Poșete cu mânere

Sortează
Preț
Marca
Culoare
Confecționat din
Mărimea poșetei
Tipul genții
Destinat pentru
Produse: 3.613
Afișează identificatorul versiunii

Geantă de mână cu mâner- o soluție convenabilă zilnic

Un accesoriu indemodabil al femeilor, un model de geantă de mână cu toarte este cel care te ajută să duci peste tot cu tine lucrurile de care ai nevoie pentru o zi fără stres. Dar, este și cea mai estetică alegere, care va pune cel mai bine în valoare toate ținutele din viața de zi cu zi. Pe lângă faptul că îți va simplifica viața, o geantă rotundă cu mâner este cea care poate deveni un adevărat atu în materie de modă. Iar gențile de mână cu mâner de pe Modivo.ro prezintă cea mai mare varietate de modele pentru a putea răspunde de minune tuturor gusturilor și pentru a răspunde tuturor personalităților, modele de la Michael Kors, Guess, Rieker sau Desigual.

O geantă mică cu mâner- un accesoriu unic pentru ocazii speciale

Gențile mici cu mâner sunt modele de genți care se adaptează tutuor stilurilor și care se pot purta mai ales la ocaziile speciale. Liniile celor mai frumoase modele de genți, precum o geantă de mână mică cu mâner sunt atemporale, culorile sunt clasice și modelele sunt cele mai rafinate pentru ca tu să ai cele mai sofisticate ținute la ocaziile mai speciale. O rochie simplă neagră sau o salopetă elegantă le va pune cel mai bine în valoare. Poți alege și un model de geantă rotundă cu mâner metalic, de potrivit cu pantofii în nuanțe de auriu sau argintiu și ei.

O geantă de mână cu mâner rotund- un ornament pentru o stilizare stilistică

O geantă cu mâner rotund prezintă cele mai frumoase rotunjimi, foarte feminine pentru cea mai frumoasă stilizare stilistică. Va deveni cu siguranță accesoriul tău numărul 1, care se va potrivi stilului tău vestimentar și tuturor ținutelor tale. Acest model de geantă este cel care va reuși să îți definească stilul, care va veni pentru ținutele tale cu un plus de eleganță și de cool, de care nu vei mai vrea să te desparți. Iar vara un model de geantă de rafie cu mâner va deveni cel mai bun compagnon al tău din viața de zi cu zi.

Genți de mână cu mâner- întrebări frecvente

Cu siguranţă, există numeroase întrebări legate de aceste accesorii minunate. De ce să achiziţioneze genţi de mână de calitate? Cum pot fi asortate genţile de mână la ţinutele urbane? Merită să înveşteţi în genţi ale bandurilor celebre sunt doar câteva dintre întrebările presante ale multor doamne, însă nu sunt singurele. Să descoperim care ce alte nedumeriri mai exista legat de genţi de mână.

De unde să cumpărați o geantă de mânâ?

O geantă de mână este cea care te va ajuta să stilizezi așa cum trebuie toate ținutele. Este cea mai practică, te va ajuta să duci cu tine peste tot lucrurile de care ai nevoie, dar vine și cu un plus de stil pentru toate ținutele tale. Și pe Modivo. ro chiar găsești cea mai mare varietate de modele pe toate gusturile!

Cum să alegi o geantă de mână cu mâner în funcție de forma corpului tău?

Dacă ești mai mică de înălțime, va trebui să alegi un model de geantă de mână cu mâner mai mică și ea iar dacă ești mai înaltă, poți alege un model mai mare. Dar, dacă ai și mici rotunjimi, trebuie să știi că geanta de mână cu mâner este cea mai bună alegere.

La ce stilizare va fi potrivită o geantă de mână cu mâner?

O geantă de mână cu mâner se poate purta foarte bine la rochiile de seară, pentru ocaziile mai speciale, dar și la ținutele mai office. Modelele mai clasice și mai discrete sunt cea mai bună alegere.