Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
0

Geci sport pentru copii

(Numărul de produse: 235)

Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Lungime
Potrivire
Închizătoare îmbrăcăminte
Talie
Stilul picioarelor
Mânecă
Discipline sportive
Ocazie
Tipul de umplutură
Funcţie
Impermeabilitate
Încălzire
Glugă
Imprimeu
Serie produs
Sezon
cu 5

Jachete sport pentru copii - îmbrăcăminte exterioară pentru sarcini speciale

Copiii adoră iarna, zăpada, ploaia, nămolul, orice, numai să stea afară. Pentru a-i proteja de frig și a se juca în voie cât mai multe ore, alegerea unor jachete pentru copii potrivite, reprezintă cheia succesului. Datorită tipului de umplutură, fie sintetic sau natural, cu funcție de încălzire și a numeroaselor caracteristici, precum respirabilitatea, impermeabilitatea, protecție împotriva vântului sau eliminării de căldură, reglarea temperaturii sau a umidității, precum și rezistența la soare și vânt, jachetele pentru copii sunt indispensabile în garderoba celui mic. Astfel de geci de iarnă pentru copii îi vor ajuta pe cei mici să se joace și să îndeplinească diferite activități exterioare, îmbrăcat confortabil, dar fără teama că va răci, îngheța sau uda atunci când ninge. 

Geci sport iarnă pentru copii

În categoria dedicată gecilor pentru copii, Modivo.ro propune modele care îi vor încânta pe cei mici. Jachete de tranziție pentru copii simple, dar colorate în toate culorile curcubeului spre deliciul celor mici sau jachete de primăvară pentru copii cu imprimeuri cu navete spațiale și animale sau imprimeuri texturate minimaliste, glugă cu blăniță, create de branduri cunoscute la nivel internațional, dintre care amintim doar CMP, Columbia, Lego Wear, Nike, Reima sau 4F, alături de pantalonii potriviți și o pereche de bocanci groși, îmblăniți, vor reuși să creeze ținuta ideală pentru o zi friguroasă. Gecile din puf le vor oferit un confort termic ridicat, dar sunt suficient de moi pentru a le permite libertate de mișcare, fiindcă toată lumea e conștientă de energia debordantă a celor mici.  

Jachete pentru copii pentru sporturi în aer liber

Perfecte pentru diverse activități în aer liber în perioada mai călduroasă sunt gecile de tranziție pentru copii ce asigură o bună protecție împotriva vântului și a ploii, sunt respirabile, mențin căldura, dar sunt suficient de subțiri pentru a se juca în voie.O geacă de ploaie, cu multe modele de imprimeuri îi va însoți în zilele ploioase, alături de o pereche de cizme colorate de ploaie. O geacă softshell face parte din categoria jachete de primăvară pentru copii, ideale pentru zile pline și energice. O geacă multifuncțională, confecționată din poliester, dar care beneficiază de o zonă inferioară reglabilă, manșete elastice, detalii reflectorizante, diferite moduri de purtare, precum și o geacă interioară detașabilă, din polar, reprezintă geaca perfectă pentru diverse sporturi practicate în aer liber. 

Jachete pentru copii - Întrebări frecvente

Copiii iubesc jachetele de iarnă, toamnă, primăvară datorită culorilor țipătoare și imprimeurilor cu personajele animate preferate. Pentru a se bucura cât mai mult timp de jacheta preferată, alege un model în mărimea potrivită și optează pentru un program de curățare corespunzător. 

Cum se spală jachetele?

Pentru a evita deteriorarea jachetei, înainte de punerea acesteia la spălat, închide toate fermoarele, nasturii și îndepărteaza blana din zona glugii, dacă există. Întoarce haina pe dos și pune-o la spălat la o temperatură de 30oC, cu un detergent pentru haine delicate sau unul lichid. Clătește haine bine, apoi las-o la uscat în aer liber. 

Mărimile jachetei pentru copii - cum se măsoară?

Pentru a determina mărimea unei jachete pentru copii, începe prin a măsura circumferința pieptului, urmată de cea a taliei și apoi a șoldurilor. Măsoară și înălțimea celui mic, notează toate informațiile pe o hârtie, iar apoi, cu ajutorul ghidului de mărimi regăsit pe Modivo.ro, vei putea alegea mărimea potrivită a jachetei celui mic.