Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
0

Borsete și genți crossbody

(Numărul de produse: 296)

Sortează / Filtrează
Preț 33 Lei - 1519 Lei
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Tipul genții
Confecționat din
Mărimea poșetei
Destinat pentru
Stil
Serie produs
cu 7

Borsete pentru femei – confort în purtare pentru ținutele zilnice

Orice ținută zilnică poate fi completată, în funcție de nevoi, de anumite accesorii. Fie că este vorba despre o curea, despre un portofel sau despre o geantă, este important modul în care asortezi aceste accesorii la ținuta pe care o ai. Pentru ținutele casual de zi cu zi, ai posibilitatea de a alege o borsetă pentru femei la modă, care oferă ținutei un aspect deosebit. Pe lângă utilitatea pe care o au, aceste accesorii sunt unele la modă și oferă un plus de stil oricărei ținute. Acestea sunt extrem de confortabile în purtare, dat fiind desgin-ul pe care îl au, iar cu o astfel de borsetă plic pentru femei nu mai stai cu grija telefonului sau portofelului pe care le poți avea, astfel, în permanență la tine. 

Borsete plic pentru femei – tipuri universale de genți 

Gențile pentru femei pot fi de diverse dimensiuni. O geantă de mână poate avea dimensiuni de la cele mai mici la cele mai mari, alegerea unui anume model făcându-se și în funcție de necesități, nu numai în funcție de design-ul pe care un astfel de accesoriu îl are. Dacă nu ai nevoie decât de o geantă mică în care să îți pui câteva lucruri fără de care nu poți pleca, poți alege o borsetă plic pentru femei. Acestea se găsesc în culori și modele diverse, astfel că ai posibilitatea de a alege varianta potrivită pentru nevoile pe care le ai. Mai mari sau mai mici, cu închidere cu fermoar, velcro, catarame sau capse, aceste genți universale sunt extrem de practice și pot fi asortate la ținute deosebite. 

Genți de mână pentru femei – pentru ținute zilnice sau pentru muncă 

O astfel de geantă pentru femei, de dimensiuni foarte mici, poate fi utilă și atunci când ieși în oraș, și când mergi la muncă. Astfel, modelele de borsete pe care le găsești pe Modivo.ro sunt potrivite pentru diverse ocazii și pot fi asortate la diverse ținute. Pentru ținutele zilnice poți alege un model cu un design minimalist, așa cum este o borsetă neagră Nike, iar pentru ținutele la care dorești un plus de eleganță, poți alege o borsetă Liu Jo neagră, cu fermoar auriu și lanț pentru susținere în aceeași nuanță.  

Borseta pentru femei – întrebări frecvente

Deși nu sunt folosite la scară largă, preferate fiind gențile de mână pentru femei, aceste borsete sunt extrem de practice, ușor de purtat și aduc un plus de rafinament oricărei ținute feminine. De ce criterii trebuie să ții, însă, cont atunci când alegi o borsetă? Și cum o poți purta? Iată câteva dintre răspunsurile care te-ar putea ajuta să faci alegerea potrivită a borsetei pentru femei dorite. 

Ce este o borsetă pentru femei?

Borseta pentru femei este o geantă de mici dimensiuni, extrem de practică și care poate avea aspecte deosebite, cu un design care permite purtarea în jurul taliei. Acestea se pot găsi în diverse variante de culoare, material, mod de închidere și mărime, însă este, de regulă, mult mai mică decât o geantă de mână pentru femei. 

Ce tipuri de borsete pentru femei există?

Borsetele pentru femei sunt cele cu închidere în jurul taliei, însă există și varianta de genți crossover care au, de obicei, o dimensiune mai mare decât borseta de talie și sunt prevăzute cu o curea reglabilă pentru a fi purtată pe umăr, traversând corpul pe diagonală. 

Cum să porți o borsetă pentru femei?

Modelele de borsete plicuri pentru femei pot fi asortate la ținutele casual de zi cu zi sau la cele mai elegante ținute, dat fiind că există atât de multe modele din care poți alege.