afară este frig, vestimentaţia copiilor nu trebuie neglijată, aceştia putând fi în trend ori de câte ori merg la şcoală sau la joacă. MODIVO vine în întâmpinarea micilor năzdrăvani cu modele de cizme de zăpadă  pentru copii, extrem de variate, moderne, cu un design plăcut şi interesant. Cizmele de zăpadă pentru băieţi oferă acestora protecţie în faţa umidităţii şi frigului, confort termic şi stabilitate, în acelaşi timp, ajutându-i să îşi creeze un look modern şi practic. Modelele de cizme de zăpadă pentru băieţi puse la dispoziţie.  sunt extrem de variate, venind în întâmpinarea tuturor preferinţelor în materie de stil şi vestimentaţie. Perechea potrivită de cizme de zăpadă pentru un copil, îi va oferi confort termic şi  stabilitate, dar şi un aspect modern şi practic.

Cizme de zăpadă pentru băieţi-Întrebări frecvente

Ce fel de cizme de zăpadă pentru copii să cumpăr?

Cizmele de zăpadă pentru copii trebuie să fie realizate din materiale impermeabile şi rezistente în faţa transferului termic. Ar trebui să fie practice la încălţat şi descălţat, să fie uşoare şi să aibă talpa antiderapantă. În acelaşi timp, cizmele de zăpadă pentru un copil trebuie să fie moderne şi în trend.

Pătrunde umezeala în cizmele de zăpadă?

Cizmele de zăpadă deţin caracteristica principală de a nu permite umezelei să pătrundă în interior. Astfel, piciorul protejat de umezeală îşi va putea menţine confortul termic şi va putea contribui la reglarea temperaturii corporale pe timpul iernii, indiferent cât de frig ar fi afară.