Căciuli, șepci și pălării pentru femei

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Stil
Etichetă produs
Produse: 2.508
Afișează identificatorul versiunii

Șapcă pentru femei - un stil sportiv pentru femeile active

În ultima perioadă se pune din ce în ce mai mult accent pe confort. Acest lucru este definit prin stilurile vestimentare casual, smart casual sau sportiv. Lejeritatea este ideea de bază în outfit-urile femeilor active. Pentru un stil sportiv, definit, alegerea unor șepci pentru femei în conformitate cu restul pieselor vestimentare pentru un look întreg sau modele colorate, cu diverse imprimeuri, pentru un stil mai extravagant, reprezintă un gram de sportivitate oferit ținutelor. O șapcă pentru femei cu cozoroc, stil baseball se încadrează perfect în ținutele sezonului cald sau în cele de tranziție. Pentru un stil sportiv în perioada rece, o șapcă tip flat cap, în carouri sau neagră, va reuși să ofere un look spectaculos.

Pălărie pentru femei - un plus original și universal pentru stilizările casual pentru femei

O pălărie de damă aleasă corespunzător va reuși să ofere ținutei un plus de originalitate și unicitate. În funcție de modelul și stilul ales, o pălărie de damă se potrivește în orice ținute, indiferent de sezon. Pentru stilul casual sportiv, alege o pălărie bucket din bumbac, simplă sau cu imprimeuri, pe care să o integrezi în ținute alături de o pereche de joggeri și un top colorat. Alege pălării de damă cu vizor ce imită plușul și joacă-te cu diversitatea modelelor în ținute călduroase de iarnă. O pălărie de damă din lână va reuși să ofere ținutelor un aspect șic, sofisticat, elegant, poate chiar controversat. Indiferent de modelul de pălărie ales, outfit-ul tău se va bucura de un strop de originalitate.

Pălării la modă pentru femei - o selecție largă de stiluri și culori la Modivo.ro

Modivo.ro are grijă de stilul și preferințele fiecărei doamne în parte și a reușit să aducă laolaltă modele de șepci pentru femei oferite de branduri consacrate precum Adidas, Asics, Nike, 47 Brand sau 4F, dar și pălării de damă la modă, perfecte pentru stilurile sportive sau pălării de damă cu vizor pentru femeile sofisticate. Vans, Patrizia Pepe, Mango, New Era, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, sunt doar câteva dintre brandurile care au creat cele mai versatile și îndrăznețe modele de pălării și șepci pentru femei. Din bumbac, lână, viscoză, nylon sau cașmir, cu imprimeuri în carouri, melange, supratipar, șapcă cu cozoroc, cu vizor, pălărie, flat cap sau bucket, destinate ținutelor zilnice, sportive sau elegante, pălăriile pentru femei comercializate vor reuși să mulțumească și să satisfacă cele mai aprigi cerințe și dorințe.

Șepci și pălării pentru femei - întrebări frecvente

Șepcile și pălăriile pentru femei se bucură de o gamă largă de modele, cu bor mai lat sau scurt, cu vizor sau tip baseball, simplă sau colorată, cu imprimeuri. Cum să alegi o șapcă pentru a-ți defini stilul sportiv sau cum trebuie să fie o șapca cu vizor ideală unei zile însorite? Vom încerca punctual să aflăm în cele ce urmează.

Cum ar trebui să fie o șapcă cu vizor?

O șapcă cu vizor trebuie să fie confecționată din materiale ce pot absorbi umezeala, precum bumbacul. Trebuie să aibă un bor larg și mai plat pentru o protecție mai eficientă împotriva soarelui.

Cum să alegi o șapcă pentru o stilizare sportivă?

În funcție de tipul de sport practicat, alege o șapcă tip baseball sau una cu vizor, pentru un look complet definit. Optează pentru un model în culori asortate cu articolele vestimentare sportive, care să se potrivească dimensiunilor capului, de preferat cu închidere cu elastic sau scai.