Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Trekkings și trappers pentru fete

Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Material
Produse: 687

Încălțăminte de iarnă - cizmele și încălțămintea de trekking pentru fete sunt cea mai bună alegere

Trekking-ul implică activități de câteva zile sau pe terenuri dificile, în consecință, încălțămintea dedicată trebuie să asigure stabilitate și confort. Încălțămintea trekking trebuie să protejeze picioarele de leziuni și entorse provocate atât de terenurile accidentate, sălbatice sau nemarcate, cât și de schimbările meteorologice. 

Produsele atent selecționate de magazinul MODIVO impresionează prin modele de cizme și încălțăminte trekking pentru copii, care poartă sigla renumitelor branduri de încălțăminte precum: Adidas, Tommy Hilfiger, Timberland, Puma, Kappa, Lee Cooper și altele. Articolele noastre sunt concepute din materiale moi, flexibile, durabile și care se remarcă prin protecție excelentă împotriva șocurilor. De asemenea, încălțămintea gândită pentru activitățile în natură este dotată cu proprietăți impermeabile și rezistență la radiațiile UV.

Încălțăminte trekking pentru copii – modele disponibile în ofertă pentru fete

Trekking-ul presupune drumeții desfășurate pe terenuri dificile, așadar este esențial să optezi pentru încălțămintea adecvată care să respecte câteva criterii vitale. Încălțămintea de trekking pentru copii și adulți nu trebuie aleasă în funcție de mărimea pantofilor purtați zi de zi. Alege modele un pic largi, deoarece vei purta șosete groase sau picioarele se pot umfla de la efort. Excursiile montane cu pantofi care să te strângă ar fi ultimul lucru pe care și l-ar dori cineva, nu-i așa? Pentru sezonul cald sau zone cu vreme imprevizibilă, investește în pantofi de trekking pentru fete și băieți, din piele naturală sau sintetică. Aceștia permit circulația aerului și elimină umezeala. 

Cizmele care au carâmbul înalt acoperă și fixează glezna pentru protecție garantată la contactul cu suprafețele ascuțite sau dure, precum și pentru stabilitatea piciorului pe suprafețele alunecoase. Carâmbul înalt oferă piciorului confort termic și este recomandat suprafețelor inegale (cu urcușuri și coborâșuri abrupte), umede sau acoperite cu zăpadă pe care se poate aluneca ușor. Păstrează carâmbul scurt pentru traseele pe zone plate și mai sigure.

Cizme pentru copii – cele mai bune oferte marca MODIVO

Cizmele pentru copii sunt adaptate traseelor cu diverse niveluri de dificultate și pregătite pentru protecție la condiții meteo vitrege. Talpa antiderapantă menține piciorul stabil, previne alunecările pe terenuri accidentate sau umede și reduce riscurile de entorse sau leziuni grave. Botul rotund penetrează smocurile de iarbă care împiedică piciorul. Gradul de strângere a șireturilor poate fi reglat în funcție de nivelul de dificultate a traseului. Șireturile pot fi strânse în partea superioară în timpul coborârilor. Fixarea șireturilor în zona inferioară este necesară în cazul traseelor în pantă.

Pantofii de trekking pentru iarnă sau vreme ploioasă trebuie să fie pregătiți cu membrană. Membrana reprezintă un material suplimentar impermeabil care acoperă suprafața superioară a pantofilor, acționând ca o barieră împotriva pătrunderii apei în interior, optimizând în același timp ventilația aerului și eliminarea excesului de umiditate.

Încălțăminte trekking și cizme pentru fete - Întrebări frecvente

Ce tip de încălțăminte trekking este recomandată pentru fete?

Modelele recomandate pentru fete au talpa antiderapantă, design cu carâmb înalt sau jos în funcție de dificultatea traseului, șireturi flexibile, material interior textil și suprafața superioară din piele naturală sau sintetică cu proprietăți care asigură impermeabilitate, ventilația aerului, eliminarea excesului de umezeală.

Cum asortez cizmele pentru fete?

Cizmele pentru drumeții trebuie incluse totdeauna în echipamente corespunzătoare, compuse din: bluze și pantaloni din material sintetic și fibre naturale (polipropilenă și bumbac, de exemplu). Este recomandată îmbrăcămintea în straturi, o jachetă softshell, un fleece, pentru sezonul rece, respectiv pantaloni scurți și o geacă impermeabilă  și respirabilă din gore-tex pe timpul verii.