Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Material
Produse: 2.946

Încălţăminte pentru fete-Cizme de cauciuc, cizme de zăpadă şi diferite modele de pantofi

Atunci când trebuie să procuri pantofi pentru o fată, trebuie să iei în calcul mai multe aspecte. În primul rând, perechea de pantofi trebuie să se potrivească sezonului, să fie fabricată din materiale de calitate, să se integreze cadrelor în care va fi purtată şi să aibă un design plăcut. Micile domnişoare încep să îşi dezvolte pasiunea pentru modă şi vestimentaţie, astfel că este necesar să aibă la dispoziţie piesele de care au nevoie pentru a-şi crea ţinute unice şi originale. Pentru sezonul rece, poţi opta pentru o pereche modernă de cizme iarnă fete, alegând din gama variată pe care MODIVO o pune la dispoziţia clienţilor. Simple, colorate şi accesorizate, negre, roşii sau aurii, cizmele vor ajuta la crearea celor mai moderne şi confortabile ţinute de şcoală sau de plimbare. Pentru toamna ploioasă, vei opta pentru cizmele din cauciuc, rezistente în faţa umidităţii, sau pentru o pereche de pantofi de toamnă fete, potriviţi ţinutelor de şcoală. Vântul plăcut  de primăvară şi ploile răzleţe pot fi întâmpinate cu perechea de pantofi de primăvară pentru fete, potrivită sarafanelor din stofă sau salopetelor din blugi.

Pantofiorii cu toc-Eleganţă şi stil

Încălţămintea cu toc a fascinat dintotdeauna doamnele, acestea incluzând-o  cu succes în ţinutele de zi şi de seară. Şi tinerele domnişoare tind să îşi manifeste pasiunea pentru pantofii cu toc pentru fete, de la cele mai fragede vârste, conferind ţinutelor un aer elegant şi rafinat. Atunci când alegi să procuri pentru fata ta o pereche de pantofi înalţi, alege modelul potrivit vârstei şi acordă o mare atenţie posturii piciorului şi corectitudinii mersului. O pereche de pantofi cu toc pentru fete trebuie să susţină bine piciorul, astfel încât să nu pună în pericol postura întregului corp, să fie confortabilă şi uşor de purtat. Alegând pantofii glamour pentru o fată, aceasta îşi poate crea ţinute sofisticate, destinate petrecerilor sau ocaziilor speciale, mai puţin ţinutelor de zi. Purtaţi cu rochii sofisticate şi fustiţe vaporoase, asortaţi cu poşete şi bijuterii colorate, pantofii cu toc pentru fete se vor constitui în plusul de stil de care are nevoie o ţinută elegantă. 

Pantofii de toamnă pentru fete-Şiret, velcro sau slip on

Toamna este sezonul în care micile domnişoare trebuie să renunţe la săndăluţe şi papucei, la saboţei şi balerini, în favoarea pantofilor de toamnă pentru fete. Alege pentru începutul sezonului răcoros şi ploios modelul potrivit de pantofi , ţinând cont de aspectele esenţiale. Pantofii de toamnă pentru fete ar trebui să fie impermeabili şi confortabili, să asigure un mers corect, dar să aibă şi un design plăcut. De asemenea, este esenţial să poată fi încălţaţi cu uşurinţă, astfel că poţi alege încălţămintea cu sistemul de închidere potrivit. Fie adoţi clasicele şireturi, fie atât de practicul sistem velcro, cunoscut ca sistem de închidere cu arici, fie optezi pentru pantofii de toamnă în care se introduse lejer piciorul. Oricare dintre aceste variate vei alege, este esenţial să fie pe placul celor mici, să fie practice şi să se potrivească stilului vestimentar abordat.

Încălţăminte pentru fete-Întrebări frecvente

Pantofii sport pentru fete-Pe care să îi aleg?

Atunci când procuri pantofi sport pentru copii, trebuie să ţii cont de câteva reguli. Aceştia vor fi uşori şi confortabili, vor asigura ventilaţie, vor fi uşor de încălţat şi întreţinut. Vei alegere măsura potrivită şi vei încerca să adopţi modelele în funcţie de caracteristicile acestora, potrivite activităţii copiilor. În cazul domnişoarelor, şi atunci când procuri încălţăminte sport, poţi adopta modele colorate şi pline de stil.

Pantofii luminoşi pentru fete-De unde să îi cumpăr?

Dacă vrei să cumperi pantofi luminoşi pentru copiii tăi, magazinele de profil îţi vin în întâmpinare cu modele variate, simple, colorate şi vesele. Mediul online te aşteaptă cu o gamă amplă, astfel încât să poţi alege modelul potrivit preferinţelor şi noilor tendinţe.