Genți sport și turistice pentru femei

Produse: 75
Afișează identificatorul versiunii

Rucsacuri sport pentru femei - o gamă largă de mărci premium la MODIVO.ro

Fie că îl folosiți la serviciu sau în timpul plimbărilor, un rucsac sport este soluția ideală pentru a putea transport diversele obiecte personale de care aveți nevoie. Este suficient de spațios și durabil. Dacă ești fidelă mărcii, pentru o imagine sportivă, alege un rucsac din gama Nike sau Adidas, alături de un articole vestimentare din aceeași gamă. Dacă dorești altă marcă, răsfoiește paginile magazinului online Modivo.ro pentru a găsi rucsacuri sport pentru femei. Aici vei găsi rucsacuri inedite de la mărci precum Puma, Under Armour, Reebok, Mango, Mosquino sau Big Star, perfecte pentru utilizarea de zi cu zi.

Ce rucsac de sport pentru femei va fi potrivit pentru sala de sport? Prezentare generală a modelului

Dacă ești o împătimită a sportului și frecventezi des sala de sport, trebuie să ai în vedere mai mulți factori pentru alegerea unui rucsac sport pentru femei potrivite nevoilor tale. Geanta sport oferită de cei de la Nike, într-o gamă variată de culori, negru simplu, gri, sau combinație de negru cu roz, este potrivită pentru a putea transporta cele necesare antrenamentului. Modelul de geantă BA5957 666 Roz este încăpătoare și rezistentă, cu numeroase compartimente pentru diverse documente, îmbrăcăminte și încălțăminte sau prosoape. Bareta de umăr și mânerele superioare oferă posibilități diferite de purtare pentru un transport ușor și confortabil. Materialul din care este confecționată este poliester iar dimensiunile 51 x 26 x 29 cm sunt mai mult decât potrivite pentru cele necesare unui antrenament.

Genti sportive, saci și rucsacuri - o opțiune convenabilă și practică pentru depozitarea lucrurilor

Rucsacul este una dintre cele mai populare soluții de transport cunoscute. Faptul că poate fi purtat în spate îl face mai util și confortabil. O geantă sportivă are avantajul dimensiunilor mai mari și din acest motiv poate fi ideală pentru transportul și depozitarea diverselor lucruri mai voluminoase ce nu încap într-un rucsac. Un sac de sport este de asemenea util atunci când ai de trasnportat un echipament sportiv, iar faptul că se închide cu ajutorul unui șnur, asigură o purtare comodă. Indifferent de ce vrei să transporți, în magazinul online Modivo.ro vei găsi rucsacuri sport, genți sau saci sportivi potriviți nevoilor și gusturilor fiecăruia dintre noi.

Rucsacuri sportive pentru femei - Întrebări frecvente

Ai reușit să-ți găsești un rucsac sport preferat și probabil te gândești la anumite lucruri. Cum poți spăla un rucsac sport pentru a nu-l deteriora? Cum repari un fermoar dacă acesta s-a deteriorat? Cum să alegi și un rucsac pentru drumețiile montane potrivit?

Cum să speli un rucsac sport?

La fel ca și articolele vestimentare, și rucsacul vine cu o etichetă de la producător care îți spune cum se poate spăla. Totuși, rucsacul se poate spăla în mașina de spălat cu o cantitate mică de detergent și apă rece. Pentru o curățare eficientă, trebuie lăsate deschise toate fermoarele rucsacului. Soarele și aerul proaspăt va ajuta la uscarea rapidă a rucsacului.

Cum se fixează fermoarul pe rucsac?

Pentru a fixa fermoarul pe geantă, este nevoie de multă atenție, deoarece materialul din care sunt fabricate agrafele este destul de fragil. Pentru început duceți glisorul până la capătul de început al fermoarului. Așezați-l drept. Strângeți ușor cu cleștele astfel încât laturile să fie cât mai aproape una de cealaltă. Apoi glisați fermoarul în jos.

Care rucsac de munte este o alegere bună?

Un rucsac de munte potrivit trebuie să-ți ofere mobilitate și flexibilitate. Materialul din care este confecționat trebuie să fie impermeabil si rezistent la frecare. Să aibă curele ajustabile și să dispuna de niște chingi care să se fixeze în zona pieptului și brâului.