Genţi de plajă-Un accesoriu funcţional

Perioada estivală înseamnă bucurie, bună dispoziţie şi speranţă. În acest cadru plin de culoare, vestimentaţia doamnelor şi domnişoarelor permite jongjarea cu modele îndrăzneţe şi accesorii dintre cele mai variate. Genţi de plajă reprezintă  categoria care permite alegerea unora dintre cele mai interesante şi originale modele. Nu doar că genţile de plajă pentru femei sunt o oază de culoare, ci acestea reprezintă şi un accesoriu funcţional, fiind caracterizate printr-o spaţiere generoasă şi un design permisiv, astfel încât pot cuprinde în ele toată bucuria verii. Modino.ro oferă posibilitatea alegerii unei genţi de plajă realizată sub semnătura brandurilor celebre, precum Jenny Fairy,  Nobo, Adidas, Kurt Geiger sau Pepe Jeans şi Karl Lagerefeld.  

Genţi de plajă împletite-Obiecte de artizanat naturale pentru o călătorie în natură

Pentru a ne personaliza ţinuta vestimentară, atunci când plecăm într-o călătorie în natură, putem opta pentru genţi de plajă împletite, adevărate bijuterii artizanale, realizate din materiale prietenoase cu mediul, precum paiele, bumbacul, inul  sau pielea naturală. Farmecul unei astfel de genţi de plajă este conferit de aspectul unic şi original. Sub formă de cufere, coşuleţe sau săculeţe, simple sau înobilate cu jocuri de mărgele şi împletituri fascinante,  aceste accesorii vor oferi un aer special unei ţinute lejere de vară.

Genţi pentru plajă-Un plus pentru stilul de vară

Alegând o geantă de plajă, tindem să ne completăm şi să punctăm stilul vestimentar estival. O rochie lejeră din bumbac sau o pereche de pantaloni scurţi din in, asortaţi cu o cămaşă vaporoasă, se vor potrivi foarte bine cu o geantă pentru plajă viu colorată, realizată din pânză sau paie, sub formă de săculeţ sau cufăr. O geantă pentru plajă ne oferă posibilitatea de a  alege modelul şi  cromatica preferate, dintr-o varietate de forme şi culori. Pentru un plus de valoare adus ţinutei, categoria Guess genţi de plajă oferă posibilitatea alegerii celui mai potrivit model.

Geantă de plajă-Ieşiţi în evidenţă pe plajă

Care poate fi rolul cel mai important al unei genţi de plajă, dacă nu acela de a ne ajuta să ieşim în evidenţă prin frumuseţe şi originalitate, atunci când mergem la plajă?! De dimensiuni mari sau moderate, din paie, fibre textile sau realizate din mărgele, genţile de plajă îşi vor demonstra funcţionalitatea într-o zi caldă de vară petrecută pe malul mării. Nu doar că vor depozita generoase toate obiectele  necesare, dar, în combinaţie cu un costum de baie şi o rochie de plajă, vor  forma cadrul vestimentar potrivit pe plajă.

Genţi de plajă-Întrebări frecvente

Alegerea genţii de plajă potrivite, va reprezenta o provocare primită cu bucurie de  toate doamnele şi domnişoarele. Multitudinea de modele puse la dispoziţie de magazinele de specialitate, oferă variante multiple în  alegerea modelului  potrivit.

Geantă de plajă-Ce mărime să alegi?

Mărimea genţii de plajă se va alege în funcţie de caracteristicile activităţilor ce urmează a avea loc. Pentru o zi pe plajă, se poate opta pentrui o geantă de plajă încăpătoare, gata să găzduiască creme, prosoape şi cărţi. Pentru un picnic în natură, coşuleţele din paie sunt ideale, iar pentru o plimbare în aer liber, se recomandă coşurile şi cuferele  bogat accesorizate.

Genţi de plajă pentru femei-Ce culoare?

Vara înseamnă culoare şi soare. Astfel, geanta de plajă va fi aleasă în culori vii, asortate rochiţei de plajă şi costumului de baie. 

Se pot purta zilnic genţi de plajă?

O ţinută vestimentară de vară, permite purtarea unei genţi de plajă tip coşuleţ împletit, dreptunghiular, rotund sau tip cufăr, în orice zi însorită.  De asemenea, un  săculeţ din pânză frumos accesorizat, va cadra foarte bine cu o ţinută de vară.