Sortează
Preț
Marca
Culoare
Confecționat din
Tipul genții
Destinat pentru
Stil
Produse: 276
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi mocasini băieți - accesorii la modă pentru vacanțele de vară

Pantofii mocasini sunt acel tip de încălțăminte care este fabricată dintr-o piele moale și care are talpă foarte flexibilă și ușoară. Aceștia protejează piciorul, însă în același timp te lasă să simți pământul, astfel încât sunt foarte ergonomici și ușor de purtat. Aceștia sunt ideali pentru sezonul cald, fiind emblema vacanțelor de vară, se asortează la orice tip de îmbrăcăminte, mergând chiar și cu o ținută elegantă sau una sport. Multitudinea de modele și culori poate face dificilă alegerea unei singure perechi, însă dacă dorești să achiziționezi o astfel de încălțăminte caută cea mai bună variantă pentru tine, cea pe care o simți comodă și care se potrivește stilului tău.

Încălțăminte mocasini pentru băieți - confort și lejeritate la purtare

Pantofii mocasin sunt foarte confortabili și ușor de purtat. Găsești foarte multe modele de mocasini pentru băieți, deoarece aceștia nu sunt un model destinat exclusiv fetelor, ci unul de care se pot bucura ambele sexe. Vara poți purta cu succes o pereche de mocasini albi pentru băieți, o piesă de succes în completarea ținutei tale de plajă sau plimbare prin parc. Așa cum spuneam, aceștia se găsesc în diferite modele și culori, pentru bărbați, femei și copii. Un mare trend îl reprezintă alegerea de pantofi mocasini de botez băieți. Sunt potriviți chiar și pentru bebeluși deoarece sunt foarte moi și nu forțează piciorul în nici un fel, uneori dând impresia de picior gol. Niște pantofi mocasini băieți de calitate pot fi purtați pentru o perioadă lungă de timp dacă sunt întreținuți corespunzător, depozitați în condiții uscate și curate. Este indicat să îi ștergi cu o cârpă moale după fiecare purtare, pentru a îndepărta praful. Apoi să folosești o cremă de pantofi în culoarea aferentă încălțămintei, pentru a asigura hidratarea pielii și aspectul sănătos și frumos pentru cât mai mult timp. Depozitați corect, aceștia nu se vor deforma și își vor păstra aspectul plăcut cât mai mult. 

Mocasini pentru adolescenți- colecții si modele inedite pe Modivo.ro

Mocasinii au cunoscut o ascensiune în trenduri la nivel mondial. Datorită fiabilității și ușurinței cu care îi poți asorta unei ținute, aceștia se numără printre preferații aleși de către adolescenții de peste tot. Găsești încălțăminte mocasini pentru băieți pe modivo.ro, acolo unde poți să alegi dintr-o gamă variată de modele și culori. Ghidul de măsuri te ajută să alegi perechea potrivită pentru tine. La modă și accesibili, niște mocasini pentru adolescenți sunt exact piesa care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui.

 Mocasini pentru băieți - întrebări frecvente:

Mocasini pentru comuniune pentru băieți - ce să aleg?

Având în vedere că acest tip de încălțăminte se potrivește în diferite tipuri de ținute, de la elegant, la casual, la sport, poți alege modelul tău preferat pentru a completa ținuta ta pentru comuniune. Atunci când îți alegi ținuta, fii sigur că aceasta te reprezintă și că te simți confortabil purtând-o. Nu trebuie să îți cumperi ceva doar pentru că este la modă, cumpără ce îți place și ce te face să te simți în pielea ta.

Pantofi pentru băieți - ce mărime?

Mărimea pantofilor trebuie să fie cea potrivită pentru a fi confortabili și ușor de purtat. Pentru a afla ce mărime ai nevoie, pune piciorul pe o coală de hârtie albă și desenează conturul tălpii. Apoi măsoară de la vârful degetului mare până la călcâi. Pentru a fi sigur că pantofii aleși ți se vor potrivi, adaugă jumătate de cm la măsurătoarea făcută de tine și astfel obții numărul de care ai nevoie. În afara faptului că nu sunt comozi, pantofii se pot și deforma dacă nu sunt mărimea potrivită ție.