Produse: 6.586
Afișează identificatorul versiunii

Poșetă Guess, garanția unui design original

Gama de poșete Guess este una din cele mai mari de pe piață. Este reînnoită în mod regulat cu nouătăți de-a lungul întregului an. Cele mai vândute modele sunt evident poșetele de umăr și geanta plic însă Guess handbag propune și genți cabas, rucsacuri și borsete. Guess handbag se disting printr-un design heteroclit și original. Unele modele sunt flashy, altele mai sobre. Alegerea materialelor și culorilor este în egală măsură variată atunci cînd vine vorba de genți femei. Marca propune și o colecție de lux, din piele naturală. Cele mai populare culori sunt negrul, roșul, roz, maro sau alb.

Geantă mini – cum să îți încapă în ea cele mai importante obiecte

O doamnă sau domnișoară care poartă mini poșete caută imaginea de ansamblu în viața de zi cu zi. În acest caz, fiecare detaliu în parte și are locul lui bine stabilit, chiar dacă poșeta este de mici dimensiuni. Astfel, pune cele mai importante obiecte precum portofelul, telefonul, cheile, indiferent de mărimea unei poșete, acestea vor încăpea cu siguranță. Fie că alegi Guess poșetă sau o geantă Michaek Kors trebuie să te asiguri de faptul că este una originala. Spre exemplu, Pinko genți reprezintă unul din brandurile preferate în materie de genți. Achizționează o geantă Pinko de culoare roșie sau neagră și obține o ținută cu stil. Pe Modivo.ro găsești o varietate de modele de poșete damă, modele originale, în tendințe.


Geanta poștaș – un accesoriu indispensabil

Ai de rezolvat ceva urgent? Gențile poștaș sunt ideale în această situație, pui tot ce ai nevoie în ele și ieși din casă să rezolvi ce este de rezolvat. În astfel de cazuri geanta poștaș trebuie să aibă o mărime medie spre mare pentru a pune în ea toate cele necesare, de la portofel la acte, la o sticlă cu apă. Alege geanta poștaș dintr-un material rezistent, culoarea o vei alege în funcție de ținută și de personalitatea ta.


Posete – întrebări frecvente

Mai mult decât indispensabilă, poșeta a devenit principalul accesoriu feminin, fără de care nu se mai poate ieși din casă. Se declină în toate materialele și culorile. Veritabil confident și companion, poșeta ne urmează peste tot în viața de zi cu zi. Chiar dacă poşetele sunt must-have-uri încă există numeroase întrebări legat de cum trebuie achiziţionate şi combinate. La aceste nelămuriri vom găsi răspuns în rândurile următoare.

Poșetă damă pentru viața de azi cu zi – pe care o alegi?

Poșeta de culoare neagră nu trebuie să lipsească niciunei femei. Un model de dimensiuni mai mari este perfect atât pentru ținutele casual cât și pentru ținutele la birou. Poșeta nude este la fel de versatilă ca și poșeta neagră. Poșetele nude de umăr arată pur și simplu minunat deoarece se încadrează perfect atât în ținutele relaxate, de zi de zi, cât și în cele de seară deoarece conferă o notă elegantă. Cea mai populară în rândul doamnelor și domnișoarelor este poșeta de dimensiune medie deoarece este ușor de purtat.

Ce poșetă asortăm la sneakerși?

Atunci când vrei să porți o pereche de sneakerși alături de o geantă secretul este următorul: combină două piese formale, de calitate. Spre exemplu, o pereche de sneakers de culoare neon se pot asorta cu poșetă supradimensionată de aceeași culoare.


Ce poșetă alegem pentru o nuntă?

Deoarece încă sezonul evenimentelor nu s-a încheiat, cu siguranță vrei să afli care este cea mai potrivită poșetă pentru nuntă. Alegerea unui accesoriu potrivit pentru un eveniment mai special cum este nunta este mai dfiicilă. De cele mai multe ori este bine să alegem un plic elegant. O rochie cu imprimeu va arăta bine alături de un clutch simplu și o rochie mai simplă poate fi echilibrată cu ajutorul unui clutch mai special.