Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Încălțăminte pentru copii adidas

Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Material
Produse: 643
Filtre selectate (1)

Iată câteva lucruri interesante despre încălţămintea pentru copii Adidas

Adidas este al doilea cel mai mare brand producător de articole sportive din lume. Încălţămintea sportivă pentru copii este concepută şi realizată sub valorile  marelui brand, respectiv performanţa, pasiunea, integritatea şi diversitatea. Adidas vizează o permanentă îmbunătăţire a design-ului şi calităţii, investind permanent în tehnologiile folosite în crearea produselor. Astfel, ideea adoptată de brand-ul Adidas, conform căreia trebuie să faci totul pentru a obţine ce îţi doreşti, se ilustrează în variata gamă de produse sportive, adaptate oricăror tendinţe. Tot sub semnul calităţii sunt scoase la rampă şi produsele pentru copii, o pereche de încălţăminte Adidas pentru copii însemnând calitate, siguranţă, confort, stabilitate şi un design cu totul special. 

Sugestii legate de modul în care combini piesele vestimentare cu încălţămintea Adidas pentru copii

Încălţămintea Adidas pentru copii acoperă o arie foarte amplă de modele, de la cele destinate strict antrenamentelor sportive, respectiv încălţămintea Adidas pentru antrenamente, până la săndăluţe şi papucei sau atât de rezistenta încălţăminte trekkings pentru copii. Astfel, dacă alegi pentru copilul tău încălţămintea Adidas, vei avea posibilitatea să o incluzi în unele dintre cele mai variate outfit-uri. Încălţămintea Adidas pentru copii este cea mai potrivită pentru a completa un echipament sportiv, marele brand creând încălţăminte pentru orice tip de sport. De asemenea, o pereche de încălţăminte sportivă pentru copii se va potrivi foarte bine cu o abordare relaxată şi degajată, formată dintr-o pereche de blugi şi un tricou cu hanorac pentru băieţei, sau dintr-un sarafan din blugi pentru fetiţe. Fiecare puşti se va simţi foarte bine purtând o pereche de sneakers pentru copii Superstar, nu doar datorită aspectului, cât şi caracteristicilor speciale ale acestei colecţii. Chiar şi uniforma şcolară poate fi completată cu încălţămintea Adidas pentru copii, aşa cum şi o ţinută lejeră de vară, formată din pantalonaşi scurţi şi un maieu, va fi completată cu succes de o pereche de sandale Adidas pentru copii.

Încălţăminte sport, trekkings, sandale şi multe alte modele de încălţăminte Adidas pentru copii pot fi găsite pe MODIVO

Cu un istoric impresionant şi ghidat de dorinţa de a crea doar sub semnul calităţii şi performanţei în materie de echipamente sportive, brand-ul Adidas a ieşit la rampă permanent cu o varietate foarte largă de modele şi abordări stilistice, astfel că încălţămintea Adidas pentru copii acoperă o paletă amplă de stiluri. MODIVO îşi întâmpină clienţii cu o paletă foarte generoasă de modele, de la atât de practicii şi comozii sneakers pentru copii, până la sandalele Adidas pentru băieţi, ideale atât pentru cei mititei, cât şi pentru cei mai mari. Pasiunea pentru drumeţii va fi satisfăcută dacă micuţul tău îşi va completa outfit-ul montan cu încălţămintea trekking pentru copii, aşa cum antrenamentul sportiv se va desfăşura în siguranţă dacă cel mic încalţă o pereche de încălţăminte Adidas pentru antrenament.

Încălţăminte pentru copii Adidas-Întrebări frecvente

Adidas-Care sunt mărimile pentru copii ale acestui brand?

Încălţămintea Adidas pentru copii este concepută astfel încât să ofere micuţilor o varietate de mărimi. Astfel, brand-ul pune la dispoziţie modele disponibile cu măsuri situate între 19 şi 27, 35,5 şi 38, 19 şi 23 sau între 28 şi 36.

Cum recunoşti încălţămintea pentru copii Adidas autentică?

Pentru a te asigura că ai procuat o pereche de încălţăminte Adidas autentică, ar trebui să verifici numerele de înregistrare din interior, care ar trebui să fie diferite la cei doi pantofi, codul de bare, care este necesar să înceapă cu numere cuprinse între 400 şi 440, şi asigură-te că logo-ul este impimat sau brodat, nu lipit.