Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Șlapi pentru fete

(Numărul de produse: 375)

Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Încălzire
Destinat pentru
Sezon
Stil
Preț
cu 8

Şlapii pentru fete-Confort în timpul vacanţei estivale

Pentru cei mici vara înseamnă distracţei şi joacă, înseamnă vacanţa la mare, multe sporturi acvatice şi veselie. Fiecare părinte va încerca să asigure copilului cele mai bune condiţii, astfel încât vacanţa de vară să fie cu adevărat distractivă, dar şi sigură. Astfel, perechea de şlapi pentru fete nu va lipsi din garderoba micilor pasionate de joacă şi distracţie. MODIVO te întâmpină cu o gamă foarte variată de şlapi şi papucei de plajă, brand-urile celebre creând pentru micuţele pasionate de modă, modele confortabile şi sigure. O pereche de şlapi pentru fete Nike va completa cu succes costumaşul de baie pregătit pentru o repriză de înot şi distracţie. Coloritul şi design-ul variat te vor ajuta să descoperi cele mai inspirate modele de şlapi comozi şi confortabili, pe care să le poţi asorta ţinutelor estivale ale domnişoarelor, chiar şi atunci când pornesc la o plimbare pe aleile parcurilor sau când pleacă într-o excursie la ţară. Şlapii pentru fete se vor dovedi o alegere foarte bună pentru perioada caldă din an, asigurând ventilaţie picioruşelor, stabilitate în mers, dar şi confort. Sunt uşor de încălţăt şi asortat, dar şi simplu de întreţinut. 

Şlapii de plajă-Siguranţă pe marginea piscinei

Una dintre distracţiile preferate ale celor mici pe perioada verii, este mersul la piscină. Înotul, toboganele de apă, joaca şi bălăceala în apa răcoritoare vor fi activităţile de vacanţă cele mai îndrăgite. Este foarte important ca totul să se desfăşoare în siguranţă. Pentru aceasta, echipamentul de piscină trebuie să fie complet, papucii de piscină pentru fete fiind nelipsiţi. Aceştia trebuie să fie siguri şi confortabili, să ofere o aderenţă bună pe spaţiile umede astfel încât să împiedice alunecarea, dar să fie şi moderni şi frumoşi. Poţi alege pentru fetiţa ta modele simple sau colorate, prevăzute cu barete de susţinere sau total deschişi, bine aerisiţi şi confortabili. Cu perechea de şlapi porivită, joaca pe marginea piscinei va fi sigură, iar distracţia va fi garantată. Şlapii de piscină pentru fete reprezintă astfel accesoriile nelipsite, alături de costum de baie, cască, prosopel şi ochelari de apă.

Şlapii cu blăniţă pentru fete-Pentru fashion-istele îndrăzneţe

Dacă cea mică este pasionată de modă, atunci poţi alege pentru ea o pereche de şlapi cu blăniţă, un trend îndrăzneţ şi foarte apreciat. Ţinutele estivale ale fetiţei tale vor fi astfel punctate cu originalitate şi unicitate, papuceii îmblăniţi completând cu succes rochiţele vaporoase, salopetele din blugi sau pantalonaşii scurţi purtaţi cu bluziţe colorate. Şlapii cu blăniţă pot fi adoptaţi ca variată de încălţăminte atunci când merge la plimbare, pe durata unei călătorii cu maşina, când se joacă în parc sau atunci când merge la plajă. Extrem de comozi, cu un design special şi foarte modern, papuceii cu blăniţă nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanţă al micilor domnişoare. Textura plăcută a materialelor, coloritul vesel şi design-ul îndrăzneţ fac din şlapii cu blăniţă o alegere estivală foarte inspirată.

Şlapi pentru fete-Întrebări frecvente

Şlapii pentru piscină-Ce măsură să aleg?

Şlapii pentru piscină trebuie să ofere celor mici, în primul rând, siguranţă în timpul mersului pe o suprafaţă umedă. Din acest motiv, vei alege perechea de şlapi potrivită ca măsură, în care picioruşul să fie poziţionat corect. Lungimea tălpii şlapului ar trebui să corespundă exact  cu lungimea tălpii picioruşului copilului, fără a lăsa mult spaţiu liber, dar şi fără a permite piciorului să depăşească marginea papucelului.

Şlapii pentru fete-De unde cumpăr?

Poţi procura şalpi pentru fete din magazinele de profil, fie mergând în centrele comerciale, fie accesând mediul online. MODIVO te aşteaptă cu o gamă amplă de modele, oferindu-ţi posibilitatea de a comanda rapid perechea preferată de papucei pentru fete.