Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Trekkings și trappers pentru băieți

(Numărul de produse: 714)

Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Încălzire
Destinat pentru
Sezon
Stil
Preț
cu 15

Pantofi de iarna pentru băieți ghete de drumeție - ahoj aventura! Nu există condiții groaznice cu astfel de pantofi

Trekkingul, adică o combinație de drumeții montane și alpinism, este una dintre cele mai interesante moduri de petrecere a timpului liber și, în același timp, o aventură pentru copii și adulți deopotrivă. Nu este de mirare că din ce în ce mai mulți băieți preferă acest tip de activitate, recomandată pentru cei cărora nu le este frică de provocări și își urmăresc cu insistență scopurile! Este și copilul tău unul dintre fanii acestei activități? Sau poate doar plănuiești prima sa excursie la munte? În acest caz, asigură-te că îi iei niște ghete de drumeție pentru băieți, datorită cărora va fi mai în siguranță pe teren dificil și nu va fi afectat de disconfortul de pe traseu! Oferta Modivo.ro include oferte ale celor mai bune mărci de ghete de drumeție pentru copii. Dintre acestea, cu siguranță vei alege un model de încălțăminte de munte perfect asortat, care să devină însoțitorul constant în expediții!

Cizme izolate de drumeție pentru copii – cel mai mare confort termic toamna și iarna

Te întrebi ce pantofi de iarnă, ghete de drumeție băieți să alegi? Nu știi cum ies în evidență modelele bune de ghete de drumeție pentru băieții? Nu te îngrijora, căci în oferta Modivo.ro vei avea de unde să alegi! Modelele de ghete de drumeție pentru un băiat se remarcă prin manopera lor excelentă. Printre acestea se numără și oferte ale celor mai cunoscute mărci pentru copii, renumite pentru oferirea celui mai mare confort termic toamna și iarna. Aceste ghete izolate de drumeție pentru copii sunt realizate din materiale durabile, sunt rezistente la factorii externi și izolează piciorul de condițiile externe, astfel că, picioarele vor rămâne uscate pe traseu. Nu uita nici de alegerea unor șosete adecvate pe lângă aceste ghete de drumeție pentru băieți, căci acestea vor înveli piciorul și glezna, prevenind abraziunile și răcirea.

Cizme de drumeție pentru băieți – găsiți o pereche potrivită și rezistentă pe modivo.ro

Cele mai populare în oferta brandurilor outdoor sunt cu siguranță acele ghete de drumeție băieți tineri, care protejează glezna. Le vei găsi in sortimentul de mărci precum Geox, Primigi sau Timberland. Acest stil de încălțăminte va fi perfect toamna și iarna, când trebuie să asigure nu doar siguranță și tracțiune, ci și confort termic. Avantajele purtării unor ghete de drumeție băieți înalte sunt, înainte de toate, stabilitatea foarte bună. Atât piciorul, cât și glezna sunt ținute corespunzător de un pantof adaptat nevoilor fiecăruia. Modelele din oferta modivo.ro sunt de foarte multe ori izolate ușor, astfel încât nici când copiii merg pe zăpadă în înghețuri puternice, aceștia nu se vor plânge de frig sau de picioarele ude!

Trekking și ghete de drumeție pentru băieți - întrebări frecvente:

Cizme de drumeție – pentru cine sunt potrivite acești pantofi?

Cizmele de drumeție pentru băieți sunt încălțămintea potrivită pentru fiecare aventură montană. Purtându-le, copiii vor evita căderile periculoase și li se va asigura un confort deplin pe traseu. Achiziția unor ghete izolate de drumeție pentru copii sunt perfecte pentru expedițiile de iarnă la munte.

Ghete de drumeție pentru băieți – cum să poarte?

Ghetele de drumeție pentru băieți sunt foarte ușor de inclus în ținutele tinerilor, acestea având de cele mai multe ori un aspect sportiv sau casual, mai exact, exact ceea ce caracterizează ținutele băieților în aceste vremuri.