Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Genți și rucsacuri pentru copii

(Produse: 91)

Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Sport
Sex
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea genții
Mărimea rucsacului
Stil
Diagonală ecran
Tehnologie
Colecția
Număr compartimente
Preț

Genți sport pentru copii sau ce să împachetați pentru antrenament

Este cert, copiilor le place să facă mișcare, iar antrenamentele de fotbal, tenis, atletism, volei ori baschet îi vor ajută pe aceștia să se dezvolte armonios şi să fie mereu bine dispuşi. Ca echipamentul de antrenament să fie complet trebuie să iei în considerare o geantă sport pentru copii.  Acest accesoriu ajută la buna organizare a accesoriilor şi echipamentelor sportive. Modivo.ro este alături de cei ce doresc să ofere copiilor experienţe autentice la antrenamente, furnizând o varietate mare de genţi sport pentru copii. Modele propuse sunt gândite să susțină mișcare, au compartimentare excepționale ce permite buna organizare a lucrurilor personale şi  celor speciale pentru antrenament. Aici găseşti cu uşurinţă genţi pentru fete dar şi variante ideale pentru băieţi. 

Geantă sport pentru un băiat - modele originale și soluții interesante de depozitare

O geantă sport pentru un băiat nu este doar o soluție de transport, ci şi un accesoriu cu stil. Piesele recomandate se design prin materiale de înaltă calitate, rezistenta, finisaje impecabil executate, design modern şi compartimentare genială. Toate piesele existente în categoria genţi sport pentru copiii sunt originale şi sunt create de brandurile celebre, consacrate pentru calitatea produselor realizate. Vans, Nike, Nike, Quiksilver, Adidas, Converse sunt doar câteva dintre numele populare, celebre recomandate. Poți selecta o geantă de sport mică pentru un băiat cu compartimentare optimă sau o variantă medie ce poate fi folosită cu uşurinţă şi în stilizări urbane.  Orice geantă sport practică pentru băieţi activi trebuie să fie prevăzute cu numeroase buzunare, compartimente secrete ori sisteme speciale de păstrare a cheilor și telefoanelor inteligente. Nu doar pantofi sport, apa, hainele de schimb şi prosoapele trebuie protejate, ci şi articolele personale, şi când vorbim de băieţi şcolari, putem completa lista cu figurine cu super eroi ori maşinuţe de viteză. 

Geanta sport pentru fete - un gadget la modă plin de buzunare practice

Fetele apreciază sportul şi ţinutele moderne. Stilizările sportive pentru tinerele domnișoare trebuie completate de genţi sport cu design impecabil. Geanta sport pentru fete trebuie să fie bine optimizată, prevăzută cu numeroase buzunare și compartimente ascunse. Trebuie să deţină sisteme de închidere şi deschidere facile de manevrat şi să fie aspectuoasă, să completeze în mod genial orice outfit modern. Fie că sunt selectate genţi sport pentru fete minimaliste, în culori pastel ori variante multicolore cu imprimeuri expresive, toate pot fi personalizate cu insignele preferate de fetiţe. Regata, Puma, Fila sau Helly Hansen? Ai descoperit care este varianta ideală pentru ora de balet ori cursul de dans modern al domnișoarei tale?

Geantă sport pentru copii – întrebări frecvente

Geanta sport pentru copii - de unde se cumpără?

Dacă-ţi doreşti să achiziţionezi genţi sport pentru copii originale, de înaltă calitate, cu siguranţă modivo.ro este cea mai bună alegere. În categoria genți şi rucsacuri vei descoperi o varietate mare de tipuri de genţi potrivite pentru antrenamente, activități sportive, timp liber şi şcoala. Toate piesele au garanţia calităţii şi a bunului gust.

Geantă sport - pe care să o alegi pentru fete?

Selectarea unei genţi sport pentru o fată este o sarcină ce trebuie tratată cu maximum de atenție. Tinerele sunt sensibile şi pretențioase, acesta apreciază accesoriile utile, funcționale cu design modern. Poţi alege genţi sport de umăr în culori aprinse dacă vorbim de ţinute de antrenament şi rucsacuri sport pentru outfiturile de şcoală şi cele de timp liber.