Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Ghete pentru pentru băieți

(Numărul de produse: 1368)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Încălzire
Sezon
Stil
cu 29

Ce caracteristici au ghetele? Sunt acestea bune pentru un copil?

Ghetele reprezintă un model de încălţăminte destinat sezonului rece din an, făcând faţă cu brio umidiţăţii excesive şi temperaturilor scăzute. Acest tip de încălţăminte presupune fabricarea din materiale rezistente şi călduroase, iar design-ul implică o lungime care asigură menţinerea şi protejarea gleznei. Din aceste motive, ghete pentru băieţi reprezintă un tip de încălţăminte foarte apreciat, oferind mult confort, dar şi o postură corectă a piciorului. Specificului formatului ghetelor de iarnă pentru băieţi, îl face potrivit anotimpurilor reci , de la toamna capricioasă şi ploioasă, până la iarna împodobită cu multă zăpadă. Fiind o categorie foarte amplă de modele, se pot procura ghete pentru copii extrem de variate ca design şi caracteristici, astfel încât micuţii să se  bucure  de o pereche de ghete impermeabile pentru băieţi, pentru timpul ploios, precum şi de ghete de iarnă pentru băieţi pe durata zilelor în care zăpada îi îndeamnă la joacă şi distracţie.

Încălţăminte de top pentru  iarnă şi toamnă, pentru băieţi

Brand-urile renumite oferă pieţei de specialitate o varietate de modele de ghete pentru băieţi, de la variantele sport, până la cele clasice. Materialele folosite pentru fabricarea ghetelor de iarnă pentru băieţi sunt de cea mai înaltă calitate, iar calapodul asigură o postură corectă şi sănătoasă a piciorului. Ghetele pentru copii sunt caracterizate de o serie de caracteristici. În primul rând, oferă confort termic şi izolaţie în faţa umezelei. Au o căptuşeală călduroasă şi comodă, talpă antiderapantă şi un design plăcut. Ghetele pentru copii sunt modele practice, uşor de încălţat şi plăcute la purtat, fiind uşoare şi foarte confortabile. Categoria ghetelor pentru copii include ghete de toamnă pentru băieţi, impermeabile şi foarte rezistente, precum şi ghete de iarnă pentru băieţi, bine căptuşite şi antiderapante. Astfel, bine echipaţi şi încălţaţi,  copii se pot bucura de jocurile iernii. Pentru ţinutele de şcoală sau pentru o ocazie specială, ghetele din piele pentru băieţi reprezintă o alegere foarte bună, fiind modele comode, stilate şi foarte călduroase.

De pe MODIVO  poţi procura încălţăminte potrivită oricărui picior

MODIVO îşi întâmpină clienţii cu o varietate foarte mare de modele, de la ghetele impermeabile pentru băieţi, până la ghetele de iarnă. Se pot procura modele din materiale variate, toate caracterizate de calitatea superioară şi de design-ul modern. Gama de ghete pentru copii pusă la dispoziţie este destinată atât celor mititei, cât şi celor mai mărişori, putându-se procura ghete pentru băieţi măsurile 23 24 25 26 27 28 şi 29.  Sunt modele practice, prevăzute cu sisteme de închidere simple,  astfel că fiecare îşi va găsi varianta potrivită picioruşului, chiar şi atunci când încălţatul şi descălţatul pot reprezenta adevărate  provocari. Astfel, cei mici se pot bucura de încălţămintea adecvată atât în sezonul ploios, cât şi atunci când ies la săniuş, ghetele pentru băieţi ridicându-se la cel mai înalt nivel de calitate şi confort.

Ghete pentru băieţi-Întrebări frecvente

Cum se poartă ghetele?

Ghetele pentru băieţi se pot purta cu orice tip de ţinută. Existând o varietate foarte mare de modele, se va alege perechea potrivită din punct de vedere stilistic, dar şi practică şi comodă. Ghetele pentru băieţi pot fi purtate la şcoală, la joacă, în excursie sau atunci când merg într-o plimbare prin oraş. Pot fi purtate cu ţinute sport, cu o pereche de blugi şi o jachetă, precum şi cu o salopetă din fâş.

De unde cumpăr ghete pentru băieţi? 

Ghetele pentru băieţi pot fi procurate din centrele comerciale, în acelaşi timp spaţiul online reprezentând o plajă foarte bine aprovizionată şi uşor de accesat. MODIVO îşi aşteptă clienţii cu o gamă variată de modele, venind în întâmpinarea tuturo nevoilor.