Fulare și eșarfe pentru femei

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Stil
Etichetă produs
Produse: 335
Afișează identificatorul versiunii

La început eșarfele erau folosite de către bărbați în Roma Antică pentru a se răcori și usca pe perioada de vară, apoi ele erau purtate în oriental mijlociu de către soldați pentru a arăta rangul acestora. Ulterior au ajuns să fie puse în valoare în sensul de acum, accesoriu, și se pare ca însuși Napoleon Bonaparte ajunsese să le colecționeze după ce a cumpărat una pentru iubita lui. În zilele noastre, eșarfele sunt un accesoriu recomandat de casele de modă, unele dintre acestea au creat modele reprezentative pentru casa de modă respectivă, cum ar fii carourile de la Burberry. Eșarfele evoluează în ceea ce însemnă culori, texturi și modele, iar acestea au devenit un accesoriu indispensabil din șifonierul oricărei doamne.

Șalul pentru femei – un accesoriu care trebuie să existe în garderoba oricărei femei

Șalurile, care sunt niște accesorii create să îți asigure confort termic în serile răcoroase, sunt din ce în ce mai la modă. Materialele folosite la fabricarea lor sunt groase, de preferat lână sau cașmir. Cu modele și culori diferite, șalurile sunt un accesoriu care trebuie să existe în garderoba oricărei femei. Se pare că inclusiv Regina Victoria a fost printre primele doamne care și-au achiziționat un șal.

Eșarfele la modă- o idee bună pentru a-ți pune în valoare stilul

Dacă la început eșarfa arăta și poziția socială, ulterior aceasta a rămas doar la nivel de accesoriu. Purtată atât de către doamne și domnișoare, cât și de către domni, eșarfa dă o eleganță aparte. Felul în care alegi să îți pui eșarfa poate spune multe despre stilul tău. Astfel, o poți purta pe cap ca o bandană, pentru un look retro. Sau o poți pune la gât prinsă cu un nod franțuzesc, dă impresia de ținută office și arată câtă atenție acorzi imaginii tale. Tot la gât o poți purta în stil cowboy, și atunci look-ul tău va fi unul sportiv, activ. Poți să încerci să porți eșarfa pe post de curea la o pereche de jeansi, pentru a da o pată de culoare acestora, sau la încheietura mâinii, ca și o brățară. Dacă adaugi pe aceasta și o broșă, obții un efect interesant și sigur vei ieși în evidență cu aspectul tău. O cămașă accesorizată sub guler cu o eșarfă te duce spre stilul elegant al stewardeselor, și tine cu succes locul unei cravate. Iar dacă geanta pe care o porți consideri că este prea simplă, poți cu succes să legi o eșarfă pe ea, efectul este garantat.

Sal și eșarfă – întrebări frecvente

Care este cea mai bună alegere între șal și eșarfă, sau cum faci să alegi varianta potrivită pentru ținuta ta. Încercăm să răspundem întrebărilor tale, pentru a fi sigură că alegi ce este mai potrivit pentru tine.

Ce șal sa porți la o ținută elegantă?

Când vine vorba despre ținută elegantă, știi bine că ai alege culori neutre sau chiar negru. Este de preferat să mergi pe un șal cu un model simplu, discret. Șalul pe care îl vei alege trebuie să fie dintr-un material delicat, fin, care să pună în valoare ținuta. Cașmirul este o alegere perfectă, deoarece este delicat și se potrivește foarte bine lângă o rochie sau o cămașă fină de mătase

Ce fel de eșarfă să alegi în funcție de haină?

Dacă este iarnă și porți un palton este clar că vei alege un șal tricotat sau din lână, gros și călduros. La o geacă sport vei opta pentru un fular, iar dacă ai o ținută elegantă îți vei alege o eșarfă dintr-un material prețios, cu un model interesant.